Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Нещо неиска да се тегли цял ден. Изтегли се. Правя всички стъпки както е по описание, но е малко по-различно при мен. Иска да се бекъпва неможе да се избегне това и въобще няма отметка за китайския магазин. И накрая няма сидия само 2те другите икони. Правих го към 3 4 пъти на айпад 4.
Здравейте с iphone 6 plus съм версия ios 9.1 бета искам да попитам дали ще работи коректно джейла и евентуално ако реша да го махна има ли такава възможност тъй като телефона ми е гаранционен все още. Проблем с ъпдейтите има ли вероятност да се получи защото бета версии пускат всяка седмица и да не се засегнат нещо не съм много на ти с Ios от скоро съм и ще съм ви благодарен ако ударите едно рамо
При мен стана от втория път,телефона си работи добре с 6+ съм.Понеже отдавна не бях джейлвал дами кажете освен appcake от къде мога да дърпам приложения.
А трябва ли да имам предварително инсталиран Itune на компютъра?
Пробвах няколко пъти без да имам и все като стигна до 85%
ми изписва, че джейла е неуспешен.
Относно джейлбрейка свалих едно приложение от appcake и телефона стана мазало,изчезнаха ми половината приложения,нямах сафари,контакти,пробвах да направя ръчен рестор,но не стана,зацикляше на ябълката и се наложи да ресторна от компютър,така че внимавайте какво сваляте.
Работи си. За колегата на който не се в показала иконката на Сидия а синатоят старите 2 икони. Отвори и photos, цъкни през всички папки и шорткъта към снимките на облака. Направи една снимка и влЕз пак да джейлнеш и ще стане
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
doktorra написа:А трябва ли да имам предварително инсталиран Itune на компютъра?
Пробвах няколко пъти без да имам и все като стигна до 85%
ми изписва, че джейла е неуспешен.
Разбира се, че трябва да имаш аитунс на компа.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Самия джейлбрейк сам по себе си не може да ви точи батерията. Не се заблуждавайте!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Без да съм аднал даже сорсове за 3 часа падна с 90%... Може да се е случило нещо друго знам ли.. Но като ресторнах пак да го махна и батерията си се нормализира
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
И при мен беше същото.
Днес се рових из форумите и след като сложих това по-долу всичко се оправи.
Installed AppSync Unified from Karen's repo cydia.angelxwind.net. Everything works fine.
И при мен беше същото.
Днес се рових из форумите и след като сложих това по-долу всичко се оправи.
Installed AppSync Unified from Karen's repo cydia.angelxwind.net. Everything works fine.
Целта на jailbreak не е да си сваляте платените приложения безплатно! Ако си jailbreak-вате устройствата с тази цел, то намерете си по-високоплатена работа