Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.1 /iPhone 2G/ PC&MAC
Re: Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.1 /iPhone 2G/ PC&MAC
Ами.. Така ще да се окаже.. Пробвай, ако ти се занимава, с още един рестор на DedoPedo 

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
И после с още един, и с още един ... и така до края
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Докато не се научат 

Но може да ти пише, че го имаш инсталиран! Той не се съдържа в пакета на DedoPedo!mishoboss написа:Може би задавам тъп въпрос, но след рестора с DedoPedo-вия фирмуеър нямам BossPrefs. Cydia-та ми пише, че го има инсталиран, но го няма като иконка. Сигурно е нещо простичко, но съм iPhone едва от няколко часа и още гледам като теле железница
Отвори си Cydia--->Featured packages--->BossPrefs ---маркирай го и горе вдясно му дай install.
----
P.S.
Имаш едни точици най-отдолу под иконките. Техният брой показва колко екрана с иконки имаш в момента. Можеш да слайдваш м/у екраните.
ОК. Аз през iTunes ресторвам ако това има някакво значение. Ако не става ще пробвам другите два 
А да питам по принцип в този фирмуеър има ли предварително инсталиран BossPrefs?
ammcfc, не съм чак толкова зле, знам за тези точици
Знам и как се инсталира, само че вместо install ми дава reload, аз за това и питам дали си идва с BossPrefs

А да питам по принцип в този фирмуеър има ли предварително инсталиран BossPrefs?
ammcfc, не съм чак толкова зле, знам за тези точици

Знам и как се инсталира, само че вместо install ми дава reload, аз за това и питам дали си идва с BossPrefs
Последно промяна от mishoboss на 24 Сеп 2008, 11:03, променено общо 1 път.
Don't hate the player, hate the game!
Е то не е като да не си пише... Виж малко по-нагоре какво е писал ammcfcammcfc написа:От DedoPedo Custom firmware 2.1
- Активация / Ънлок / Джейл
- Cydia
- Installer 4 beta 6
- root partition 500 мб
- пачнат MobileInstallation
- OpenSSH
ammcfc написа:Но може да ти пише, че го имаш инсталиран! Той не се съдържа в пакета на DedoPedo!mishoboss написа:Може би задавам тъп въпрос, но след рестора с DedoPedo-вия фирмуеър нямам BossPrefs. Cydia-та ми пише, че го има инсталиран, но го няма като иконка. Сигурно е нещо простичко, но съм iPhone едва от няколко часа и още гледам като теле железница
Отвори си Cydia--->Featured packages--->BossPrefs ---маркирай го и горе вдясно му дай install.
----
P.S.
Имаш едни точици най-отдолу под иконките. Техният брой показва колко екрана с иконки имаш в момента. Можеш да слайдваш м/у екраните.
Можеш да ресторваш до второ причастие...прочети какво съм ти написал над твоето мнение.
Дава ти reload, защото самата сидия не си е заредила сорсовeте. Изчакай или обнови, и под този надпис ще излезе install.mishoboss написа: Знам и как се инсталира, само че вместо install ми дава reload, аз за това и питам дали си идва с BossPrefs
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Колко неща щеше да се спестят с инсталирането на един чист фирмуеър и след това инсталирането на нужните неща от Cydia. Боже, боже...
Мерси на всички за всички отговори, не съм тотален бастун, просто още са ми чужди някои неща 
Относно Reload-a, и чакам и го натискам и няма Install... Освен ако този Reload е за reload на страницата, а не на сорса?

Относно Reload-a, и чакам и го натискам и няма Install... Освен ако този Reload е за reload на страницата, а не на сорса?
Здравейте. Аз направих ресторе с файла на Dedo Pedo и всичко си е ок. Обаче PC Suite не иска да работи. Искаше инсталация на Demon. Тръгвам да я правя обаче ми дава грешка. И сега като стартирам разпознажа телефона, музика качвам, само дето не мога да инсталирам. Какво да правя за да се оправи?
Значи виж сега.. Стартираш Cydia. Изчакваш го да си зареди всичко там и натискаш Search. Цъкаш там дето пише Package Names & Descriptions и пишеш BossPrefs. Цъкаш сега на първото, което е излязло. Изчакваш го да си зареди всичко и отгоре ще видиш, отдясно на Details има бутон Installmishoboss написа:Мерси на всички за всички отговори, не съм тотален бастун, просто още са ми чужди някои неща

