Значи ще пиша сега на Епъл едно писмо (Благодарско kawabiker), и ако не стане нищо и не пишат ще премина към вариантите на ALXX , само че незнам от къде да намеря АТТ сим карта

, другият вариант е ако няма наоколо такава карта , да се ънлокне както спомена с Редсноу. Това което аз мъча от няколко дни е : Вкарах го в рекавъри мод и го вързах за Тюнса заредих файла 3.1.2 и го ресторнах , всичко 6 ама като приключи и се пусне пак си дава същият екран за активиране. После извадих от хардиска ми имам запаметени файлове от 2010 някъде на редсноу 0.9.4 и файловете BL 3.9 и BL 4.6 . С тях съм ънлоквал и джейлбрейквал телефони тогава

Но тогава поне разбирах и четях много ... Сега, куха лейка ...

И като заредя с редсноу и стигна до хакването, телефона забива на бял екран и ,Waiting for booting нещо си, четох и за него из гугъл, пробвам с вадене на кабел и връщане (неще) пробвас със смяна на усб порта (пак неще) ... И така за сега , няма отказване !!!
П.П. Не успявам да намеря в Епъл сайта къде даи пиша, но пред деня ще им се обадя на право на телефона за България да видим какво ще стане