Фабрично отключване от М-Тел
Re: Фабрично отключване от М-Тел
Благодаря ти, жив и здрав да си !
при мен имаше проблем с отключването след изтичане на договора от м-тел.Т.е. докато не ресторнах телефона(iphone 4 16gb.),не се отключи,но докато разбера от къде е проблема,голямо потене беше
,накрая човекът от техническия отдел ме попита дали устройството има jealbreak и така стигнахме до извода,защо не мога да го отключа,след рестор всичко беше ОК 

Здравейте,преди 2 дена и аз си пуснах молба за отключване на телефона.След това ми се обадиха и казаха,че след 12 часа ще мога да го отключа.Казаха ми,че трябва да поставя сим карта на друг оператор и ще ми изпише,че е отключен.
Аз нямах възможност да намеря карта на друг оператор. Въпроса ми е дали ще се отключи,ако след няколко дена сложа карта ?
Аз нямах възможност да намеря карта на друг оператор. Въпроса ми е дали ще се отключи,ако след няколко дена сложа карта ?
ДА!Ще се отключи. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Супер,Благодаря за бързия отговор !
Аз си купих 2ра употреба Iphone 4, заключен към Мтел/Боб, какви данни трябва да кажа, за да ми го отключат?
- angelovarna
- Обратна връзка:
Няма да ти го отключат. Телефон отключват след пусната молба (може и по телефона) от страна на закупилия телефона от тях и то само ако 2 годишния договор при покупка на устройството е изтекъл (и е без задължения).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Ще го отключат ако знаеш имената на закупилия го от Мтел .Loop написа:Аз си купих 2ра употреба Iphone 4, заключен към Мтел/Боб, какви данни трябва да кажа, за да ми го отключат?
Дори и с задължения
Здравейте на мен ми подариха един iphone 4 та въпроса ми е мога ли аз да се обадя в мтел и да дам заявка за отключване или собственика трябва да се обади??? И въобще каква информация трябва да се даде питам защото не е проблем да помоля човека дасе обади и свърши тая работа но не искам да го занимавам с глупости та накрая да си каже пишман станах че му го подарих.Другият ми въпрос е как да разбера дали наистина телефона е заключен към оператор като сложих карта на виваком не ми изписа че телефона е заключен или нещо от рода,но и неможех да направя тел.разговор
1.По добре Собственика да им звънне !
2.Сложи картата на Виваком и свържи телефона с iTunes
2.Сложи картата на Виваком и свържи телефона с iTunes

IMEI + имената на собственика