Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8
Re: Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0 с RedSn0w 0.8 (Windows)
Ето тука е описано как да го подкараш с всякакви карти. Ако си го jailbreak-нал започни направо от т.3.
P.S. Извинявай ама как така не иска да работи и с глобулската карта? Какво виждаш на екрана?
P.S. Извинявай ама как така не иска да работи и с глобулската карта? Какво виждаш на екрана?
някой ще ми обясни ли моляви сеpi4api4a9 написа:значи хора не ме псувайте плс мноо съм зле на тема техник въпреки че имам айфон от деня щом го пуснаха в щатите(по тов авреме в бг не бяхте чували за него но само с това мога да се похваля) та продадох си 3гс понеже ми се израсходвше батерияата за полвин ден без да го пипам даже и да е можело да се оправи но аз го продадох та се върнах пак на 3г та земах един от At&t на договор та договора му изте4е и сега ми го отключи едни хакер1е тука в 6татите оба4е проблеа е 4е не ми го джайлбрейкна а пък аз се върнах в бг окончателно демек само за джайлбрейк не ми се връща в 6татитета ми е интересно дали мога да платя на някой в софия да ми го джайлбрейкне или да ми обясни някой мнооооооооооооооооого подробно как се парви мнооооооооооооого съм сакат сри че така ви притеснявам
Обяснявам - няма как някой да го е отключил без да го е jailbreak-нал преди това! Това го могат само в Apple.
На други твои постове, неграмотно написани и с цифри вместо букви няма да ти отговарям!
На други твои постове, неграмотно написани и с цифри вместо букви няма да ти отговарям!
Здравейте!
Изчетох цялата тема, но така и не ми стана ясно едно нещо. Моят АйФон е вече с 3.0, но при слагането й (не от мен) не е добавена Cydia, тъй като е правено с Виста и пц-то е забивало. Та сега телефонът е отключен, работи си с 3.0, но искам да си сложа Cydia за кракнатите приложения. Въпросът ми е трябва ли да правя рестор или може да започна направо както си е включен телефона с Редсноу.
Благодаря!
Изчетох цялата тема, но така и не ми стана ясно едно нещо. Моят АйФон е вече с 3.0, но при слагането й (не от мен) не е добавена Cydia, тъй като е правено с Виста и пц-то е забивало. Та сега телефонът е отключен, работи си с 3.0, но искам да си сложа Cydia за кракнатите приложения. Въпросът ми е трябва ли да правя рестор или може да започна направо както си е включен телефона с Редсноу.
Благодаря!
- noo_good
- Обратна връзка:
Направо Redsn0w 0.8
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

Добре, но телефона не е ли отключен? Трябва ли освен добавянето на Cydia да сложа и отметката на ънлок?
Ако си с 2G, трябва да сложиш отметка на Unlockshifty написа:Добре, но телефона не е ли отключен? Трябва ли освен добавянето на Cydia да сложа и отметката на ънлок?
iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
senator4o написа:Ако си с 2G, трябва да сложиш отметка на Unlockshifty написа:Добре, но телефона не е ли отключен? Трябва ли освен добавянето на Cydia да сложа и отметката на ънлок?
Странно, правя всичко по описание с Redsnow, но програмата замръзва на Waiting for reboot за неопределено време и не започва самата процедура по джейлбрейк... колко време отнема този рестарт след който започва да пълни loadinga?
- noo_good
- Обратна връзка:
След като натиснеш " Finish " в Redsn0w,се чака около 6-7 минути,като не махаш телефона от кабела.
by NoGood
Peace
Peace

и при мен се получава така точно за waiting to reboot не иска да зареди нищо с iphone 3gs съм и свалих ipws файла който сте дали за iphone 3g като прочетох че става и за моя модел. 

Извади кабела за секунда и пак го включи, и трябва тръгне. Понякога се получава така.
Re: Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8 (Win)
извинявам се за тъпия въпрос ама как да направя бекъп така че да си избера какво точно да бекъпна за да мога после да ъпдейтна до 3.0
като натисна backup в айтюнс не ми дава никакви опции само показва че прави бекъп
и още нещо понеже трябва тюнса да е 8.2 забелязах че последната е 8.2.1 има ли проблем
айфона е 2Г с 1.1.4
благодаря предварително
като натисна backup в айтюнс не ми дава никакви опции само показва че прави бекъп
и още нещо понеже трябва тюнса да е 8.2 забелязах че последната е 8.2.1 има ли проблем
айфона е 2Г с 1.1.4
благодаря предварително
- noo_good
- Обратна връзка:
Ами ти какво искаш да запазиш?Нищо не ти пречи после наново да инсталираш програмите... Така или иначе ако върнеш бекъпа не е на добре.След този,който е направил iTunes ти връща контактите,календарите,и-мейлите и бележките...То това е най-важното според мен.Не забравяй след рестора да дадеш Set As New,защото после може да си имаш проблеми 

