виж да не ти е локнат ориентейшъна. Double tap on home button > turn to ipod page > lock icon ON/OFFalexanderbachevj написа:Напривх jaibreakа, сега не ми работи сензора, който обръща снимките като въртиш телефона. Възможно ли е това да някакъв софтуерен проблем... Помощ
Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 [iP4, 3GS, iPad1, iPod Touch]
Re: Untethered Jailbreak за iOS 5.0.1
-
НЕ е .zdravko96 написа:виж да не ти е локнат ориентейшъна. Double tap on home button > turn to ipod page > lock icon ON/OFFalexanderbachevj написа:Напривх jaibreakа, сега не ми работи сензора, който обръща снимките като въртиш телефона. Възможно ли е това да някакъв софтуерен проблем... Помощ
Момчета, нещо става с моя телефон. Глобулска 4-ка е, ъпдейтнах до 5.0.1 и го джейлнах. Обаче от тогава ми се случват 2 неща:
1. Струва ми се малко по-бавен (може и да си въобразявам ,де)
2. Преди две вечери е изгубил мрежата, на хората които са ми звъняли и писали им е давало , че телефонът е изключен. Междувременно обаче при мен си показваше 3-4 чертички и се чудех защо никой не ми звъни
рестартирах тогава и се оправи. Приятелката ми днес ми е звъняла и казва, че съм й затворил, а аз изобщо не съм пипвал тефона, не бях в стаята когато е звънял.
Някой да има идея от какво е това?
1. Струва ми се малко по-бавен (може и да си въобразявам ,де)
2. Преди две вечери е изгубил мрежата, на хората които са ми звъняли и писали им е давало , че телефонът е изключен. Междувременно обаче при мен си показваше 3-4 чертички и се чудех защо никой не ми звъни

Някой да има идея от какво е това?
За бавното е нормално е по-бавен,но за другите работи незнам.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Не е нормално да е по - бавен. Трябва да върви плавно. Направи един fresh restore без да връщаш бекъп е джейлбрейкни наново. Пиши да кажеш дали се е оправило.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Ок, сега работи плавно. Благодаря! Дано си остане така.nasoblg95 написа:Не е нормално да е по - бавен. Трябва да върви плавно. Направи един fresh restore без да връщаш бекъп е джейлбрейкни наново. Пиши да кажеш дали се е оправило.
Здравейте! Аз съм с 2 бр. Phone 4 и 2 бр. iPod 4 5.0.1, Untethered JB.
На всичките устройства имам проблем с Facetime, след джейла. Връзката се разпада .
Имате ли идея, дали може да се оправи по някакъв начин?
Thanks in advance!
На всичките устройства имам проблем с Facetime, след джейла. Връзката се разпада .
Имате ли идея, дали може да се оправи по някакъв начин?
Thanks in advance!

-
Имам iPhone 3GS 5.0.1 bb 06.15
Защо понякога си пали сам след като съм го загасил,а понякока го паля с redsnow,защото не иска да тръгне?
Даже май започна да си пали само с Just boot.
Преинсталирах Corona,същата история.
Защо понякога си пали сам след като съм го загасил,а понякока го паля с redsnow,защото не иска да тръгне?
Даже май започна да си пали само с Just boot.
Преинсталирах Corona,същата история.
Здравейте ! Не намерих информация относно отключването на ФЗ телефони след джейл по посоченият начин. Телефонът ми е 3GS с 4.3.3, 05.11.07 фърм ФЗ към AT&T, ползван с М Тел-ска карта. Засилил съм се да ресторвам с кастъм фърм и натам както си го пише в първия пост. На прав път ли съм и ще мога ли да си използвам телефона с М Тел-ската карта ?
След като качиш къстъма слагаш ultrash0w1.2.5 !ultrash0w се намира в apt.saurik.com/!
Колеги, с iPhone 4 GSM 5.0.1 съм с ънтетърд джейл (0.9.10b3) направен върху фреш рестор.
Първо го направих върху бек ъп и ми рестартваше сам телефона, когато си поиска. Попрочетох тук там нещо и съвета беше да се джейлне върху фреш рестор, за това му направих фреш рестор. Сега ребуутва, но малко по рядко. На жена ми е същият телефон (абсолютно) и прави абсолютно същото (рестартва от време на време сам). Явно е генерален проблем след като на два телефона прави едно и също?
Някой има ли информация за фикс на въпросното ребуутването?
Благодаря предварително за всички смислени отговори
Първо го направих върху бек ъп и ми рестартваше сам телефона, когато си поиска. Попрочетох тук там нещо и съвета беше да се джейлне върху фреш рестор, за това му направих фреш рестор. Сега ребуутва, но малко по рядко. На жена ми е същият телефон (абсолютно) и прави абсолютно същото (рестартва от време на време сам). Явно е генерален проблем след като на два телефона прави едно и също?
Някой има ли информация за фикс на въпросното ребуутването?
Благодаря предварително за всички смислени отговори
iPhone 5 16GB (MTel) iOS 8+
iPad 4 32GB WiFi (White) iOS 8+
От написаното разбирам че връщаш back up? Ако е така Restore на ново и после Set up as a new iPhone.
Здравейте колеги! Аз имам Iphone 4 с IOS 5.0.1 Javabreiknat с "CORONA" и работи прекрасно, за което благодаря. Въпроса ми е следния имам Ipad 2 32gb wifi с IOS 4.3.5 за сега знам, че няма възможност да се javabreikne но да мина ли към 5.0.1 или да не го ъпдейтвам ? И някой знае ли кога най-накрая ще има хак?
redsn0w 0.9.10b4 for OS X
redsn0w 0.9.10b4 for Windows
Оправя проблема с iBooks, може да ги свалите в началото на темата.
п.п Все още няма Jailbreak!
redsn0w 0.9.10b4 for Windows
Оправя проблема с iBooks, може да ги свалите в началото на темата.
п.п Все още няма Jailbreak!
- Действително iBooks работи
след Jailbreak с Redsn0w0.9.10b4 , но без да маркирам "install Cydia"!
- Преди да го повторите със Redsn0w0.9.10b4 махнете фиксовете за iBooks който сте слагали от Cydia!
неправилно разбрано. С джейл в/у фреш рестор съм. Защо така ребуутва?lian написа:От написаното разбирам че връщаш back up? Ако е така Restore на ново и после Set up as a new iPhone.
iPhone 5 16GB (MTel) iOS 8+
Направи хард рестор и ще се оправи и след рестора не връщай бекъп!remote написа:неправилно разбрано. С джейл в/у фреш рестор съм. Защо така ребуутва?lian написа:От написаното разбирам че връщаш back up? Ако е така Restore на ново и после Set up as a new iPhone.
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2

