Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)
Re: Unlock/Jailbreak за iPhone 2G FW2.2 чрез QuickPwn 2.2 (Win)
това е ,че след като свържа телефона ми дава логота на ябълката след което веднага Usb + Itunes на телефона,а на компютъра,че бил засякън в рековъри режим.
Направи му рестор сега, след което jailbreak и т.н. (стъпките от първия пост)
не става пак същата грешка ми дава(като натисна шифт + ресторе)пак дава по горната грешка
Ето какво друго открих:
1. Гледай да си с последния iTunes.
2. Изтрий изтеглените от iTunes FW файлове.
3. Home + Sleep докато се появи ябълката, за да се рестартира телефона, след което рестор.
Изтеглените от iTunes FW файлове се намират:
Mac OS X: "~/Library/iTunes/iPhone Software Updates"
Windows XP: "\Documents and Settings\User-а ти\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates"
Windows Vista: "\Users\User-а ти\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates"
Ако и така не стане, пробвай на друг компютър.
1. Гледай да си с последния iTunes.
2. Изтрий изтеглените от iTunes FW файлове.
3. Home + Sleep докато се появи ябълката, за да се рестартира телефона, след което рестор.
Изтеглените от iTunes FW файлове се намират:
Mac OS X: "~/Library/iTunes/iPhone Software Updates"
Windows XP: "\Documents and Settings\User-а ти\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates"
Windows Vista: "\Users\User-а ти\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates"
Ако и така не стане, пробвай на друг компютър.
1. с най-новият е
2.нямам никакви файлове там
3.пак не става(но ресторето нали с шифт+ресторе и после файла)
2.нямам никакви файлове там
3.пак не става(но ресторето нали с шифт+ресторе и после файла)
ами ако му направя ресторе,но без да натискам шифт..да го дръпна от ябълката..
Трябвало да е едно и също дали ще избереш файла от харда или ще го дръпне от Apple.
Нищо не ти пречи да пробваш. Опитай с друг USB порт, но се съмнявам да помогне. Остава май да отиди на компютъра на съседа и дано стане.
Нищо не ти пречи да пробваш. Опитай с друг USB порт, но се съмнявам да помогне. Остава май да отиди на компютъра на съседа и дано стане.
Успях да го вкарам в този режим,но като отида пак да го ресторна ми дава същата грешка, но вместо с 13 с 2005 завърша.
Сега установих, че когато е под ДФУ грешката завършва с 2005,а когато без него завършва на 13...
Опита ли с друг USB порт и/или компютър? 

пробвах с друг порт,но пак същото грешките са : 1601,13,2005,20 това са всичките числа на който завършват...
Вече почвам да се изчерпвам откъм идеи 
Я деинсталирай iTunes, QuickTime, Apple Software Update, Apple Mobile Device Support, рестартирай компютъра, дръпни си актуалната версия на iTunes, инсталирай го, рестартирай компютъра и опитай отново да направиш рестор.

Я деинсталирай iTunes, QuickTime, Apple Software Update, Apple Mobile Device Support, рестартирай компютъра, дръпни си актуалната версия на iTunes, инсталирай го, рестартирай компютъра и опитай отново да направиш рестор.
Може firmuera който слагаш да е преебан ,тоест да не е свален целия.
Остави iTunesa да си го свали.
Остави iTunesa да си го свали.
днес пробвах на един лаптоп,но не иска да ми разпознае нещо телефона(пише ми unknown devices).Сега пробвах и на друг комп,който то онзи ден ми го разпознаваше ,а сега не(дава ми unknown devices).Интересно е ,че ми падна батерията и като го сложа на док станцията към 10 минути стои една батерия и след това вече си дава itunes +usb .
mupo ти си абсолютен пич. Jailbreak за 2G чрез QuickPwn е перфектен. Като се има предвид, че нищо не разбирам и бях на версия 1.1.3., а сега на 2.2 значи си обяснил всичко много просто. Явно не бях прочел всичко и по едно време се уплащих, че трябва да купувам турбосим 2.2. За моя радост, то си имало решение. От зор май преебах легълцето за сим картата и сега не мога да я извадя
( Хубавото е, че телефона работи. Още веднъж много благодаря!!!! 

Аз заслуги нямам! Просто преведох ръководството и го постнах тук. 

