Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Здравейте, имам IPhone 5 заключен към Sprint Usa, в него има Rsim 9 версията е 9.2. Дава no service, но въпреки това с него могат да се осъществяват разговори. Проблема е че не мога да го вържа към интернет през мобилния оператор. Sim картата която имам е на Mtel, срязана до нано. Моля ако някой има решение да сподели. Благодаря
Това беше за теб

gogi71 написа:jailbreak+ apt.chinasnow.net +пач !
-
Купих си телефон и загазих (блеклист + Sprint USA)
Здравейте колеги! Днес бях много сериозно измамен като закупих Iphone5s кодиран към Sprint. Подведох се поради факта, че старият собственик ми показа снимка от настройките, на която снимка се вижда доста ясно че той е с мрежата на Мтел и обхвата е пълен и всичко е идеално. Каза ми че отключването било към 70лева и аз реших да го купя. Не бях гледал Imei и днес, когато вече се обадих за разкодиране бях изумен...БЛЕКЛИСТ + 220 лева за услугата.. Телефона е в мен сега и няма никакви проблеми с него. Не съм слагал сим-карта но в настройките пише Mtel BG. Въпросът ми е как може да мина по-тънко. Дали R или X-sim ще ми помогне? Ще съм много благодарен на отзовалите се и ще помоля хора, които нямат информация и не биха могли да помогнат да не пишат глупости и упреци спрямо мен. Благодаря ви предварително.
Re: Купих си телефон и загазих (блеклист + Sprint USA)
С Турбо СИМ ( R-SIM,X-SIM) , няма да стане
а честно казано 250 лева е много за Фабрично Отключване
явно този който ще отключва се е полакомил 

-
А можеш ли да ми кажеш защо на carrier все още пише Mtel ?
Ако сложиш Теленоpска или Вивакомска карта , Carrier ще се смени съответно на Теленор или Виваком . След като извадиш картата на Теленор или Виваком !
Някой с информация?plamend93 написа:Гледам, че има iOS 9.2.1 някой пробвал ли е да я инсталира с rsim и има ли проблем след това?
Работи всичко нормално
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
-
Здравейте, iPhone 4S с iOS 9.2.1, заключен към T-Mobile Orange UK (EE) ще работи ли с Gevey sim и срязана карта на глобул от старите (мисля, че не е 3G)?
Би трябвало, ако всичко е така както описваш .
-
А понеже няма как да съм сигурен и никъде не пише дали картата е 3G, ако е 3G ще може ли да се ползва без интернет или въобще няма да тръгне?
Да ще може да се ползва без интернет,дали е 128кб или 64кб-не се отнася за iPhone 4S
iPhone 4S си работи без пач и с новите Теленорски карта с Gevey !
За iPhone 4S има само една турбина и тя се казва - Gevey и всичко останало !

iPhone 4S си работи без пач и с новите Теленорски карта с Gevey !
За iPhone 4S има само една турбина и тя се казва - Gevey и всичко останало !
-
Супер, благодаря за инфото!
В такъв случай направо ще ходя да сменям картата с 3в1, че не ми се занимава да я режа.

-
Имам още един въпрос: Когато ме попита за IMSI код, кой трябва да въведа понеже тук има няколко за T-Mobile Orange: http://www.geveystore.com/pages/imsi-code-list
Sim-Unlock на Iphone 5
Здравейте сестра ми даде на майка ми стария си Iphone 5, няма Icloud и тн не е краден имам sim на AT&T мога да го активирам сложа ли друга карта иска да се активира.Телефона е на Версия 9.2.1 Modem Firmware 10.00.00, има ли начин да се отключи по някакъв начин с карта, или нещо друго !?
Има два варианта с Турбо СИМ или Фабрично Отключване . Ако сестра ти е абонат на AT&T,може тя да изврши цялата процедура . Ако не е ще платиш на някой 30-40 лева и ще ти го отключат !
Здравейте!
Мога ли да update-на до iOS 9.2.1 ? В момента съм с iOS 9.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
Мога ли да update-на до iOS 9.2.1 ? В момента съм с iOS 9.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
iPhone 5 iOS 9.2.1
Да, може.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
Контакти:
Здравейте,
Имам един iphone 5 заключен към US Sprint дали ще мога да го отключа със R-Sim 10+ да работи с карта на Мтел?
Благодаря,
Имам един iphone 5 заключен към US Sprint дали ще мога да го отключа със R-Sim 10+ да работи с карта на Мтел?
Благодаря,
Ще може да се обаждаж и да те търсят, но телефона ще стои на NoService и съответно няма да имаш мобилен интернет !
Здравей,
Това ме устройва, как мога да го подкарам това. Кои опции да избера?
Благодаря,
Това ме устройва, как мога да го подкарам това. Кои опции да избера?
Благодаря,
Първо бягай в Мтел и вземи една голяма Мтелска карта. Срежи е до нано сим и и махни и ПИН кода . Е коя опция да избереш , там откъдето купи Турбината не ти ли казаха (GSM Mode 2/3/4G Card) ?
здравей,
да стана със Мтел-ска карта за разговорите. Как стои въпроса с другите оператори: теленор и виваком ? Ще работи ли по същия начин? Картите задължително ли трябва да са големи и да се срежат до нано сим или може да се вземе направо нано сим?
благодаря,
да стана със Мтел-ска карта за разговорите. Как стои въпроса с другите оператори: теленор и виваком ? Ще работи ли по същия начин? Картите задължително ли трябва да са големи и да се срежат до нано сим или може да се вземе направо нано сим?
благодаря,