Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8
Re: Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8 (Win)
Помогнете отключих телефона с Redsn0w после с Cydia и добавих и инсталирах ultrasn0w но като се опитам да кача някое кракнато приложение например NFSU или IGO или каквото и да е кракнато iTunes се прави че качва ама накрая изписва че поради някакъв Error occuried (0xE8008001) с много цифри не може да го качи на телефона, моля за някой компетентен, мерси
здравейте. имам следният проблем. с ийфон 2г съм, фирмуеър 1.1.4. упдейтнах го през айтунс до версия 3.0.1 и сега ми изписва ,ч е сим картата не е поддържана....опитах да го отклуча по метода описан в началото на темата, но редсноу 0.8 не ми намира .ipsw файла за fm, който изтеглям от линковете, но е зип файл и в него няма файл завършващ на .ipsw...... МоЛЯ ВИ пишете ми колкото се може по бързо ,че ще се побъркам вече.....телефона не е мой, аз съм с 3г(фабрично отклучен) , но обещах на една позната да и удейтна тела и сега стана еднаааа......МОЛЯ ВИ ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ!!! б;агодаря предварително......
П>С> тела е купен от дубай, уш отклучен , но явно не....или аз нещо не разбирам:))
П>С> тела е купен от дубай, уш отклучен , но явно не....или аз нещо не разбирам:))
Преименувай сваления файл на ipsw.
ами опитах, обаче нестава......той ее зип, аз го правя накрая .ipsw , но пак не го намира.....няма ли линк с който да намеря направо .ipsw файла???????
100% не го преименуваш както трябва. Най-вероятно windows-а не ти показва разширенията на файловете и ти не му сменяш разширението ами преименуваш файла.
Иди в Tools-Folder Options-View-Advanced Settings и размаркирай 'Hide extentions for known file types'. След това трябва да можеш нормално да му смениш разширението от zip на ispw.
Другия вариант е да го изтеглиш с друг browser - сигурно го теглиш с Firefox.
Иди в Tools-Folder Options-View-Advanced Settings и размаркирай 'Hide extentions for known file types'. След това трябва да можеш нормално да му смениш разширението от zip на ispw.
Другия вариант е да го изтеглиш с друг browser - сигурно го теглиш с Firefox.
много се извинявам за тъпия въпрос, но откъде да вляза в туулс....аз съм с висата и е на български???
В Windows Explorer - менюто при теб май ще се казва 'Настройки' - след това 'Folder Options' трябва да ти е последната точка в менюто 'Настройки'.
олеееее, intrudeR, МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!... СТАНА, СЕГА ГО ЧАКАМ ДА СЕ РЕБУУТНЕ
))

ОБАЧЕ СЕГА ИМАМ НОВ ВЪПРОС......НЯМА МИ ГИ КОНТАКТИТЕ....КОЙ Е НАЙ-ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА СИ ГИ ВЪРНА??? 

след рестор и при мен изчезват, а тва redsnow.zip трябва да се разархивира не да му се сменя формата :S
а просто му го смених и стана перфецтно....
последен въпрос ,обещавам:).... начи всичко е ок, отлучих го, върнах му контактите и всичко е ок....само една иконка ми излиза горе в дясно до индикатора за батерията и нз каква е......представлява затворена слушалка и под нея два реда първо с 4 точки и после с 3 точки....нещо като логото на олимпииските игри изглежда....за какво е тази икона???
Ето тук е писано каква е тази икона.
Човек, ти официално вече си моят ИДОЛ
,както и всички вие в този сайт...БЛАГОДАРЯ ВИ!! love yaaaa 

Здравейте на всички 
Мисля, че направих доста голяма глупост. До преди няколко часа бях с 1.1.4 на 2г телефон и реших че е крайно време да ъпдейтна. Влезнах в АйТюнс и дадох ъпдейт до 3.0.1. След това тръгнах да правя изброените стъпки и стйгайки до номер 2 не мога да избера Айфона. Появява ми се бял екран в АйТюнс, който пише: The sim card inserted in this Iphone does not appear to be supported... Моля за помощ

Мисля, че направих доста голяма глупост. До преди няколко часа бях с 1.1.4 на 2г телефон и реших че е крайно време да ъпдейтна. Влезнах в АйТюнс и дадох ъпдейт до 3.0.1. След това тръгнах да правя изброените стъпки и стйгайки до номер 2 не мога да избера Айфона. Появява ми се бял екран в АйТюнс, който пише: The sim card inserted in this Iphone does not appear to be supported... Моля за помощ
Продължавай с трета стъпка.
Втора е за да се restore-не оригиналния firmware, което ти вече си направил с update-та до 3.0.1.
Втора е за да се restore-не оригиналния firmware, което ти вече си направил с update-та до 3.0.1.
Благодаря, intruder! Сега обаче на 7ма стъпка нямам опция unlock... а само cydia i icy, какво да правя?
Трябва да свалиш този фърмуер:
3.0.0 (2G): iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw.
Ако си посочил/а на Редсноу друг, e нормално да няма опция unlock.
3.0.0 (2G): iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw.
Ако си посочил/а на Редсноу друг, e нормално да няма опция unlock.
Моля за помощ! Цял ден се мъча и не става. Ресторнах айфона 3Г с 3.0 от айтюнс както трябва - няма проблеми. Пускам редсноу 0.8 следвам стъпките, вкарвам в ДФУ и след това пише: waiting for restart на айфона и до там. Така си седи и не се рестартира... Някакви идеи?
iPhone 3G 16GB
Идея е да прочетеш на предната страница 12-то мнение.
Пак не става извадих кабела и го вкарах пак. Все още седи на waiting...
iPhone 3G 16GB
Тогава направи това, което пише в 19-то. Няма нужда от паника, вместо да се паникьосваш, по-добре изчети темата.
Успях да се справя, но на друг компютър благодаря!
Сега обаче като вкарам сим картата не ми изписва оператора и няма нито 1 чертичка за обхват освен най-малката и са изписани основите на чертичките на останалите колонки. Телефона трябва да е фабрично отключен, но явно може би не е... Да му слагам ли Ultrasn0w?
Сега обаче като вкарам сим картата не ми изписва оператора и няма нито 1 чертичка за обхват освен най-малката и са изписани основите на чертичките на останалите колонки. Телефона трябва да е фабрично отключен, но явно може би не е... Да му слагам ли Ultrasn0w?
iPhone 3G 16GB
На трета стъпка активира ли го, щом е фабрично отключен? Не чети през ред, а спазвай точно процедурата. Ако не си го направил, започни всичко отначало.