Evasi0n от iOS 7.0 до 7.0.6 (Untethered Jailbreak)
Re: Evasi0n iOS 7/7.0.1/7.0.2/7.0.3/7.0.4 (Untethered Jailbreak)
Много четливо съм написал САМО с някой теми,и колега аз
Никога не поствам ако не съм тествал....
Никога не поствам ако не съм тествал....
Значи накратко:
SBSettings няма, няма и да има май.
Winterboard и той.
Да фук. Да се е*а у главата тъпа-що ми трябваше да правя ъп до 7.0.4.
На всичкото отгоре и е бъгава все едно съм с Андроид. Един тъп iMessage не работи вече като хората-ау леле. Следновогодишно ми призля. Отива да пиша гневен фийдбек на нагризаната ябълка. Е*ати простотията значи. ПФУ!
SBSettings няма, няма и да има май.
Winterboard и той.
Да фук. Да се е*а у главата тъпа-що ми трябваше да правя ъп до 7.0.4.
На всичкото отгоре и е бъгава все едно съм с Андроид. Един тъп iMessage не работи вече като хората-ау леле. Следновогодишно ми призля. Отива да пиша гневен фийдбек на нагризаната ябълка. Е*ати простотията значи. ПФУ!
iPhone 4s, 32Gb, FU, FW: 7.0.4. Bad idea.....Downgraded to 6.1.3 using Odysseus OTA
Колеги да попитам сутринта изпуснах айфона лекичко и му позеленя дисплея един рестор и в гаранционния сервиза няма и да разберът ,че е имал джейл,нали?
- beckhem
- supporter
Няма! Редторвай го и към сервиза.
Ако има наранявания по корпуса има вероятност да ти откажат гаранцията
Ако има наранявания по корпуса има вероятност да ти откажат гаранцията
Проверки и консултации!
-
Може да казваш много работи но работи с ios7tribaleo написа:[
WinterBoard не поддържа iOS 7.* за 2-3 път го казвам в тази тема...четете малко...а причината за Сафарито и времето най вероятно е защото си джейлбрейквал телефон с OTA (over the air) ъпдейт (ъпдейтнат ос през телефона) а в 1 пост с големи червени букви пише какво да се направи в такъв случай
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
На някой случва ли му се да му се вдига яркостта от само себе си? На мене и на двете устройства. И не е на авто.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Колеги кажете някой актуално add source за теглени на безплатни приложения. Благодаря
При мен не работи, при v1111 не работи...инфото в Cydia e че НЕ поддържа напълно 6 а 7.* изобщо ...според самия разработчик на приложението също не поддържа 7.* за сега...така че....сега при мене е ясно че с тоя А7 ще има бая да си почакам...но при хората които са с по стар процесор защо и там не работи?londongunner написа:Може да казваш много работи но работи с ios7tribaleo написа:[
WinterBoard не поддържа iOS 7.* за 2-3 път го казвам в тази тема...четете малко...а причината за Сафарито и времето най вероятно е защото си джейлбрейквал телефон с OTA (over the air) ъпдейт (ъпдейтнат ос през телефона) а в 1 пост с големи червени букви пише какво да се направи в такъв случай
Последно промяна от tribaleo на 03 Яну 2014, 15:29, променено общо 1 път.
iPhone 5S FW 7.1.2
cydia.iphonecake.com адваш и след това инсталираш Appcake, ще ти излезне иконка ..цъкаш на нея и действашkonak61 написа:Колеги кажете някой актуално add source за теглени на безплатни приложения. Благодаря

iPhone 5S FW 7.1.2
Абе колега омръзна ми да ти чета глупостите с тоя winterboard.Това.че при теб не работи защото си турбо гъзар с 5s според подписа ти на 64 bit процесор НЕ означава,че не работи на по стари устройства.За да го пиша значи съм тествал.Много ми е интересно ми е е къде прочете инфо за winterboard в Cydia,че не работи напълно на ios 6.И не чети през пост да разбереш,че и при други работи.А относно неработещите апп:Safari,Mail,Weather и има поне три поста по-назад в тази тема как се оправят,а ти човека рестор го накара да прави.Аре събуди се малко и стига с глупостите.
Действително, пропуснал съм този пост извинявам се...имам един 4S тук на който winterboard не работи...сигурно е от атмосферните условия....и бтв не мислех че някакъв телефон те прави "турбо гъзар"v1111 написа:Ето те решение!daksi99 написа:Колеги от 4 дена съм с джейла на 4с с 7.0.4 всияко е ок,но днес ми се прецака майла и сафарито незнам от какво,пробвах неща от сидиа за рестор ли съм или какво мога да пробвам.Благодаря предварително! Забравих да кажа, Гугъл хрома работи.
Safari & Mail crashes after jailbreak iOS7 [FIX]
--------------------------------------------------------------------------------
Here's what to do (for those having this problem)
1. Remove afc2add
2. Remove Appsync
3. Install iFile (in case you don't have it)
3. Navigate to /var/mobile/Library/Caches
5. Locate com.apple.mobile.installation.plist and delete the file
6. Locate com.apple.LaunchServices-054.csstore and delete the file
7. Reboot your device
8. Install Appsync again.
9. ENJOY!
Important:
Try to avoid installing afc2add for a while !!!

