Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Ха-ха ц пишее отключен.Но телефона е на година и нещо и беше ФЗ... ?
Каква е процедурата сега?
Каква е процедурата сега?
Махни Gevey и сложи БГ картата и просто синхронизирай с iTunes 

На работа съм , сутринта като се прибера ще го направя и ще напиша как е минало .
Благодаря Ви!
Благодаря Ви!
- beckhem
- supporter
Ако имаш WiFi също става.
Махай Gevey-я и сложи само картата.
Махай Gevey-я и сложи само картата.
Проверки и консултации!
Имам и дтуг въпрос - find my phone да не ми направи проблем?
Телефона го закупих от мой човек , който го е ползвал седмица в UK.
До колкото си спомням имаше вписан акаунт в стора.
Телефона го закупих от мой човек , който го е ползвал седмица в UK.
До колкото си спомням имаше вписан акаунт в стора.
Няма да ти направи проблем,предполагам че си имаш акаунт в App Store !
Проблем с обхвата на Iphone 4s посредством гевей No Service
Здравейте! Видях няколко подобни теми във форума но така и не видях точен и конкретен отговор на въпроса..т.е. Имам Айфон 4с с имей 01 303700 791636 1. Телефона е заключен към АТТ Америка и версията на софтуера е 7.0.4 .Телефона има следния проблем: Правени са опити да се отключи посредством Гевей/р-сим/ек-сим и въобще всякакви възможни карти за отключване но ефекта е един и същ. Ресторван е вече не знам колко пъти след около 4 безсънни нощи вече имам чувството че няма какво друго да опитам. Слагам гевей, правя всичко по инструкции и след това идва един дълъг период на "Searching" може би 2-3 минути...и накрая "No Service"...и така вече не знам колко пъти...загубих им бройката. Интересното е че когато задам да търси ръчно операторите ги намира, но след като избера Виваком (моят оператор) отново "Searching" и отново "No Service". Пробван е с карти на М-тел и Глобул също...ефект нулев.
Друга идея бе фабричното отключване, но случайно имам един познат с подобен проблем който се охарчи маса пари и сега е горд собственик на ФО АйПод, защото проблема с намирането на обхват при него така и не бе отстранен.
Моля някой ако има някаква информация или идея за отстраняването на проблема да съдейства... Не знам вече какво да направя а не искам да се разделям с този апарат...освен ако не е крайно наложително...
П.С. Телефона никога не е мокрен или изпускан. Пазен е много.
Благодаря ви предварително!!!
Друга идея бе фабричното отключване, но случайно имам един познат с подобен проблем който се охарчи маса пари и сега е горд собственик на ФО АйПод, защото проблема с намирането на обхват при него така и не бе отстранен.
Моля някой ако има някаква информация или идея за отстраняването на проблема да съдейства... Не знам вече какво да направя а не искам да се разделям с този апарат...освен ако не е крайно наложително...
- beckhem
- supporter
Здрасти колега.
С какъв Gevey се опитваш да подкараш телефона ? (Провери си личните съобщения)
С какъв Gevey се опитваш да подкараш телефона ? (Провери си личните съобщения)
Проверки и консултации!
Re: Проблем с обхвата на Iphone 4s посредством гевей No Service
Телефона има нужда от сервиз, най - вероятно проблем с антената, но трябва да се занесе на сервиз да го погледнат, не е проблема в турбосим картите, а в самият телефон.uzurpa7or написа:Здравейте! Видях няколко подобни теми във форума но така и не видях точен и конкретен отговор на въпроса..т.е. Имам Айфон 4с с имей 01 303700 791636 1. Телефона е заключен към АТТ Америка и версията на софтуера е 7.0.4 .Телефона има следния проблем: Правени са опити да се отключи посредством Гевей/р-сим/ек-сим и въобще всякакви възможни карти за отключване но ефекта е един и същ. Ресторван е вече не знам колко пъти след около 4 безсънни нощи вече имам чувството че няма какво друго да опитам. Слагам гевей, правя всичко по инструкции и след това идва един дълъг период на "Searching" може би 2-3 минути...и накрая "No Service"...и така вече не знам колко пъти...загубих им бройката. Интересното е че когато задам да търси ръчно операторите ги намира, но след като избера Виваком (моят оператор) отново "Searching" и отново "No Service". Пробван е с карти на М-тел и Глобул също...ефект нулев.
Последно промяна от Torev на 11 Яну 2014, 14:10, променено общо 1 път.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Торев преди 15 минути приключихме с тази процедура... Това бе и моето предположение, съответно намерих антена като резервна част и я закупих днес сутринта. Пробвах и я смених (не е голяма философия така да се каже) но ефекта е същия. Пак казвам телефона никога не е изпускан или мокрен. Лакмусите вътре са бели.
Ако беше куца антената, нямаше да "вижда" изобщо операторите. Ела да го прегледаме в понеделник http://alekserviz.com
"Мисля-значи съществувам"
-
Здравейте, имам Айфон 4С заключен към UK Vodafone 14.0, iOS 6.1.3 и модем 3.4.03 отключен с Gevey Ultra S, на който нямам бялата карта, така го взех, имам друг Gevey Ultra S с бялата карта, който бях ползвал за друг Айфон 5.1.1, има ли възможност да update-на до 7 и да ползвам някой от 2-та Gevey-a. Мерси предварително! 

Three UK Hutchison , отключват безплатно iPhone 4/4S.

Да , моя е такъв и са го отключили , без да заявявам 

определено сервиз
Здравейте, някой имал ли е проблеми да подкара r sim 9 на iphone 5 със глобулска карта ? Понеже аз не успявам?
отново греда, само с мтелската карта тръгва, с глобул не иска пак
1.Отвори iR0seTool на телефона
2.Кликни на 2G ще ти излезне съобщение "Pach OK"-Кликни на него
3.Рестарирай телефона
2.Кликни на 2G ще ти излезне съобщение "Pach OK"-Кликни на него
3.Рестарирай телефона
Благодаря ви колеги, страшно ми помогнахте. Успехи за напред!
От всяко дърво свирка не става 
Трябва си и майстора да му разбира

Трябва си и майстора да му разбира

iPhone 4s как да разбера дали мога да го ползвам пълноценно
Нов съм и не знам как да действам!
Поръчах си телефон по интернет iPhone 4s втора ръка,но съм го виждал само на снимки.Направих IMEI проверка и излиза само това-,че е заключен към Френски оператор
Orange - France FRA
Carrier: Франция Orange
SIM Lock:Заключен
Въпроса ми е как по време на доставката да разбера дали има Apple ID и iCloud активации,дали не е в някой черен списък и мога ли да пробвам дали работи с R-Sim или Гевей и как.
Само съм сигурен ,че не е с най новата 7.0.4 а е под нея.
Какво да гледам като ми го доставят за да не ме прецакат?
Поръчах си телефон по интернет iPhone 4s втора ръка,но съм го виждал само на снимки.Направих IMEI проверка и излиза само това-,че е заключен към Френски оператор
Orange - France FRA
Carrier: Франция Orange
SIM Lock:Заключен
Въпроса ми е как по време на доставката да разбера дали има Apple ID и iCloud активации,дали не е в някой черен списък и мога ли да пробвам дали работи с R-Sim или Гевей и как.
Само съм сигурен ,че не е с най новата 7.0.4 а е под нея.
Какво да гледам като ми го доставят за да не ме прецакат?
Re: iPhone 4s как да разбера дали мога да го ползвам пълноценно
Дай ИМЕИ или ми го прати на ЛС