Gevey - turbo SIM за iPhone

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
adrian93

Re: Gevey - turbo SIM за iPhone

Мнение от adrian93 »

Здравей те, имам iphone 5c imai - 358545058095342 заключен е към UK оператор мисля че е
Orange/T-Mobile с iso 9.2.1 . Дали със Turbo SIM мога да го отключване и какъв да използвам към Виваком
Благодаря ви предварително.
adrian93

Мнение от adrian93 »

В такъв случай какво бихте ме посъветва ли да направя за да мога все пак да ги използвам.

Благодаря за отделеното време
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Нищо неможе да се направи.ползваш като iPod или го продаваш за части!
adrian93

Мнение от adrian93 »

А може те ли да ми каже те към кой оператор е заключен и да се пробвам да им звънна.

Благодаря :(
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

IMEI: 358545058095342
Model: Apple iPhone 5C (A1507)
Country: United Kingdom
Status: BLACKLISTED
Blacklisted By: Orange PCS Ltd
Blacklisted On: 2014-06-12 12:53:06.0
Blacklisted Country: United Kingdom
adrian93

Мнение от adrian93 »

Благодаря ти много за информацията.
Lettthe

Отключване на iPhone 6

Мнение от Lettthe »

Здравейте, купих си айфон 6 от Англия, съответно заключен. Купих си и R Sim, който работи без проблем с картите на Мтел и Виваком, но не и с картите на Теленор, каквато е мойта... Някъде из форума Ви срещнах съобщение, в което пише, че X Sim Evo Ultra отключва всички БГ оператори.... Та въпросът ми е дали ще проработи с карта на Теленор, защото от един сервиз ми казаха, че самите им чипове са направени така, че да не могат да работят с отключващи подложки и не ми споменаха нищо за тази X Sim ?? Благодаря предварително!
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Картите на Теленор са 128кб и поради тази причина няма да го отключи. За да проработи трябва да си намериш Глобул 2in1 ако все още се продават .
kawabiker

Re: Отключване на iPhone 6

Мнение от kawabiker »

Lettthe написа:Здравейте, купих си айфон 6 от Англия, съответно заключен. Купих си и R Sim, който работи без проблем с картите на Мтел и Виваком, но не и с картите на Теленор, каквато е мойта... Някъде из форума Ви срещнах съобщение, в което пише, че X Sim Evo Ultra отключва всички БГ оператори.... Та въпросът ми е дали ще проработи с карта на Теленор, защото от един сервиз ми казаха, че самите им чипове са направени така, че да не могат да работят с отключващи подложки и не ми споменаха нищо за тази X Sim ?? Благодаря предварително!
Отключва а не работи , 2 различни неща са . Както каза колегата, трябва да си намерите 64кб сим карта .
mxgxr

Мнение от mxgxr »

Здравейте, имам iphone 5s, заключен е към UK оператор EE с iOS 9.2.1 . Дали със Turbo SIM мога да го отключа и използвам с карта на Теленор? Към телефона няма iCloud и не е в blacklist.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Неможе да се ползва с Турбо Сим! След като не е в Вlacklist, отключето го Фабрично !
lanostra

Мнение от lanostra »

Здравейте.Имам Iphone 6 9.2.1 заклюен към Теленор.Ще заминавам за Англия и искам да го ползвам с карта на 3Mobile. Може ли телефона да бъде отклюен или трябва да ползвам R-sim :?
plamend93

Мнение от plamend93 »

има ли проблем да ъпдейтна iphone 5 до 9.3.1 с rsim 10?
кодиран към t mobile orange и работи в момента с 9.2.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Няма проблем, работи и на 9.3.1!
Dimi7ar22

Проблем с R-sim

Мнение от Dimi7ar22 »