by NoGood
Peace
Peace

Здравейте!
Преди малко се опитах да Jailbrakeна моят iPhone 3G S 32gb neverlocked,но се появи един странен проблем.Значи моят fw е 3.0.1.Отделно следвах всички стъпки които ми бяха посочени(свалих си redsnow/3.0.1).Следвах стъпките 1 по 1 без проблеми,но запецнах на една от тях.Ето какво ми изпизва след като се опитам да завърша стъпка 5.
http://i29.tinypic.com/207b7fk.jpg
Благодаря
Преди малко се опитах да Jailbrakeна моят iPhone 3G S 32gb neverlocked,но се появи един странен проблем.Значи моят fw е 3.0.1.Отделно следвах всички стъпки които ми бяха посочени(свалих си redsnow/3.0.1).Следвах стъпките 1 по 1 без проблеми,но запецнах на една от тях.Ето какво ми изпизва след като се опитам да завърша стъпка 5.
http://i29.tinypic.com/207b7fk.jpg
Благодаря

Свали си FW 3.0 и посочи него на Редсноу (нищо че си с 3.0.1).
Taка и направих!Но за съжаление се появи и друг проблем..victor11 написа:Свали си FW 3.0 и посочи него на Редсноу (нищо че си с 3.0.1).
След като преминах на стъпка 11,програмата все едно заби.Чаках 1-2 минути и най-накрая реших да освободя Home копчето.В последствие редсноуа крашна и ми изписа Dont send blaа bla bla.В момента телефона ми е запецнал в едно положение(Някакъв USB кабел насочен с една стрелка към iTunes).Немога да го рестартирам по никакав начин!Опитвам се да го свържа към комптара,но немога,защото компа ми казва,че неможе да разпознае USB device.
Toва ми е първият jailbrake,a телефона ми е чисто нов подарак.Моля помогнете ми,защото съм се отчаял вече..
Благодаря Ви предварително.
Не съм влизал във форума много отдавна и не знам до къде се е стигнало отключването на телефоните. Инетересува ме конкретно дали може да се отключи и джилбрейкне 3Г с басебанд 02.30.03 с версия 2.2.1. Предполагам че ако може ще е по описания в началото на темата начин ? Моля да ми отговорите тъй като не ми се преглеждат 11 страници.
Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user
PC user

Смени USB порта или ако и това не помогне - смени компютъра. Телефона ти е в Recovery Mode и така както е iTunes трябва да може да го разпознае и да ти предложи да му направиш restore. Направи restore с оригинален Firmware и после jailbreak-вай отначало.skadi написа:Taка и направих!Но за съжаление се появи и друг проблем..victor11 написа:Свали си FW 3.0 и посочи него на Редсноу (нищо че си с 3.0.1).
След като преминах на стъпка 11,програмата все едно заби.Чаках 1-2 минути и най-накрая реших да освободя Home копчето.В последствие редсноуа крашна и ми изписа Dont send blaа bla bla.В момента телефона ми е запецнал в едно положение(Някакъв USB кабел насочен с една стрелка към iTunes).Немога да го рестартирам по никакав начин!Опитвам се да го свържа към комптара,но немога,защото компа ми казва,че неможе да разпознае USB device.
Toва ми е първият jailbrake,a телефона ми е чисто нов подарак.Моля помогнете ми,защото съм се отчаял вече..
Благодаря Ви предварително.
P.S. Един съвет към всички отчайващи се - не се паникьосвайте и отчайвайте - тези устройства (iPhone и iPod Touch) не се прецакват лесно в следствие на jailbreak, restore и т.н.
fizo написа:Не съм влизал във форума много отдавна и не знам до къде се е стигнало отключването на телефоните. Инетересува ме конкретно дали може да се отключи и джилбрейкне 3Г с басебанд 02.30.03 с версия 2.2.1. Предполагам че ако може ще е по описания в началото на темата начин ? Моля да ми отговорите тъй като не ми се преглеждат 11 страници.
Еййййй голям мързел те гони

Мерси много за отговора. Иначе 11 страници са много особенo като съм на работа и нямам толкова време за губене.
PC user
PC user

- noo_good
- Обратна връзка:
Ами няма да се нагърбваш и да се занимаваш с iPhone-a си
Всеки може да отдели по малко време.

by NoGood
Peace
Peace

-
дава ми " Unable to recognize ISPW " когато посочвам пътя към firmware от redsn0w. какво да правя???
Ами сигурно си с 3.0.1 и посочваш firmware пак 3.0.1, а трябва да изтеглиш и избереш firmware 3.0. Прав ли съм? 

-
прав си просто аз съм тъп и не съм прочел всичкоintruder написа:Ами сигурно си с 3.0.1 и посочваш firmware пак 3.0.1, а трябва да изтеглиш и избереш firmware 3.0. Прав ли съм?

Благодаря за ръководството. Отключих един 3г и един 2г. Всичко премина без проблемнно точно по описания начин.
PC user
PC user