Re: Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)
Ако ресторна а после QuicPwn-а ще ми изчезнат ли нещата от cydia ? и имали някакъв вариант да се запазят защото те просто са много ....
Да и Не няма вариант.climber4o написа:Ако ресторна а после QuicPwn-а ще ми изчезнат ли нещата от cydia ? и имали някакъв вариант да се запазят защото те просто са много ....
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Колеги по телефон , имам проблемче и не мога да го реша.
Ъпгрейднах си айфона(първо поколение) в itunes i след това направих всичко като е описано за да го разблокирам, разбира се обарках точно накрая . Не натиснах алт при рестора и не избрах новия файл , а директно ресторнах .После като опитах с нови файл ми даде грешка 21 .
В момента като го изключа от бутона се рестартира сам , а на дисплея има само иконките на кабел и айтюнс , дори няма опция имърджънси кол!
моля помогнете!
Ъпгрейднах си айфона(първо поколение) в itunes i след това направих всичко като е описано за да го разблокирам, разбира се обарках точно накрая . Не натиснах алт при рестора и не избрах новия файл , а директно ресторнах .После като опитах с нови файл ми даде грешка 21 .
В момента като го изключа от бутона се рестартира сам , а на дисплея има само иконките на кабел и айтюнс , дори няма опция имърджънси кол!
моля помогнете!
butaloto написа:Колеги по телефон , имам проблемче и не мога да го реша.
моля помогнете!
mupo написа:Вкарай го в DFU Mode и тогава започни описаното в първия пост.
iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
Здравейте!
Имам следният проблем - вчера опитах да отключа iPhona, следвайки стъпките описани в темата. След като всичко завърши уж успешно, телефонът се рибутна и в момента стига само до логото на Apple с ябълката и до там... установих, че вместо да сложа 2.2 версия, която е текущата в телефона, аз изпълних процедурата с 2.0.2
Искам да попитам дали това е фатално и мога ли да повторя процедурата, този път с правилната версия на софта 2.2 ??? И ако да, как да го направя, тъй като в момента телефонът си седи на логото и до там:(
Благодаря предварително!
Имам следният проблем - вчера опитах да отключа iPhona, следвайки стъпките описани в темата. След като всичко завърши уж успешно, телефонът се рибутна и в момента стига само до логото на Apple с ябълката и до там... установих, че вместо да сложа 2.2 версия, която е текущата в телефона, аз изпълних процедурата с 2.0.2

Благодаря предварително!
Направих прехода по този метод и съм с успешно качена 2.2.1 на 2г. Само че изникна един проблем. Явно пача за кракнатите приложения не работи. Пробвах с този от 2.2 от няколко места свален и не става. Свалям кракната игра, синхронизирам и приложението се качва. Дава обаче, че не може да бъде отворена.
Да:shifty написа:Здравейте!
Имам следният проблем - вчера опитах да отключа iPhona, следвайки стъпките описани в темата. След като всичко завърши уж успешно, телефонът се рибутна и в момента стига само до логото на Apple с ябълката и до там... установих, че вместо да сложа 2.2 версия, която е текущата в телефона, аз изпълних процедурата с 2.0.2Искам да попитам дали това е фатално и мога ли да повторя процедурата, този път с правилната версия на софта 2.2 ??? И ако да, как да го направя, тъй като в момента телефонът си седи на логото и до там:(
Благодаря предварително!
mupo написа:Вкарай го в DFU Mode и тогава започни описаното в първия пост.
Как така не работи, ако е така то само при теб не работи.nikyyyyyy написа:Направих прехода по този метод и съм с успешно качена 2.2.1 на 2г. Само че изникна един проблем. Явно пача за кракнатите приложения не работи. Пробвах с този от 2.2 от няколко места свален и не става. Свалям кракната игра, синхронизирам и приложението се качва. Дава обаче, че не може да бъде отворена.
Свали ли някое free приложение, оторизира ли си itunes-a, как и кой пач сложи?
Проблемът е бил в мен. Пропуснах качването на free приложение и оттам е дошла цялата обърквация. Благодаря 

За тези на които QuickPwn им увисва на първа стъпка.
Уверете се, че са ви стартирани следните сервизи:
i) Microsoft .Net Framework
ii) telnet
iii) messenger
iv) terminal services
Уверете се, че са ви стартирани следните сервизи:
i) Microsoft .Net Framework
ii) telnet
iii) messenger
iv) terminal services