Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
ами при мен всичко е наред само дето ми забива Мейла .. трагва да се зарежда и после сам се киллва некви идеи ?
аз имам 2 маил акаунта .. спрех единия с Boss Preff`s после и другия и пак забива.. ХЕЛП
iPhone 16 Gb 2.2
iPod Classic 80 Gb
Hackintosh - P4 3.0Ghz Mac OS X Leopard 10.5.3
mashine написа:ами при мен всичко е наред само дето ми забива Мейла .. трагва да се зарежда и после сам се киллва некви идеи ?
аз имам 2 маил акаунта .. спрех единия с Boss Preff`s после и другия и пак забива.. ХЕЛП
Влез в програмката BossPrefs, бутончето More и след това Fix User Dir Permissions.
Мерси много само че сега друг проблем се появи .. след рестарт ми изчезнаха всички текстове по иконите и всичко почна да забива .. пак правя рестарт дано се оправи ..
iPhone 16 Gb 2.2
iPod Classic 80 Gb
Hackintosh - P4 3.0Ghz Mac OS X Leopard 10.5.3
Никой да не се страхува и изпада в паника в неистови крясъци хелп и грешка хххх. Апгрейда не е нищо страшно и безвъзвратно. Достатъчно е да се отдели малко време и да се почете.
mashine написа:всъщтност ми дава грешка че не може да запише пакета и може би го пише до някаде защото после ми изчезват всички текстове и ипхона забива
Аз сам с 1.1.4 и много се колебая дали да мина на 2.0.2 Раководството наистина е много добро за което благодаря.Но имам няколко вапроса фринг имали за 2.0.2 и другото което искам да питам е трябва да мина в Recovery мод преди да включа итънеса нали.А и някаде четох във форома че не трябва да се връща бекап от стара версия например от 1.1.4 на 2.0.2 вярноли е. Благодаря предварително.
andreev_vs написа:Аз сам с 1.1.4 и много се колебая дали да мина на 2.0.2 Раководството наистина е много добро за което благодаря.Но имам няколко вапроса фринг имали за 2.0.2 и другото което искам да питам е трябва да мина в Recovery мод преди да включа итънеса нали.А и някаде четох във форома че не трябва да се връща бекап от стара версия например от 1.1.4 на 2.0.2 вярноли е. Благодаря предварително.
1.Фринг все още няма. Можеш да ползваш всякакви чат програми, без skype за момента,
2. НЕ (пише си)
3 Синхронизирай контактите със съответната програма (в зависимост каква ОС ползваш) и после ще си ги възстановиш. Музиката и снимките пак ще си ги качиш. Не връщай бекъп.
Наи на края се реших да мина на 2.0.2 в момента сам с 1.1.4 и направих вси4ко което е в инструкцията качих итънес 7.7.1 след което свалих Custom firmware 2.0.2 но като натисна shift)+ restore но неми се вижда фаила които свалих/Custom firmware 2.0.2/Помогнете ми моля
andreev_vs написа:Наи на края се реших да мина на 2.0.2 в момента сам с 1.1.4 и направих вси4ко което е в инструкцията качих итънес 7.7.1 след което свалих Custom firmware 2.0.2 но като натисна shift)+ restore но неми се вижда фаила които свалих/Custom firmware 2.0.2/Помогнете ми моля
Вероятно като си го свалил разширението на файла се е записало като .zip. Преименувай го на .ipsw и тогава ще се покаже.
Здравейте, Всичко мина ок с упдейта за което 10х на автора на темата мн лесно и бързо стана "убичъм тъ" .След това почнах да си свалям бг клавиатури и т.н. обаче като тръгна да свалям ифонетикс и ми дава някакъв ерор на сорса ? и последния път в който опитах сорса стана с питанка докато рпеди това си го намираше.До сега бях свикнал само с инсталер и сега с тая cydia ми е малко спек....
някой може ли да ми помогне? заключен ми е телефона с последния firmware. пробвах и на маc и на рс да го оправя, обаче винаги ми казва че не може да бъде ресторнат, непозната грешка(6)
единствено се ресторва без проблеми с оригиналния софт
amelie и аз имам сащия проблем като теб с тая грешка (6) и аз бях с 1.1.4 ама сега просто имам паметник в нас
и аз тарся сащата помощ като това момче
ако някой може да помогне защото без телефона ще умра
След като вече сте с оригиналния фърм, трябва да качвате кастъм версията от Recovery mode, ако не стане от DFU....
Но с тази грешка 6, много добре вижте какво сте свалили...колко МБ ви е сваления файл?