Clash Of Clans
Re: Clash Of Clans
страхотна игра
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Искам да попитам как мога да си върна играта защото без да искам е изтрих ?Благодаря предварително
-
здравейте,
и аз играя игричката от скоро, но някои неща не са ми още ясни, искам да попитам тези декорации които са в "Shop" менюто от "Decorations" за какво по точно служат и на какво ми помагат, че нещо не мога да разбера ?
и аз играя игричката от скоро, но някои неща не са ми още ясни, искам да попитам тези декорации които са в "Shop" менюто от "Decorations" за какво по точно служат и на какво ми помагат, че нещо не мога да разбера ?
18 левел съм , който иска да ме намери ника и е zhekovbs намерете ме и в game centre ако искате
Най-великата игрица!!! 64 lvl съм и 8 tawn hall името ми в играта е fafcho клан Egyptians 

iPod Shuffle 4g 2gb ^^
iPhone 4 32gb Black ^^
iPhone 4 32gb Black ^^
-
И аз играя доста тази игрица, но имам един проблем. На около 7 дена играта като почне да ми зарежда и крашва.Единствената опция е да си рестартирам телефона. С 4s съм 7.0.4. Някакви предложения и съвети?
Играта е страхотна! Когато имам време, често я играя. 
Който желае, може да ме намери! име: GeGaSa 69 Clan: Great-Clan
Присъедини се и ти..

Който желае, може да ме намери! име: GeGaSa 69 Clan: Great-Clan

Присъедини се и ти..
Последно промяна от GeGaSa на 29 Окт 2014, 18:26, променено общо 1 път.
-
Междо другото намерих един новосъздазен форум на играта който изглежда много добре няма много теми но се надявам да се рзвие защото изгражда комюнити http://clashofclansbg.com
Клан - BULGARIA с главни букви и знака е лилав присъединете се изискваме единствено от 70то ниво нагоре пускаме война 2 пъти седмично в най-удобното за всички време донейтваме абе клана си е 6 влизайте 

Здравейте колеги искам да ви попитам някой от вас играе ли играта за андроид наречена Clash of Clans ?И ако да търсите ли си клан в който да играете и той да е български?Ако незнаете в кой клан да влезете влезте в моя още е нов и ми трябват играчи всеки може да се включи независимо от броя на неговите купи ли неговия левел в играта приемам всеки.Сега правилата за повишаване на правата ви в клана са:
1.Без разрешение от лидер не се пуска клан битка,
2.Ако искате а сте co-leader трябва да го заслужите със ,поне 150 донейтвания (даване на войници при искане ) .
3. Да не бъде кикван никой без лидера да е разбрал защо.
4.Във клан битката атакуването е задължително защото неможем да си позволим още загуби.
И това е разбрахте ме но искам и да потърся мой приятели в тази игра на които ще имам доверието да ги направя co-leader-и затова ви моля който няма клан да дойде в моя казва се : BG EMPIRE
Всичко е с главни букви .Сега как да разберете дали това е точно моя клан влизате в списъка с играчи на този клан и ако там има играч на име :,,Meti'' значи това е клана каня всички които
четат тази тема да дойдат в клана нека направим Българска Ипмерия на тази игра.
Съжалявам ако съм допуснал правописни грешки все пак сте ме разбрали.Пишете от долу дали ще се включите .Успех! :)
1.Без разрешение от лидер не се пуска клан битка,
2.Ако искате а сте co-leader трябва да го заслужите със ,поне 150 донейтвания (даване на войници при искане ) .
3. Да не бъде кикван никой без лидера да е разбрал защо.
4.Във клан битката атакуването е задължително защото неможем да си позволим още загуби.
И това е разбрахте ме но искам и да потърся мой приятели в тази игра на които ще имам доверието да ги направя co-leader-и затова ви моля който няма клан да дойде в моя казва се : BG EMPIRE
Всичко е с главни букви .Сега как да разберете дали това е точно моя клан влизате в списъка с играчи на този клан и ако там има играч на име :,,Meti'' значи това е клана каня всички които
четат тази тема да дойдат в клана нека направим Българска Ипмерия на тази игра.
Съжалявам ако съм допуснал правописни грешки все пак сте ме разбрали.Пишете от долу дали ще се включите .Успех! :)

