Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Като си купуваше този чип не ти ли обясниха как стават нещата ...
Отиваш в Мтел и си взимаш пълноразмерна сим, режеш на нано , форсе 3Г и махаш irose, а този дето ти я е продал рсим8 му казваш да се застреля
Здравейте, днес си закупих Iphone 4S с Gevey Ultra S чип обаче искам да разбера след като го ъпдейтна софтуера дали ще върви пак или не обаче незнам коя версия ми е чипа как да разбера?
kawabiker написа:Като си купуваше този чип не ти ли обясниха как стават нещата ...
Отиваш в Мтел и си взимаш пълноразмерна сим, режеш на нано , форсе 3Г и махаш irose, а този дето ти я е продал рсим8 му казваш да се застреля
Благодаря ти за информацията. Само от пълноразмерната симка може да стане? От микро? Ходих до Мтел да питам дали могат да ми я cut-нат, но ми казаха, че не ставало. Какъв е начина? Гледах в нета, но не съм сигурен, че ще успея. А всяко едно вадене на сим карта от Мтел ми струва пари. А и 100% ли е сигурно, че ще стане? Благодаря ти още веднъж!
kawabiker написа:Като си купуваше този чип не ти ли обясниха как стават нещата ...
Много ти благодаря, взех си пъноразмерна сим, както беше казал и я резнах до нано-сим. Всичко работи перфектно!
Здравейте колеги,използвам айфон 5 който е заключен към глобул до януари 2015.Вчера си прехвърлих номера,обхвата и интернета на глобул са под всякаква критика.Днес ще взема картата на виваком която е готова по прехвърлянето.Закупил сам и чип рсим про 9.Нано карта ли да накарам да ми изкарат или нормално и да е срежа до нано.Благодаря на този,който ще се отзове по-бързично изчетох доста мнения назад,но съм ограничен с времето и за това реших да пиша.
Значи преди една седмица си взех от olx айфон 5 с рсим така като си поръчах от мтел нано сим сложих картата първо ми исписа селект кариер избрах О2 защото телефона е заклучен към тях после избрах айфон 5 след това ми исписа сим лок /унклок дадох на ънклок въведох пин кода след това исписа searching и след като търси нещо си исписа no service но една подробност като взех телефона беше с иос 7.1.1 но аз го ъпнах до 7.1.2 може ли заради това да не намира мтелската карта ще съм много благодарен ако ми помогнете!
Здравейте,купих си iphone 5 отключен чрез Falwok.Абонат съм на глобул и телефона ми не намира 3g,казаха ми че трябвало да се смени сим картата с някаква друга,но аз не разбирам и реших да попитам тук.Благодаря предварително
Сим картата трябва да е 2в1 (два номера в една карта) , не ти е нужен друг номер, само сим картата трябва да ти е такава, каквото и да ти казват в Глобул, само трябва да ти вземат 12 лв. и да ти дадат такава. В германос ги има, картите са само големи и ще трябва да си я срежеш.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук