Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе
btw вече има Gevey Pro Plus, който е plug&play (сам си набира 112/изключва/включва и т.н.)
клик
Edit: Според twitter-а на applenberry тия били copycats и не са на gevey
клик
have you ever been alone at night...
-
Колеги може ли да се вземе например мини сим от глобул и да не трябва да се реже картата?Възможно ли е?Не съм в бг-то за това питам?
Gevey Pro от applenberry налага леко изрязване на мтелския сим. (пластмасата, не сим чипа)
[quote="dark"]Gevey Pro от applenberry налага леко изрязване на мтелския сим. (пластмасата, не сим чипа)[/quote
С новите Gevey ,не се налага да се реже,защото чипа е с друга форма.
Не е изклучено да става и с оригиналния Tray Holder...
С новите Gevey ,не се налага да се реже,защото чипа е с друга форма.
Не е изклучено да става и с оригиналния Tray Holder...
e не става, все пак съм пробвал лично... може би ако напънеш яко чипа ще стане, ама има опасност да го откъртиш..., което е меко казано безсмислено... спокойно може да резнеш половин милиметър пластмасичка
правете тая глупост , и после няма вадене на металния държач на сима ..иии дотам
патил съм

Някой да има решение на проблема с потъмняващия "sim tray"?
-
Колеги може ли да се вземе например мини сим от глобул и да не трябва да се реже картата?Възможно ли е?Не съм в бг-то за това питам?Колеги не се изразих правилно исках да попитам може ли да се вземе мини сим на Глобул на зарежадне,например Би b-connect?
Здравейте, имам Iphone 4 и днеска си взех Gevey Turbo SIm card и в магазина успяхме да подкараме телефона на МТел... Но следобеда се наложи да го рестартирам и от тогава не може да намери мрежа surch-ва, но стига до No Service ...... Многократно пробвах рестарти .. изкарваждане на Sim картата и тнт. но ефекта е един и същ..
Някой ако има идея как да се преодолее този проблем моля да помага, че ми омръзна да го гледам като реликва този телефон ...
Благодарско предварително ...
Някой ако има идея как да се преодолее този проблем моля да помага, че ми омръзна да го гледам като реликва този телефон ...
Благодарско предварително ...
Малък проблем
Добър ден! Не знам точно каде е мястото на моята тема затова е поствам тук ако не и е тук мястото моля модераторите да я преместят.Та проблем ми е следни аз съм със ФЗ телефон и ползвам гевей всичко си работи перфектно но като сложа гевея и сим картата в металния държач и го вкарам държача не пасва точно във гнездодто просто стоу около 0,5 мм това не пречи на работата на картата работи си перфектно но просто искам да си пасне точно ако някой има такъв държач ли идея как да го оправя ще съм благодарен.Ако не е ясно нещо може да ме намерите на скайп va4eto666 да ви пратя снимки или ако може да ми кажете как да кача снимки и да се виждат тук без препратки моля на ЛС
Поздрави!!! И се извинявам за романа който написах
Поздрави!!! И се извинявам за романа който написах
В живота или си пич или A BITCH !!!
[quote="Bobsaan"]Здравейте, имам Iphone 4 и днеска си взех Gevey Turbo SIm card и в магазина успяхме да подкараме телефона на МТел... Но следобеда се наложи да го рестартирам и от тогава не може да намери мрежа surch-ва, но стига до No Service ...... Многократно пробвах рестарти .. изкарваждане на Sim картата и тнт. но ефекта е един и същ..
Благодарско предварително ...[/quot
Когато си с гевей след всеки рестарт на телефона трябва да я активираш
Благодарско предварително ...[/quot
Когато си с гевей след всеки рестарт на телефона трябва да я активираш
В живота или си пич или A BITCH !!!
казва се Gevey Pleasure ME и са по 60 лвdark написа:btw вече има Gevey Pro Plus, който е plug&play (сам си набира 112/изключва/включва и т.н.)
клик

Последно промяна от hovi на 10 Юни 2011, 22:57, променено общо 1 път.
Някои пробвал ли е това?
http://cgi.ebay.com/Gevey-Supreme-Pro-A ... 2913wt_909
http://cgi.ebay.com/Gevey-Supreme-Pro-A ... 2913wt_909
- iviubaveca
Да аз.Работи, при нея само първо се набира 112 и тези.После вече ако се изгуби сигнал, или се respring-не пак си работи
.

- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
Официално вече има и GEVEY Ultra - http://applenberry.com/store/gevey-sim/gevey-ultra.html
Ще отключва без набиране на 112 и др манипулации, плуг енд плей.
Останалите просто не са тяхно дело, те са си го написали в сайта. Внимавайте какво ви предлагат.
Останалите просто не са тяхно дело, те са си го написали в сайта. Внимавайте какво ви предлагат.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
ТОВА РЕКЛАМА ЛИ Е?hovi написа:казва се Gevey Pleasure ME и са по 60 лвdark написа:btw вече има Gevey Pro Plus, който е plug&play (сам си набира 112/изключва/включва и т.н.)
клик
http://www.youtube.com/watch?v=91d0FXCI ... re=related
http://geveyproplus.com/maintf написа:Официално вече има и GEVEY Ultra - http://applenberry.com/store/gevey-sim/gevey-ultra.html
Точно за това говоря, внимавайте какво предлагат. Това няма нищо общо с оригиналите на applenberry.kokich777 написа:http://geveyproplus.com/maintf написа:Официално вече има и GEVEY Ultra - http://applenberry.com/store/gevey-sim/gevey-ultra.html
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
Аз ли си въобразявам, че откакто имам Gevey обикновен, дори не е про батерията ми когато ползвам 3г пада по бързо? Някой има ли такива наблюдения?:) Това за рязането на сим картата въобще няма да го коментирам, а като бонус и самия gEvey трябваше леко да се изрече в края за да влезе в слота, това с оригинален gevey, но това са бели кахъри..важното е че работи и аз лично сам мн доволен
))

Имам следният въпрос тъй като съм в Щатите и все още не съм отключил телефона си ще може ли да ме посъветвате от кой вид точно Gevey да си купя.В смисъл от тези в ebay,amazon или пък от applenberry.Естествено искам да е по евтиният модел но незнам дали ще ми върши работа, като изискването ми е да не се налага да набирам 112 всеки път.Благодаря предварително!!!
Като си дойдеш в България влизаш в някой магазин за телефони/не официалните на операторите/ и питаш това което те интересува.
Пробваш-работи-плащаш-готово.
Няма да ти излезе по евтино от нета чак толкова,особено ако дойде дефектна или не точно това което искаш.
Само не качвай иос5 като излезе,защото засега Гевей не работи на иос5!!!!!!!!!!!!!!
Вземи си с теб една сим карта на АТ&Т за бъдеще да си активираш телефона ако се наложи.......
Пробваш-работи-плащаш-готово.
Няма да ти излезе по евтино от нета чак толкова,особено ако дойде дефектна или не точно това което искаш.
Само не качвай иос5 като излезе,защото засега Гевей не работи на иос5!!!!!!!!!!!!!!

Вземи си с теб една сим карта на АТ&Т за бъдеще да си активираш телефона ако се наложи.......
-
Здравейте, имам jailbreak-нат iPhone 4 с версия 4.3.2 и modem firmware 04.10.01, купен от М-Тел и искам да попитам дали вместо с gevey, ако инсталирам ultrasn0w 1.2.3 от Cydia ще се unlock-не и дали мога да го ползвам тогава в UK с някоя английска карта като например от О2, vodafone за известно време и после пак да си върна М-телската карта (видях този метод в това видео http://www.youtube.com/watch?v=bq1iStou ... re=related )
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Ако можеше с ultrasn0w, според теб щяха ли да купуват тези чипове?!? 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!