Просто след като ти е дало Failed прекрати процеса от Task Manager и след това махни кабела от телефона. Пусни програмата, вкарай кабела и всичко трябва да е наредexpsvetly написа:Здравейте. Аз направих ресторе с файла на Dedo Pedo и всичко си е ок. Обаче PC Suite не иска да работи. Искаше инсталация на Demon. Тръгвам да я правя обаче ми дава грешка. И сега като стартирам разпознажа телефона, музика качвам, само дето не мога да инсталирам. Какво да правя за да се оправи?

Е кое щеше да се спести!!! Че щеше да има 100 въпроса как да си сложи mobileinstallation пача. Чиста, мръсна.....инсталация....не ги разбирам тези неща....Това, че 50 човека са го качили и са без проблем, а някой който в видял айфон от два часа и има проблеми, не прави една инсталация "мръсна"Adamov написа:Колко неща щеше да се спестят с инсталирането на един чист фирмуеър и след това инсталирането на нужните неща от Cydia. Боже, боже...

Поздрави

PunkoHead - мерси, получи се. Съжалявам за глупавите въпроси 

Бях с 7 версия на iTunes , сега като качих 8 версия съвсем PC suite не иска и да тръгне , дава ми "PhoneDaemon has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." Същото става и на другия ми копютър. Дали има работещ PC suite с iTunes 8? 

Ще има ли някакъв проблем,ако от 1.1.4 мина на 2.0.2(по начина на ammcfc) и след това мина на 2.1.0(с DedoPedo Custom),но всичко това го направя с iTunes 8.0,а не с 7.7.1 както изрично е казал ammcfc в темата за ъпдейт до 2.0.2?Благодаря!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не, няма да има. Ако пък евентуално има се сърди на себе сиrobsa написа:Ще има ли някакъв проблем,ако от 1.1.4 мина на 2.0.2(по начина на ammcfc) и след това мина на 2.1.0(с DedoPedo Custom),но всичко това го направя с iTunes 8.0,а не с 7.7.1 както изрично е казал ammcfc в темата за ъпдейт до 2.0.2?Благодаря!

Всичко добре с този нов фв,НО ако от 2.0.2 мина на 2.1.0 след сет ас ню ще ми се изтрият ли номерата в телефона, понеже си смених сим-а ,а все още иначе гениалния телефон няма такава функция копи то сим 
Тук чакам предложенията на адамов и аmmcfc и джони
Нека да е на лично за да не флоодим темата че ми писна да чета през 3 реда как да си сложа кракнати приложения или свалих си зип и сега нз кво да правя!

Тук чакам предложенията на адамов и аmmcfc и джони

Не съм нито един от тримата гореизброени, но...
1. Синхронизирай си контактите с Outlook (през iTunes sync contacts)
2. Сложи новия фърмуер (2.1... 2.1.0 няма) и Set as new
3. Синхронизирай новоъпгрейднатия телефон с iTunes и контактите от Outlook ще се прехвърлят на телефона.
3. Синхронизирай новоъпгрейднатия телефон с iTunes и контактите от Outlook ще се прехвърлят на телефона.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Това, че ти не си го видял, не означава че няма - от 2.0 си е вградена тази функция. Settings -> Mail, Contacts, Calendars -> Import from SIM или ако си с българско меню Настройки -> Мейл, Контакти, Календари -> Вкарай контакти от SIMuBkoo написа:...а все още иначе гениалния телефон няма такава функция копи то сим
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

не си прочел нещо човека казва че няма копи ТУ симVladTheImpaler написа:Това, че ти не си го видял, не означава че няма - от 2.0 си е вградена тази функция. Settings -> Mail, Contacts, Calendars -> Import from SIM или ако си с българско меню Настройки -> Мейл, Контакти, Календари -> Вкарай контакти от SIMuBkoo написа:...а все още иначе гениалния телефон няма такава функция копи то сим

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Няма и да има...
Copy from sim ми е ясно ама Copy To sim като няма за мене упдейта на телефона става невъзможен поне докато не излезе някво решение
Ето ти го решението.Sisq0 написа:Не съм нито един от тримата гореизброени, но...
-
всичко е ток и жица
мерси