Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 [iP4, 3GS, iPad1, iPod Touch]
Re: Untethered Jailbreak за iOS 5.0.1
От какъв зор? Всеки път като излиза нова версия ли ще джейлваш? Ако нямаш проблеми, не прави нищо.
- naso_95402
- Обратна връзка:
еми няма ама нали има некви фиксове
http://blog.iphone-dev.org/
Казват ще мое да си напраиш overjail на вече съществуващия ама немога да разбера кво толкова фиксва
http://blog.iphone-dev.org/
Казват ще мое да си напраиш overjail на вече съществуващия ама немога да разбера кво толкова фиксва
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Ами направи го. Само не забравяй да отмаркираш Сидия.
има я, само че трябва да си upgrade-неш самата Cydia преди това.v1ppers0n написа:не съм толкова бавен.. ама я няма тази КОРОНА!!!

Здравейте,
моля за помощ
телефона ми е 3Gs ФО с карта към мтел. Направих всичко по ръководството от тази тема и нещата се получиха само дето ми дава "no service"
ресетвах настройки, вадих карти, рестартирах ... нищо. Има ли начин да се оправи или вече си имам iPod?
/с търсачката нищо не намерих
/
моля за помощ

телефона ми е 3Gs ФО с карта към мтел. Направих всичко по ръководството от тази тема и нещата се получиха само дето ми дава "no service"
ресетвах настройки, вадих карти, рестартирах ... нищо. Има ли начин да се оправи или вече си имам iPod?
/с търсачката нищо не намерих

Да не би телефона ти да е по-скоро ФЗ,отколкото ФО?Пробвай да свалиш ултрасноу
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
оправих се с PwnageTool_5.0.1
няма предства как и защо но вече пише m-telBG
An Apple A Day Keeps Windows Away
А ФО или ФЗ е телефона къстъм съ хактивация ли му качи?chekmedje написа:оправих се с PwnageTool_5.0.1
не мога да качвам нищо от компа... смисъл пробвам фифа навигация и др не мога не ми дава.. някои има ли такъв проблем?
Ресторвам до 5.0.1.Активирам през Айтунес. Не връщам бекъп и не сетвам като нов. Спирам айтунес и пускам бета 3 на редсноу като админ, вкарвам в ДФУ и забива на Please wait while your Build is being Indentified. Exploiting with Limerain... след 30 минути ...нищо. Идеи ?
Не го вкарваш правилно в DFU. Ако не става при изгасен телефон, пробвай без да го изключваш.
Не ми е първи джейл това- знам как да го вкарам в ДФУ (peace)
. Неволята помогна
След 10 опита стана по следния начин: Отивам на Extras>Select ipsw>показах къде се е свалил файла ( за windows 7 C:\Users\[YourName]\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates\iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw)>Back>Jailbreak и нататък по същата процедура. Така помогнах да го индентифицира ръчно преди да започне самата процедура 

Това с редсноу и махането на отметката на сидия - при мен не работиgogi71 написа:gogi71 написа:
- В край сметка ето ви два хаактивирани къстъма Untethered!
- За 5.0.1 сигнатури не ви трябват така че си оправяйте hosts файловете!
- Ако случайно телефона не се активира след качването на къстъмите!
- Пуснете redsh0w>Jailbreak и махнете отметката от "Instal Cydia" след което изчакайте redsh0w да си свърши работата?

- PYovchevski
- Обратна връзка:
Не съм искал да спамя, просто съм нов и досега не съм jailbreak-вал със redsn0w и се интересувам понеже незнам дали ще успея чрез програмата и затова питам дали няма да излезе такъв "експлойт" направо през телефона да се прави това, за да го изчакам. А като казваш, че няма да има искам да попитам относно стъпките на jailbreakване чрез redsn0w

като свържа устройството с компютъра след това телефона трябва да изключа нали? И друго, какво е това DFU режим? Благодаря предварителноЧетвърта стъпка: Свържете вашето устройство към компютъра и го изключете. След това натиснете “Next >”.

Apple iPhone 4 32GB White iOS 5.0.1 - Neverlocked
Apple MacBook 5,1 13" Late 2008 - Aluminium
Apple MacBook 5,1 13" Late 2008 - Aluminium
Точно така. Просто следвай указанията на самия Redsn0w - той ще те прекара през вкарването в DFU режим.
Единствения проблем, който имам е, че youtube не ще да се кънектне
нито през WiFi, нито през 3G

iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
Това е,защото тела ти е ФЗ и преди джейла трябваше да отвориш Youtube да зареди и чак след това да го джейлнеш.Мисля,че в Cydia имаше някакъв фикс,но не помня как се казваше.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
-
На мен още ми е тетърд , значи дадох му just boot с най-новия редсноу и после инсталирах КОРОНА ънтетер и нищо не стана , айпода ми стои 5 мин на иконката на епъл
iPod Touch 4 gen. 8gb White FW 5.0.1
iPhone 3G[S] 8GB Black FW 5.1.1
iPhone 3G[S] 8GB Black FW 5.1.1
Аз бях направил джейл с b1 и викам днеска дай да го мина с b3 и засече на ябълката.Направо прави рестор няма да се оправи.
- snooperchi
Момчета, не се занимавайте от бета1,2 към 3. Ако искате да минете с последния джейл, правете нов рестор и тогава, защото работата иначе става мазало голямо. Чист рестор и джейл тогава и всичко спи.
При мен и тук на още 3 ФЗ към мтел си работи youtube и без тази процедураN1k0lA написа:Това е,защото тела ти е ФЗ и преди джейла трябваше да отвориш Youtube да зареди и чак след това да го джейлнеш.Мисля,че в Cydia имаше някакъв фикс,но не помня как се казваше.
iPhone 5S FW 7.1.2
Защото сигурно си ги активирал с Мтелска карта.
Да но телефона ти е заключен към М-Тел и си го активирал с тяхна карта,а неговия не е закупен от тук и го е хАктивирал!