Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Инсталирах си genesis емулатора от installer и ми пише че трябва да сложа ромове,
отварям си iphone-а с "total comander" и там виждам най различни папки, но не и var,
така че си правя нови директории "/var/mobile/Media/ROMs/GENESIS"
и там си слагам игрите (примерно mortalkombat.sms)
Да ама си сложа някоя игра там и кат стартирам емулатора, все едно не съм сложил нищо.
Това го пробвах и за НЕС игри.
Моля някой ще ми каже ли къде сам направил грешката (и ако с total comander не става моля кажете с какво става, само да не е през WiFi щото вкъщи нямам)
Четах някаде че трябва да се променят правата на фаиловете: кои фаилове ( ромовете ли?), какво трябва да инсталирам и как става тая рабора?
И още нещо, тези биоси за какво служат, къде се слагат и как се използват (кой от всичките трябва да сложа, че са няколко вида)?
Предварително благодаря на този дето ми помогне.
Последно промяна от ereptor на 29 Мар 2008, 01:09, променено общо 2 пъти.
uncivilized написа:В сорса: repo.iphoneroms.com
има емулаторите и ромове за: GBA, Genesis, GB, Nes roms
wargod написа:Много полезен сорс, благодаря много
За съжаление най-големия source за iphone ромове на iphoneroms.com е свален, поради финансови проблеми. Не им достигат 92$. Ако някой има желание да им помогне нека го направи ТУК. Веднага щом съберат тези пари, ще продължат с PSX Roms и сайта и сорса ще са пак налични. Повече инфо
а бе РОКО амна от такива като тебе ! До сега не чете ли ? А бе като незнаеш ...и не можеш - е там в раздела "Продавам" и минавай на нокиа... аман!
(Сорка на модововете и на колегите, но не ми издържаха нервите. Влязох да по прочета малко инфо и на всяка тема им по 5 страници Офф топик заради такива!)
ScorpioN написа:а бе РОКО амна от такива като тебе ! До сега не чете ли ? А бе като незнаеш ...и не можеш - е там в раздела "Продавам" и минавай на нокиа... аман!
(Сорка на модововете и на колегите, но не ми издържаха нервите. Влязох да по прочета малко инфо и на всяка тема им по 5 страници Офф топик заради такива!)
Тъкмо на време му отговори на Роко. Поне виж датата, когато е пуснал мнението си