Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе
Пробвано е, работи с бб 4.10.01
Нещо не правиш както трябва или турбото не е наред.
Пробвай да вкараш иглата, картата да излезе, вкарваш я обратно (при включен телефон) и изчакваш да се появи менюто на GEVEY. Нататък е лесно. Успех
Пробвай да вкараш иглата, картата да излезе, вкарваш я обратно (при включен телефон) и изчакваш да се появи менюто на GEVEY. Нататък е лесно. Успех
Tarikat с кой оператор си? Трябва ръчно да въведеш настройките!zdravko70 написа:Пробвано е, работи с бб 4.10.01
колега,не става пак същотооо става и откачам вечеgogi71 написа:Ресторни го със оригинален 4.2.1 ще ти даде грешка 1013 затвори Itunes и джейлни телефона със greenposi0n.Ако нямаш карта за активация хактивирай със redsn0w.Задаваш го "Set as new" не връщай back-up!!!!!

zdravko70 написа:Tarikat с кой оператор си? Трябва ръчно да въведеш настройките!zdravko70 написа:Пробвано е, работи с бб 4.10.01
На глобул съм,доколкото знам като се свърже към Itunes и е готово,но не става,откъде да ги взема настроките знаеш ли?
Хактивираш ли го телефона???? SHSHs za 4.3.1 имаш ли?????iNini написа:колега,не става пак същотооо става и откачам вечеgogi71 написа:Ресторни го със оригинален 4.2.1 ще ти даде грешка 1013 затвори Itunes и джейлни телефона със greenposi0n.Ако нямаш карта за активация хактивирай със redsn0w.Задаваш го "Set as new" не връщай back-up!!!!!
аз си имам карта и си го активирам с нея..как да ги запазя shshs чрез tiny umbrella?gogi71 написа:Хактивираш ли го телефона???? SHSHs za 4.3.1 имаш ли?????iNini написа:колега,не става пак същотооо става и откачам вечеgogi71 написа:Ресторни го със оригинален 4.2.1 ще ти даде грешка 1013 затвори Itunes и джейлни телефона със greenposi0n.Ако нямаш карта за активация хактивирай със redsn0w.Задаваш го "Set as new" не връщай back-up!!!!!
Да или виж дали имаш запазени ако имаш пробвай със къстъм iPhone2,1_4.3.1_8G4_NoActivate_Custom_Restore.ipsw (406 MB)
settings-general-network-ESGE/3Gtarikat22 написа:zdravko70 написа:Tarikat с кой оператор си? Трябва ръчно да въведеш настройките!zdravko70 написа:Пробвано е, работи с бб 4.10.01
На глобул съм,доколкото знам като се свърже към Itunes и е готово,но не става,откъде да ги взема настроките знаеш ли?
APN globul
username globul
password празно
И аз да потвърдя за GEVEY-a от shopping.bg, работи. На Глобул съм, ънлок-а стана след 8-9 път някъде. 

А някой пробвал ли е на 4.3.2 дали работи ????
някъде бях чел, че работи...gogi71 написа:А някой пробвал ли е на 4.3.2 дали работи ????
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
работи. бб е същия! пробвах току щоgogi71 написа:А някой пробвал ли е на 4.3.2 дали работи ????
нова цена:))) 5.99 $
http://cgi.ebay.com/Genuine-Gevey-Turbo ... 19c4ed1c02
http://cgi.ebay.com/Genuine-Gevey-Turbo ... 19c4ed1c02
някой да продава в софия на подобна цена?
have you ever been alone at night...
И при мен така се получи почти се бях отказал ;-)... но сега като го ресна по 1 вият път си тръгва ;-)ceciloko написа:И аз да потвърдя за GEVEY-a от shopping.bg, работи. На Глобул съм, ънлок-а стана след 8-9 път някъде.
За колко трябва да го е купил този някой в София за да го продава за 9 лв??????dark написа:някой да продава в софия на подобна цена?
Maybe fake? replica
99.99% фейк. Може да ви прецака baseband чипа и със сигурност харчи повече батерия, много лесно се може да се заклещи в телефона защото чипа е почти двойно по-дебел ..
Аз подкарах моя iphone 4 4.2.1 с Gevey 2,3 дни работеше а оня ден бях извън софия за 2 дни и мрежата умря! пише "No service" (на десния горен ъгъл). Пробвах да го правя това с 112 след като дам аксепт но не ми дава да звъня защото дефакто той лови мрежа но "no service"...а като правя после това със "airplain mode" ми пише "invalid sim" !!!... имате ли идея как може да се оправи ????
Спешно!...... без телефон съм !....и с тая микро сим карта....!!!
Много ви благодаря предварително!

