http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=27691
РеАктивация на iPhone с произволна СИМ карта
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Re: Как да активирате iPhone 3G/3Gs без оригинална СИМ карта
@gogi71 ще мога ли да ресторна с фирмуер 4.3.3 от тази тема?
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Да ще можеш
но трябва да вкараш телефона в ДФУ мод със redsn0w или PwnageTool.Ти си със МАК защо не си направиш един къстъм със PwnageTool 
Здравейте на всички
имам чисто нов iPhone 4 който е фабрично заключен, дори не е активиран през iTunes. Когато го свържа с него и съм сложил карта на M-tel, прогамата ми изписва че не е с правилната сим карта (което е нормално понеже е заключен). Искам да попитам когато пусна този хак дали телефона ще може да се ползва с карта от M-tel? Мерси предварително
имам чисто нов iPhone 4 който е фабрично заключен, дори не е активиран през iTunes. Когато го свържа с него и съм сложил карта на M-tel, прогамата ми изписва че не е с правилната сим карта (което е нормално понеже е заключен). Искам да попитам когато пусна този хак дали телефона ще може да се ползва с карта от M-tel? Мерси предварително
Не. Gevey турбо сим ти трябва.
Добре, значи няма друг начин. Аз точно това иках да попитам дали ще стане без да копувам Gevery сим.
Първо трябва да активираш телефона Gevery не активира телефона ,виж на 4.3.1/4.3.2/4.3.3 със f0recast и четеш тук как да го хактивираш http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=22693
Дообре но ти си дал реководство за тези които имат сим картата към заключения телефон. На мен дори не ми дава да го пусна, първо иска да го свържа с iTunes-а.
Действай спокойно, ако телефонът не е активиран, при джейлбрейка Redsn0w ще ти го хактивира и ще имаш достъп до менюто.
Здравейте с аифон 3гс бейсбанд 6.15.00 и фирмуеър 4.3.3 и се надявам да ми помогнете да си оправя проблема с батерията. Така въпросът е мога ли да използвам обикновенна карта на мтел и кога идва момента с инсталиране на ултрасноу че нещо не разбрах 
п.п И има ли шанс да загубя ънлока си. Предполагам че не но все пак да попитам....
п.п И има ли шанс да загубя ънлока си. Предполагам че не но все пак да попитам....
Имам 3GS с FW 4.0.1 (8A306) и Modem 05.13.04, успях да го ресторна през Itunes с 4.0.1, но сега немога да го активирам и джейлна, пробвах със почти всички версии на redsnow, но никоя неможе да разпознае ipsw на 4.0, 4.0.1 и 4.0.2 дава ми unable to recognize и до там... някаква йдея как да го активирам?!
Пробвах и с limerain, вкарва го в дфу-мод и веднага след това изписва, че съм джейлнат и всичко е ок, а то реално въобще не е минала процедурата (това с логото на екрана limerain и тн.) ноо както и да е , оправих се като update-нах на 4.1 и направих baseband-a 6.15.00gogi71 написа:Я чети тук viewtopic.php?f=19&t=21595
Е това е
Когато джейлваш със limerain ,iTunes трябва да е отворен.Със една дума беше 3GS
Здравейте,
имам един Айфон 4 ФЗ, сега е с 4.3.5 но не е ХАктивиран ( седи само на / сложете картата към която е заключен телефона) т.е. не мога да влезна в менюто и не мога да използвам Гевей, Имам Гевей Ултра.
Как да процедирам.
имам един Айфон 4 ФЗ, сега е с 4.3.5 но не е ХАктивиран ( седи само на / сложете картата към която е заключен телефона) т.е. не мога да влезна в менюто и не мога да използвам Гевей, Имам Гевей Ултра.
Как да процедирам.
Тогава като стартирам Редсноу, трябва да му дам 4.3.4 ли? Тогава ми дава ' Unable to recognize spezified IPSW'
Да точно така и имай напредвид че джейла е Untethered.
