Стани Богат

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Аватар
yo_asakura

Стани Богат

Мнение от yo_asakura »

От известно време се занимавам с разработка на Android приложения. Отскоро започнах да правя приложения и за iOS. Вчера пуснах играта Вземи Парите БГ, която е ремейк на популярната телевизионна игра Стани Богат. От дълго време я има за Android, вече можете да я играете и на вашия iPhone. В играта има много въпроси от различни трудности и области. Забавлявайте се и научавайте по нещо! Ако имате съвети или въпроси се чуствайте свободни да ми пишете.

https://itunes.apple.com/us/app/вземи-п ... 61559?mt=8
Rozzza

Re: Стани Богат

Мнение от Rozzza »

Запушен канал е едно от най-неприятните неща, които могат да ти се случат. Започва се позната история с изпробване на какво ли не, обаче водата си седи отгоре и не мърда. Докато не дойде специалист по отпушване на канали.
Последно промяна от Rozzza на 23 Юни 2020, 11:59, променено общо 1 път.
iva555

Мнение от iva555 »

Eveslim ми препоръчаха за отслабване и въпреки, че бях скептично настроена, все пак реших да опитам. Има много добър ефект. Подобрява и тонуса като цяло, така че съм очарована от тази добавка!
Последно промяна от iva555 на 05 Фев 2021, 17:36, променено общо 1 път.
linkmystica_20

Мнение от linkmystica_20 »

Много готина игра, но да трябва да се добавят по-сложни въпроси
прахосмукачки,приключения,хоспис,мъжки сандали
Публикувай отговор