Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Да, наистина е много готина, но не знам къде се слагат допълнителните нива, защото иначе има само 2. Кажи и от къде трябва да се свалят, за да знаят всички.
iPhone 2G 3.1.2 - Used as a testing device (I know... Its not fair...)
iPhone 4 32GB - 4.3.3
iPad 32GB 3G + Wi-Fi - 4.3.3
Играта си я строиш сам - просто рисуваш реалността.... трябва да се опита за да се разбере.
От репозиторито което съм дал - в инсталера се появява нова категория - препоръчвам да деинсталирате играта и да я инсталирате после от репозиторито, както и останалита карти оттам... :geek:
VladTheImpaler написа:Ами най-вероятно трябва да сложиш BSD Subsystem Намира се в категорията System.
Ми да де :shock: просто не обичам да слагам неща, които не знам за какво точно служат. Мерси все пак (Иначе, дори и да се шокирам самата себе си английския го рабирам, колкото да си изпрося боя поне :lol: )
Възхищавам ти се kati_09 :!: Ако знаеш колко хора има дет слагат неща, които не знаят за какво са и после писват "ама защоооооо" BSD Subsystem не е нищо зловредно Можеш да го сложиш преспокойно
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
Ех, мерси. Понеже никога не съм се имала за някакъв супер разбирач и съм по-предпазлива в повечето случаи. И аз осъзнавам, че понякога нещо, което не си много сигурен за какво служи , може да ти бъгне целия компютър или iPhone в случая
Ако си добавил този сорс http://iphone.r4m0n.net/repos ще имаш папка iPhysics в инсталера и тя е пълна с нива. Ако те са ти свършили - човече, чети книги, не играй по цял ден на тази игра! И ако намериш от някъде други нива - сподели. Или почни ти да правиш:)
Като инсталирам играта вобще не ми се появява като икона и незнам каде да я намеря. Дори в uninstall я няма обаче в Bossprefs я виждам.
Слагам сорса всичко както му е реда после намирам iPhysics давам и инстал, започва да сваля пакети и после инстала или става много бързо че чак невиждам отдолу в статуса какво става, или ме изхвърля от инсталера.
Някои да имам някакви идеи какво става, с 1.1.3 съм ако има значение?
Cristensen написа:При мен странно премигва екрана, като пускам играта или рестартирам ниво, после си върви добре. При вас имали го това нещо или е само при мен
Cristensen написа:При мен странно премигва екрана, като пускам играта или рестартирам ниво, после си върви добре. При вас имали го това нещо или е само при мен
Ами то това ако е проблем... Има го и когато намаляваш и увеличаваш звука от копчето
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB