Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)
Re: Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)
Да, мойме да ти кайме, кои е.
Тойя дето е ей там горие на фона...
Тойя дето е ей там горие на фона...
благодаря миро....стана.!!!да си жив и здрав.
Здравейте имам малко странен проблем. днес ъпдейтнах 2 телефона 2G единият от 2.1 направо към 2.2.1, а другият беше 1.1.4 и минах първо през 2.0.1 и после към 2.2.1 точно както е написано. Всичко си е ОК програмите тръгват и настройките ги има, всичките смс-си си стоят, номерата също, НО когато ми звънне някой немога да му дигна нито като Slide-на нито да отговория когато е отключен, а отговарям с бутоните за звука и на двата телефона го има същият проблем
Някой може ли да ми помогне?
Благодаря ви предварително

Благодаря ви предварително

Моя проблем е почти същия само че аз не мога да виждам когато ме търсят ???
От както се появи този проблем WI-FI то ми се губи имам рутер в къщи през други телефони го виждам но през Iphona не ако може ниакой да помогне ще почерпиме
И нещо допълнително това се случи след като минах на 2.2.1 седмица по късно !!!
Благодаря ви предварително !!!!!!
От както се появи този проблем WI-FI то ми се губи имам рутер в къщи през други телефони го виждам но през Iphona не ако може ниакой да помогне ще почерпиме

И нещо допълнително това се случи след като минах на 2.2.1 седмица по късно !!!
Благодаря ви предварително !!!!!!
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
GVB нещо развалено си ял. Зелен си!
Имам следния проблем QuickPwn 2.2.5 не ми трагва пишеми The application failed to initialize properly
-
Имаш ли Net framework ?relax написа:Имам следния проблем QuickPwn 2.2.5 не ми трагва пишеми The application failed to initialize properly
iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 

Свали си това и го пусни, то ще си провери какво имаш и ако трабва ще си изтегли каквото ти липсва: Microsoft .net Framework 3.5 SP1
4S, iOS 7.0.4 с zizo и Case-Mate
∞
∞
Ще бъда много благодарен ако дадете още някои линк за сваляне на QUickPawn 4е тоя нещо не мога да го отворя ако някои има ако може на лична да ми даде още по добре:) Благодаря предварително.
http://blog.iphone-dev.org/post/7427887 ... table-door
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
Благодарско баце:)
Здравейте!
Кратка история: телефона беше с 1.1.4 и предполагам разкодиран с ЗИФОН. Работеше в чужбина, купен от Дубай. При слагане на карта на Мтел, пише No Service. Опитах надстрояване до 2.2, като първо сложих 2.0.2. И нещо се омаза. Направих прехода до 1.1.4 по описания начин. Няколко пъти пробвах със ЗИ.. и след това иЛиберти... Накрая направих всичко по ред с иТюне 7.5 и иЛиберти и телефона си остава да си пише No Service. Всичко се загуби в телефона, но това не е толкова страшно. Иначе другото работи, влиза в нета през WI-FI, чете си YouTube, и т.н. Дайте идея моля
Кратка история: телефона беше с 1.1.4 и предполагам разкодиран с ЗИФОН. Работеше в чужбина, купен от Дубай. При слагане на карта на Мтел, пише No Service. Опитах надстрояване до 2.2, като първо сложих 2.0.2. И нещо се омаза. Направих прехода до 1.1.4 по описания начин. Няколко пъти пробвах със ЗИ.. и след това иЛиберти... Накрая направих всичко по ред с иТюне 7.5 и иЛиберти и телефона си остава да си пише No Service. Всичко се загуби в телефона, но това не е толкова страшно. Иначе другото работи, влиза в нета през WI-FI, чете си YouTube, и т.н. Дайте идея моля
Баце остави тия работи и земи му тегли един джаилбраик и да ти е мирна главата ще проработи гаранция аз съм вув УСА и моя бачка сус Мтел карта в момента прихваща АТТ мрежа ама е наред за това дърпаи нужните неща от темата и стъпка по стъпка ще ти отнеме 20 мин макс.

Прочел съм всичко, или почти всичко и правя всичко стъпка по стъпка, ама си остава това No Service.
От два дни само това правя. Стъпка по стъпка и пак нищо.
Идея нямам вече какво бъркам
От два дни само това правя. Стъпка по стъпка и пак нищо.
Идея нямам вече какво бъркам
Последно губят ли се контактите? Противоречиви мнения има.
Също така мога ли да прескоча стъпката с рестора, с 2Г 2.0 съм?
Благодаря на потрудилите се.
Също така мога ли да прескоча стъпката с рестора, с 2Г 2.0 съм?
Благодаря на потрудилите се.
Хаквам сигнатури...
...съобщението е оставено от Администратора!!!
...съобщението е оставено от Администратора!!!
При мен се загубиха. Добре, че бях направил синхронизация с компа и после ми възстанови всички контакти.
И аз съм с 2Г. Телефона не е мой та затова не съм в час с проблемите. Просто се опитвам да го подкарам тука.
При рестора всички приложения се загубиха. Възстановяват се само контактите. Не съм пробвал да качвам
2.0 и нагоре, щото за оператора ми се изписва NO SERVICE и си мисля, че докато не го реша проблема докато
съм с 1.1.4 няма смисъл нагоре. Защото за нагоре иска и ИТЮН 8.0 и ще е само едно инстал и деинстал.
Чакам някой да помогне.
И аз съм с 2Г. Телефона не е мой та затова не съм в час с проблемите. Просто се опитвам да го подкарам тука.
При рестора всички приложения се загубиха. Възстановяват се само контактите. Не съм пробвал да качвам
2.0 и нагоре, щото за оператора ми се изписва NO SERVICE и си мисля, че докато не го реша проблема докато
съм с 1.1.4 няма смисъл нагоре. Защото за нагоре иска и ИТЮН 8.0 и ще е само едно инстал и деинстал.
Чакам някой да помогне.
ААА незнам тогава защо прави така аз отначало го обърках ама защото нямах инсталиран драивер. Не би трябвало да ти дава Но Сервисе. Освен картата да не е активна ама се съмнявам че е това. ААА Yellowsnow слагаш предполагам?
Да му *** ******! Проблема се оказа в моя оператор. Аз два дни не съм излизал от къщи и днес като излязох, ми се яви оператора. При мен явно нещо сигнала е кофти. А аз щях да си потроша телефона заради него. Оправено е и има връзка с оператора. Довечера ще пробвам качване нагоре.
Извода е да се чете и да се прави всичко по ред описан от майсторите. Надявам се качването нагоре да мине безпроблемно.
Извода е да се чете и да се прави всичко по ред описан от майсторите. Надявам се качването нагоре да мине безпроблемно.
ако съм на 2.0.2 по същия начин ли става или не ?
-
Да
iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 

Искам да попитам дали има програма за нещо като Benchmark, защото ми се струва че започна да върви значително по-бавно или направо да го ресторна.
А иначе съм с 2.2.1 iphone2G преди го вдигнах от 1.1.4 по този метод. Сега като съм с iTunes 8.1.1 дали ще има някъкав проблем?
Мерси
А иначе съм с 2.2.1 iphone2G преди го вдигнах от 1.1.4 по този метод. Сега като съм с iTunes 8.1.1 дали ще има някъкав проблем?
Мерси

От къде е тоя телефон баце?