Е успях да пусна редсноу с 4.3.4, но след джейла ми заби на ябълката ????
Tethered Devices:
(след направа на джейл, всяко следващо стартиране се прави чрез redsn0w като се избира само "Just boot tethered right now" във втора стъпка)
(след направа на джейл, всяко следващо стартиране се прави чрез redsn0w като се избира само "Just boot tethered right now" във втора стъпка)
OK, всичко стана супер!
Сега имам един последен въпрос - мога ли само да хактивирам телефона с Редсноу и да се ползва директно с Гевей( без Джейлбрейк)?
Сега имам един последен въпрос - мога ли само да хактивирам телефона с Редсноу и да се ползва директно с Гевей( без Джейлбрейк)?
Е, то няма как Редсноу да ти го хактивира, без да направи и джейлбрейк. Ако искаш така, трябва да си намериш карта на съответния оператор.
а имаш ли идея как да разбера към кой е заключен?
Setting>Genaral>Abaut > Model последните две букви. http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 39#p177039
-
kickercska
Следвах стъпка по стъпка как се борави във SAM. Но накрая ми пише, че SAM е деактивиран, защото телефона ми е хАктивиран, да вляза в Revert Lockdown и да disable-на хАктивацията, но ми дава грешка - Stockification Failure.
Тъй като съм още мнооооого бос в тея неща, моля някой да ми помогне, искам да си оправя notification-ите.
Разбрах, че телефона ми е хАктивиран. Какво да направя ? 3gs, Версия 4.1 (8B117)
И имам друг въпрос, не свързан със САМ, за да не наводнявам сега другата тема с глупави въпроси - какво по дяволите е стар буут и нов буут, аз как да разбера с кой съм? Има ли смисъл, т.е. заслужава ли си да се занимавам да минавам на iOS5? Какво повече има тази версия? Ако мина ще ми се оправят ли нотификациите?
P.S. Така.. успях да го накарам да ми махне хактивейшъна, т.е. да го деактивирам. Цъкнах на Дизейбъл Айфон, после пуснах iTunes и нищо не стана.. Няма съобщение, че телефона ми е активиран пак.. Дори не знам дали съм на прав път и какво направих..
Мисля, че ми тръгнаха нотификейшъните.. Т.е. на Скайп и една друга програма за фейсбук - Facely Pro - имам! Нямам обаче на тази, която аз пробвам, не знам как се казва, във Апстор пише само Фейсбук.. Нямам и на мейла
Тъй като съм още мнооооого бос в тея неща, моля някой да ми помогне, искам да си оправя notification-ите.
Разбрах, че телефона ми е хАктивиран. Какво да направя ? 3gs, Версия 4.1 (8B117)
И имам друг въпрос, не свързан със САМ, за да не наводнявам сега другата тема с глупави въпроси - какво по дяволите е стар буут и нов буут, аз как да разбера с кой съм? Има ли смисъл, т.е. заслужава ли си да се занимавам да минавам на iOS5? Какво повече има тази версия? Ако мина ще ми се оправят ли нотификациите?
P.S. Така.. успях да го накарам да ми махне хактивейшъна, т.е. да го деактивирам. Цъкнах на Дизейбъл Айфон, после пуснах iTunes и нищо не стана.. Няма съобщение, че телефона ми е активиран пак.. Дори не знам дали съм на прав път и какво направих..
Мисля, че ми тръгнаха нотификейшъните.. Т.е. на Скайп и една друга програма за фейсбук - Facely Pro - имам! Нямам обаче на тази, която аз пробвам, не знам как се казва, във Апстор пише само Фейсбук.. Нямам и на мейла
Качих на iphone 3g 4.1 OS (http://www.felixbruns.de) и след jailbreak-a тръгнах да качвам чрез Cydia "repo.bingner.com" и спря на Updating Sources: Done: Packages заредило е докрай, но не мърда.. Другото забелязах, че някак си имаше "хранилището" http://repo666.ultrasn0w.com/ без да съм го добавял, но като кликна на него нямаше Ultrasn0w..