iPhone 5S FW 7.1.2
- izzo
- Обратна връзка:
diffboy написа:при мен джеил-а всичко е ОК освен един голям проблем зареди който ще има ресторлифи не ми работи
с 4-ка съм

Здравейте, искам да попитам има ли вариант за инсталиране на iAP Cracker или нещо подобно от което може да си купуваш безплатно In-App-Purchase?
Знам че тук не е мястото, но сега като прочетох, iAP Cracker дали работи na iOS 6, така и така го джейлнах, поне да го ползвам за нещо?
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
iPhone 4s, 32Gb, FU, FW: 7.0.4. Bad idea.....Downgraded to 6.1.3 using Odysseus OTA
Много пъти, просто ако телефонът ти е гаранционен им го носи
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Здравейте! От скоро съм потребител на Apple и не съм много наясно с нещата и за това ще ви помоля да ми помогнете с някои мои въпроси
Инсталирах си Сидия,отначало си мислих,че за да тегля безплатно приложенията трябва да пиша в търсачката на самата Сидия,но след известно време разбрах,че не е така,а си има специални приложения за тази цел като Appcake.
Но в appcake повечето от приложенията,които искам линковете им не работят. Това защо е така и ще се оправи ли? Ако може да ми препоръчате някои други добри източници?
Също така,опитах се да напиша в търсачката на Сидия за препоръчаното приложение CCControls,за да си сложа нова тема ,но инсталирах две неща там и нито приложение ми се появи на екрана,нито нищо. Не разбирам.
Та,можете ли да ми каже от къде трябва да си сваля това CCControls ,защото искам да си сложа някаква тема за IOS7 ,която да промени дизайна на телефона както си беше старият (и както един потребител направи в предната страница). Много съжалявам за големият роман,но моля,ако на някой му се занимава да ми обясни

Но в appcake повечето от приложенията,които искам линковете им не работят. Това защо е така и ще се оправи ли? Ако може да ми препоръчате някои други добри източници?
Също така,опитах се да напиша в търсачката на Сидия за препоръчаното приложение CCControls,за да си сложа нова тема ,но инсталирах две неща там и нито приложение ми се появи на екрана,нито нищо. Не разбирам.
Та,можете ли да ми каже от къде трябва да си сваля това CCControls ,защото искам да си сложа някаква тема за IOS7 ,която да промени дизайна на телефона както си беше старият (и както един потребител направи в предната страница). Много съжалявам за големият роман,но моля,ако на някой му се занимава да ми обясни

https://app.appaddict.org
Слайдваш и инсталираш перфектна е. Имаше проблеми със зареждането ама се оправи.
Трябва преди това да си свалиш appsync за ios7 от Сидия.
Слайдваш и инсталираш перфектна е. Имаше проблеми със зареждането ама се оправи.
Трябва преди това да си свалиш appsync за ios7 от Сидия.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Здравейте, имам 4ка с iOS 7.0.4, която е заключена. Има ли начин да я отключа? С турбо сим става ли?
- izzo
- Обратна връзка:
defensis написа:Някой да е срещал такъв проблем?
https://discussions.apple.com/message/24365215#24365215

-
Някой да е подкарал btstack gps ?
IPAD 3 16 GB 4G 8.1.1
Iphone 5C 8.1.1
Mac Book Pro Midle 2012
Iphone 5C 8.1.1
Mac Book Pro Midle 2012
Има, Ице. Не знам къде е причината, ама не са малко оплакванията.
"Мисля-значи съществувам"
Аз имах тоя проблем с ios 7 когато беше бета и аз не бях денелопер и нямах реално UDUU от Appleizzo написа:defensis написа:Някой да е срещал такъв проблем?
https://discussions.apple.com/message/24365215#24365215
Тва ми изби зъбите! Има ли тука юзър с 4S дето е качил 7.0.4 и да му се е изпържил WiFi чипа?
Телефона беше гаранционнен свалих на 6.1.4.и бегом в първия офис на оператора от който бях закупил iPhone 4S
- izzo
- Обратна връзка:
Пу да му се не види, тамън се бех засилил на север към 7.0.4...
-
Bad Boy написа:Погледни линка с видеото,това е решението на проблема ти: http://www.youtube.com/watch?v=3dOe1cudkR8evgeniii94 написа:Железен си братле.. само при отключване си е същото няма опция за промяна , но нищо и на това съм доволен изглежда си като 6 ..
А ще ми кажете ли защо след джейлбрейка не ми отваря Safari-то и Weather-a ?
Ако нямаш iFile става и през компа с iFunbox програма за да влезеш във файловата система на тел.Тествано.работи.
Направих всичко по клипа дето ми даде и проблема е решен,даже и темата си смених .. тези дето казват,че Winterboard не работи с IOS 7 са в голяма грешка.Благодаря!!!
Iphone 4S 16GB FO IOS 7.0.3 , Iphone 7 plus 32 GB