Здравейте на всички, пиша ви във връзка с проблем при ползването на 6Plus с R-sim. Тъй като съм нов във форума, искам предварително да се извиня на модераторите ако темата не е на точното място.
Пиша тази тема с надеждата някой от потребителите на форума да ползва r-sim и да бутне едно рамо (ще почерпя) :)
Купих iphone 6plus от човек, който го е купил от английски оператор, след което е платил за отключване при оператора, но все още телефона стои заключен. Както и да е взех го с надеждата да го ползвам с r-sim в началото и след това да потърся някоя оферта за отключване в ибей или някой от родните ни форуми.До тука добре, намерил съм няколко оферти за отключване, които обаче отнемат до 20 работни дни. Решавам да го ползвам с r-sim-а и ГРЕДА. Става въпрос за rsim10+. При първото поставяне на чипа се появи менюто от което трябваше да избера към кой оператор е заключен телефона, аз обаче разбрах погрешно условието на задачата и избрах оператора към който ще го ползвам (мтел) :)) Така и не видях въпросното меню втори път. В някои чужди форуми пише, че като веднъж се вкара грешен оператор, след това трябва да се постави различна сим карта за да се появи менюто отново, пробвах и с вивакомската ми карта не стана, дори купих една предплатена от теленор и с нея греда. Може би това че телефона не е активиран затруднява допълнително нещата (човека ми го прати с карта на оператора към който е заключен за да мога да му върна фабричните настройки да се уверя че няма icloud, след което му върнах картата и върнах още веднъж фабричните настройки с надеждата да го активирам с рсим-а. Моля ако някой е успявал да активира iphone 6 с r-sim да помогне. Свързах се с търговеца, който ми продаде чипа, той обаче ми отговори, че по телефона инструкции не дава, само на място срещу 5лв, предложих му 20лв в пейпал, каза че не работи по празниците. :&
Аватар
gogi71

Re: Проблем с R-sim

Мнение от gogi71 »

1. Отиваш в Мтел и взимаш Една Голяма Мтелска,срязваш е до Нано СИМ !
2.Махаш ПИН кода и ако не си прецакал R-SIM ще ти излезне менюто (ако не си прецакал R-SIM) !
3.От менюто избираш оператора към който е заключен iPhone,ще се появи второ Меню -избираш iPhone 6/6+,от третото меню избираш IOS6.0-9.X(2G/3G SIM CARD)>рестарт и се радваш на отключен телефон !

А ако неизлезне менюто,ще се наложи да вземеш нов Турбо Сим и гледай да е от някой около теб !

А що се отнася за Фабричното Отключване едно 99 процента телефона е в BLACKLIST,просто първия собственик си е взел застраховката :) и премиума е скъпичък !
Dimi7ar22

Мнение от Dimi7ar22 »

Благодаря за отговора.
Телефона е с чист блеклист. Би трябвало да няма проблем и с официално отключване от оператора. Просто исках докато трае процедурата да го ползвам с р-сим, но нещо не са ми на късмет тези проблемни чипчета. Все пак ще потърся в моя град ако има в някой сервиз :)
iliqbg

Мнение от iliqbg »

И аз имам проблем. Имам 2 Iphone 5, единия заключен към SPRINT USA, другия към O2 UK. Двата вървят с Rsim с Mtel. Проблема е че минавам на vivacom и ми дадоха 4g сим-карти 3в1, които не вървят с RSIM 9, както и с RSIM 10+. Ако някой знае как да ги ползвам моля да сподели, ще бъда благодарен!
И двата са с 9.3.0
Поздрави!
Torev

Мнение от Torev »

Искайте от вивател сим карта, която на нея да не пише 4g
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
iliqbg

Мнение от iliqbg »

Torev написа:Искайте от вивател сим карта, която на нея да не пише 4g
Благодаря, ще пиша утре като отворят :)
dkw7

Проблем със SMS при iPhone 5 с rSIM 10

Мнение от dkw7 »

Здравейте,

Имам заключен към Глобул iphone 5, работещ с карта на Виваком и rSIM 10. Проблемът е, че немога да пращам и получавам СМС-и.Преди, когато бях с rSIM9 всичко си работеше, но платката се прецака, купих нова и проблемът е на лице. Всичко друго си работи без проблем.

Благодаря предварително! <):)
Dimi7ar22

Мнение от Dimi7ar22 »

Здравейте, някой ако има достъп до безплатна проверка на оператор, може ли да ми каже към кой точно оператор е заключен този 6плюс: 356995067593674
Благодаря предварително :)
iliqbg

Мнение от iliqbg »

За момента ми дава No Service ..
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

iliqbg написа:
За момента ми дава No Service ..
Ще ти дава то е ясно, сменяй е с старите Нано Сим докато ги имат Вивател!
Публикувай отговор