Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Играта излиза по-рано от предвидената премиера за 28-и февруари. Вече я има в новозеландския апстор и може да се изтегли безплатно. До часове ще я има и в другите.
Неограничено количество пари и злато
Отключвате всички коли
Отключвате всички DLC
Инструкции:
1- Инсталирайте и стартирайте Real Racing 3
2 - Излезте от играта и я затворете от multitask.
3 - Свалете линка - http://limelinx.com/zlmy
4 - Разархивирайте архива
5- Използвайте файлов браузър (iFile, DiskAid или iFunBox) и копирате файловете от архива: var/mobile/Applications/Real Racing 3/Documents/
6 - Стартирайте игра
Колеги, пробвам да адна файла в документите на играта през iTools, но в апликейшънс приложенията излиза с много цифри и букви вместо имена на папките. коя е на рейсинга?
Оправих се. Намерих правилната папка, не по име, а по памет. Получи се и имам злато. Благодаря!
Беше изнервящо на всеки 3-4 писти и по 30-60 минути на сервиз
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
няма ли начин, да се отключи само златото, за да не се изчаква при ремонтите, а не и парите и всички коли и писти... отгоре на всичко така не играя с моя ник нейм от гейм центъра..
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
svdiablo написа:Другият вариант е с iAP Cracker от сорса на xSellize.
Как се ползва iAP Cracker?Аднах сорса на xSellize,от него инсталирах кракера и не го виждам никъде.В клипчета видях,че просто се влиза в играта и се поръчват екстрите.При мен обаче,приложенията крашват.Пробвах да се ънлогна от аппстора,но положението е същото-мисли 3-4 сек. и крашва...
Искам да попитам, тъй като от доста време играя Real Racing 3, а вчера си купих iPad 3, мога ли по някакъв начин да синхронизирам 2 те устройства и по-точно тази игра и да продължа на iPada от там до където съм стигнал? Благодаря предварително!
iTouch написа:няма ли начин, да се отключи само златото, за да не се изчаква при ремонтите, а не и парите и всички коли и писти... отгоре на всичко така не играя с моя ник нейм от гейм центъра..
И при мен всичко се отключи и се изгуби моя сейф и играя с чуждо име.Предполагам има начин при заместването на файловете във папката да се пропусне някой файл за да останат нашите данни... въпроса е кой от всички...нека по-запознатите споделят и помогнат.Иначе играта е чук.
GPower написа:Неограничено количество пари и злато
Отключвате всички коли
Отключвате всички DLC
Инструкции:
1- Инсталирайте и стартирайте Real Racing 3
2 - Излезте от играта и я затворете от multitask.
3 - Свалете линка - http://limelinx.com/zlmy
4 - Разархивирайте архива
5- Използвайте файлов браузър (iFile, DiskAid или iFunBox) и копирате файловете от архива: var/mobile/Applications/Real Racing 3/Documents/
6 - Стартирайте игра
Не мога да се справя свалям файла разархивирвам го на компа после как с какво да го кача в телефона незнам посветне те ме
Здравейте, колеги. От доста време имам играта с хак за неограничени пари и злато, но от известно време като я пусна и ми изписва, че имам бан за около 5-6 дена с код, който означава, че имам прекалено много пари и злато. Някой има ли този проблем и моля за съвет как може да се реши? Може би ако се направи вече да не са неограничено количество, защото те и без това са доста, няма да дава този бан?
п.п. и в момента имам бан: Access to online features will be unavailable until: 04/04/15 Suspension Code: 10055 Get support