ЗДравейте,
имам iPhone 4 ФЗ. Направих всичко както е описано, но явно някаде съм се омазал. В крайна сметка телефона го джейлнах и сега е с 5.0.1 , но ББ му е 04.11.08.
Въпросът ми е: има ли лек за телефона в момента или да се го ползвам като iPod ?
имам iPhone 4 ФЗ. Направих всичко както е описано, но явно някаде съм се омазал. В крайна сметка телефона го джейлнах и сега е с 5.0.1 , но ББ му е 04.11.08.
Въпросът ми е: има ли лек за телефона в момента или да се го ползвам като iPod ?
Ползваш го като iPod.
Здравейте,
имам следната главоблъсканица. Купих си от ебай iphone4 . Като дойде телефона беше заключен с код(или по точно изписваше "The phone i locked") и позволяваше само спешни обаждания. Съответно му качих 5.01 no activated. Дотук всичко ок. След като се качи ИО-са достигам до някакви първоначални стъпки където ми иска да си сложа картата в телефона и да го регистрирам през нета. Използвах redsn0w_win_0.9.10b3 за да инстална Сидия, но след рестарта на телефона положението е същото. Отново иска активация в нета. Сложих си сим-а на Глобул, опитвам активация и ми казва, че картата не била оторизирана или нещо подобно. Моля помогнете, че съм в батака. Не мога да кажа други подробности за телефона, защото не мога да стигна до менюто. Единствено ако е необходимо модела който го пише на гърба.
Предварително благодаря
имам следната главоблъсканица. Купих си от ебай iphone4 . Като дойде телефона беше заключен с код(или по точно изписваше "The phone i locked") и позволяваше само спешни обаждания. Съответно му качих 5.01 no activated. Дотук всичко ок. След като се качи ИО-са достигам до някакви първоначални стъпки където ми иска да си сложа картата в телефона и да го регистрирам през нета. Използвах redsn0w_win_0.9.10b3 за да инстална Сидия, но след рестарта на телефона положението е същото. Отново иска активация в нета. Сложих си сим-а на Глобул, опитвам активация и ми казва, че картата не била оторизирана или нещо подобно. Моля помогнете, че съм в батака. Не мога да кажа други подробности за телефона, защото не мога да стигна до менюто. Единствено ако е необходимо модела който го пише на гърба.
Предварително благодаря
Щом не можеш да се справиш с редсноу защо не пробваш да ресторнеш с хактивиран къстъм 

Последно промяна от icaka-p12 на 19 Яну 2012, 00:43, променено общо 1 път.
before
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2

OK
Сега ще опитам
Сега ще опитам
Положението е същото. Сега пуснах да се тегли друг хактивиран фирм. Да видим какво ще стане
Я спри се няма да инсталираш Сидия ти вече е имаш инсталирана ! Когато пускаш redsh0w ще махнеш отметката от "Instal Cydia" за да се хактивира телефона !
-
Като лаик, който за пръв път се занимава, имам въпрос относно update към 5.0.1 и jailbreak след това. Телефона е ФЗ, jailbreak-нат е version 4.3.2 (8H7), modem firmware 04.10.01. Идеята ми е следната:
1. Правя restore
2. Update to 5.0.1
3. Jailbreak с redsn0w_win_0.9.10b4
и с това мисля, че всичко ще е приключило (плюс corona, за книжките и другите Cydia истории). Въпроса ми е има ли от какво да се притеснявам, тъй като навсякъде се пише за прецакани телефони, baseband-ове и прочие. Има ли как да го прецакам въпросния baseband и ако да откъде, за да знам да не го правя.
Мерси много в аванс и пак се извинявам, за глупавите (според някои) въпроси.
Със здраве!
1. Правя restore
2. Update to 5.0.1
3. Jailbreak с redsn0w_win_0.9.10b4
и с това мисля, че всичко ще е приключило (плюс corona, за книжките и другите Cydia истории). Въпроса ми е има ли от какво да се притеснявам, тъй като навсякъде се пише за прецакани телефони, baseband-ове и прочие. Има ли как да го прецакам въпросния baseband и ако да откъде, за да знам да не го правя.
Мерси много в аванс и пак се извинявам, за глупавите (според някои) въпроси.
Със здраве!
iPhone 4