PSP Емулатор

Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
vampi

PSP Емулатор

Мнение от vampi »

Днес сутринта докато си висях в кенефа с телефона естествено. Ровейки се из фейсбук безцелно се натъкнах на нещо интересно става въпрос за емулатор за PSP за iOS, все още е бета и е в тестинг но реших да го пробвам и се оказа, че работи което доста ме впечетли. Както и да е става въпрос за емулатора PPSSPP доколкото видях на офицялният му сайт http://ppsspp.org го развиват от доста време, но сравнително от скоро го има за iOS реших да ви го споделя и на вас ако на някой му се занимава да тества аз лично си смъкнах God Of War: Ghost Of Sparta което за мое съжаление върви доста бавничко, от рода на 3-7 fps по време на битките което е доста дразнещо, но мисля, че със някоя по-старичка игра ще се справи доста добре качвам и снимка с настройките на програмата който по мое мнение са оптималните
Изображение ако някой има желание да поразръчка още малко и ако успее да го подкара по-добре нека сподели. Добавям и линк към сайта на redmondpie от където разбрах за емулатора има описание как да се инсталира и т.н. http://www.redmondpie.com/how-to-instal ... -tutorial/ . Всичко това за което говоря е възможно на JailBroken iOS Device аз съм го тествал 4s и както казах по-горе се движи
пс: извинявам се ако има правописни грешки и пропуснати запетайки пиша го набързо просто като инфо :)
Аватар
The Shaman
supporter

Re: PSP Емулатор

Мнение от The Shaman »

Само да допълним, че релийза за iOS, не е официален, все още ;)
whitesnake84

Мнение от whitesnake84 »

от къде се свалят игри ?
IPAD 3 16 GB 4G 8.1.1
Iphone 5C 8.1.1
Mac Book Pro Midle 2012
Pr0TeCToRr

Мнение от Pr0TeCToRr »

Може ли да се свърже джойстик чрез блуетоотх с телефона ?
vampi

Мнение от vampi »

игри има в замунда сваляте исо-тата и ги лоадвате, колкото до джойстика не знам, видях че за windows версията има опция за джостик през usb но се съмнявам за blouetooth сигурно трябва да се дописват някъкви модули програмата е писана на C++ такаче ако някой му се занимава и знае как може да допиша blouetooth конекшъна
Аватар
vuralj

Мнение от vuralj »

Пробвах 2 игри на Айфон 5 32г , нито една не можах да подкарам.
iPhone 4 iOS4.1 JB Ф.О
iPhone 4S iOS 5.0.1 JB Ф.О
Аватар
dimitar_balev

Мнение от dimitar_balev »

Хора, помагайте в сидия ми излиза грешка Did not find repository и немога да добавя сорс-а, а откакто имам айфон си мечтая да подкарам псп игри :)) Който помогне ще съм му адски благодарен...
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
iliobossa

Мнение от iliobossa »

Няма никакъв смисъл да го слагаш,не работи акуратно.Имам го на телефона пробвах над 10 игри никоя не върви както трябва
i7 2600k 4,8Ghz custom water cooling Asrock z68 extreme4 gen3 Sapphire HD7970oc - SSD Corsair Force GT , RAM- 4x4 corsair vengeance C8 LAN- Killer 2100 BigFoot pro PSU- Corsair HX850W CASE- CM Storm Trooper
Публикувай отговор