Не знам дали е фейк, в хисторито на единия има 585 продажби, и е с над 98% положителен feedback!!!
Ако беше менте, най вероятно щеше да има отрицателни отзиви и нямаше да му е такъв рейтинга.
Лично аз си купих от ebay за 0.40 $ и шипинг 9.99 $, т.е за около 15 лв след 10 дена чакане си получих GEVEY!
Отделен е въпроса колко е оригинален,важното е че работеше, пробвах го и на 4.3.2!
А те ментетата ги правят като копират оригиналния чип и едва ли някой нарочно ще иска да ви прецака бейзбанда.
За куриоз си купих и този от 5.99 $ току що, като го получа ще ви напиша дали ми е прецакал бейзбанда!!!
Ако беше менте, най вероятно щеше да има отрицателни отзиви и нямаше да му е такъв рейтинга.
Лично аз си купих от ebay за 0.40 $ и шипинг 9.99 $, т.е за около 15 лв след 10 дена чакане си получих GEVEY!
Отделен е въпроса колко е оригинален,важното е че работеше, пробвах го и на 4.3.2!
А те ментетата ги правят като копират оригиналния чип и едва ли някой нарочно ще иска да ви прецака бейзбанда.
За куриоз си купих и този от 5.99 $ току що, като го получа ще ви напиша дали ми е прецакал бейзбанда!!!
Просто подкарай процедурата от начало, ако ти зацикли някъде, аз изкарвам и вкарвам веднага картата и изчаквам и продължавам по описанието.Gargoil написа:Аз подкарах моя iphone 4 4.2.1 с Gevey 2,3 дни работеше а оня ден бях извън софия за 2 дни и мрежата умря! пише "No service" (на десния горен ъгъл). Пробвах да го правя това с 112 след като дам аксепт но не ми дава да звъня защото дефакто той лови мрежа но "no service"...а като правя после това със "airplain mode" ми пише "invalid sim" !!!... имате ли идея как може да се оправи ????
Ако след 4-5 вкл. и изкл. на еърплейн моде не стане нищо, пъхни иглата, изкарай картата, вкарай я веднага, и пак с еърплейн модето....понякога след надписа invalid sim изчакай 7-8 секунди, може да се появи carrier и всичко да е ок
След инвалид СИМ...пише No Service ??? ...Аз като вървя по процедурата, в началото има по една чертичка...после "no service", после пак чертичка ...след айрплейновете "invalid sim" .... Да не би като съм бил извън София нещо обхвата да се е преебал !???
пробвай така както ти написах, като пише инвалид сим, изкарай и вкарай картата без да изкл. тел. и пак еърплейн мода.Gargoil написа:След инвалид СИМ...пише No Service ??? ...Аз като вървя по процедурата, в началото има по една чертичка...после "no service", после пак чертичка ...след айрплейновете "invalid sim" .... Да не би като съм бил извън София нещо обхвата да се е преебал !???
Не стане ли, ребуут и пак!
Ако GEVEY-чето е читаво няма да имаш проблем уверявам те, вече 3-та седмица го ползвам без проблем
Правя го това брат и после ми излиза менюто на гевея, давам аксепт...докато чакам да минат 15 сек или нещо подобно, през това време лови една чертичка после "no service"... и не мога да звъня на 112...защото не може да се свърже и ми дава "заето"....после с аирплйена и нищо....! Много тъъъъъпо