Здравейте,
Набираме сериозни и активни играчи! Един сериозен старт за нов клан, който да се утвърди сред най-добрите български кланове, а след това и сред световните!
1. 250 донейт на сезон
2. Уважение и добър тон
3. Приятелски настроени съотборници
4. Войни всяка седмица
5. Помощ когато се изисква
Clan tag: #PY988L2V
BULGARIA BEST - се казва клана
Здравейте!
Набираме хора в нашия клан. Имаме 2 изисквания - над 1000 купи и задължителен донейт. Пишете ми на лично съобщение, за да се разберем, ако има навити. Всички без 1-2 сме българи, всеки петък се води война. Имаме само 1 загуба. Организирани сме и набираме нови членове.
Поздрави!
Набираме хора в нашия клан. Имаме 2 изисквания - над 1000 купи и задължителен донейт. Пишете ми на лично съобщение, за да се разберем, ако има навити. Всички без 1-2 сме българи, всеки петък се води война. Имаме само 1 загуба. Организирани сме и набираме нови членове.
Поздрави!
iPhone 5 Black 16GB - iOS 8
-
Здравейте събирам сериозни играчи за клани ни GENERAL pOWEr ! Клана сега го основахме и ще се радвам който има желание да се присъедини и да се развиваме заедно 

Здравейте,
И аз играя редовно, много добра игра.
Има един сайт за играта с цялостна информация на български език: http://www.clashofclansbulgaria.com
Сигурно ще ви е полезен.
И аз играя редовно, много добра игра.
Има един сайт за играта с цялостна информация на български език: http://www.clashofclansbulgaria.com
Сигурно ще ви е полезен.
- thinkdifferent
Clash of Clash
Добър ден! Клана се казва ''*BULGARIA*'' с лидер AlphA HeliX. Всеки сериозен играч е добре дошъл в клана! Изисква се висок донейт! (200 донейта за elder) Война се пуска веднъж в седмицата- петък, в 21:30ч. Първите 5, присъединили се към клана- co-leader-и, а всички останали- free elder! КОЙТО РАЗБИРА, ТУК СЕ СПИРА! 

Последно промяна от thinkdifferent на 14 Фев 2016, 18:33, променено общо 1 път.
''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
-
някой може ли да ми каже , как да си преместя Town Hall и цялата регистрация , от таблета , които е samsung на телефона iphone 6 , от много време се мъча и не става .. а не искам да започван отново 71 ниво съм с Town Hall 8
- thinkdifferent
Играете играта Clash of Clans и търсите български клан? Заповядайте в новия ми клан ''*BULGARIA*'' с лидер AlphA HeliX! Все още сме слаби и набираме играчи! Изисква се висок донейт, а война се пуска веднъж седмично- петък, 21:30ч. Първите 5 от Вас, присъединили се- Co-Leader-и, а останалите- free elder-и! КОЙТО РАЗБИРА, НА НАШИЯ КЛАН СЕ СПИРА!
Clan Tag: YQ2CCOY8
Най-лесния начин да ни откриете е в търсачката за кланове да напишете на „*BULGARIA*“ (без кавичките).
Clan Tag: YQ2CCOY8
Най-лесния начин да ни откриете е в търсачката за кланове да напишете на „*BULGARIA*“ (без кавичките).
''Think Different!''
CLASH OF CLANS
Здравейте имах си профил развит на андройд gmail и сега съм с айфон и искам да си вляза в профила имам предвит IOS да имам два профила. Благодаря ви предварително.
Re: CLASH OF CLANS
Просто си линкни андроид устройството на иос и ще може да играеш от негоrumen318 написа:Здравейте имах си профил развит на андройд gmail и сега съм с айфон и искам да си вляза в профила имам предвит IOS да имам два профила. Благодаря ви предварително.
Re: CLASH OF CLANS
Когато го направя ми казва че не може да ми промени вилата защото вече е свързана с game center. пробвах да махна играта от gfme center но пак даде същото.Ganev написа:Просто си линкни андроид устройството на иос и ще може да играеш от негоrumen318 написа:Здравейте имах си профил развит на андройд gmail и сега съм с айфон и искам да си вляза в профила имам предвит IOS да имам два профила. Благодаря ви предварително.
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
- thinkdifferent
Здравейте! ''BG HOUSE'' е нов клан, набиращ играчи, които да помогнат за развитието му! Първите 3-ма- co-lеаder-и, а за останалите free elder! Клан таг: #YQRUV2LV
''Think Different!''
Здравейте, до скоро играех СОС на андроид с google акаунт, от скоро имам айфон и като го напиша в гейм центъра не става нищо.
Ако може някой да помогне, ще съм много благодарен.
Приятна вечер и Наздраве.
Ако може някой да помогне, ще съм много благодарен.
Приятна вечер и Наздраве.
За къщата на село един съсед ми препоръча професионална фирма за почистване на септични ями и реших да пробвам. Отлична работа свършиха, много съм доволен и препоръчвам.