Pangu Untethered Jailbreak iOS от 9.0 до 9.3.3 - Windows
-
Re: Pangu Untethered Jailbreak iOS от 9.0 до 9.3.3 - Windows
за IPad Air 2 ios 9.3.1 има ли читав джейл ?
-
има ли начин за IPad air 2 със ios 9.3.1 да update през Itunes ios 9.3.3 ?
"Колеги" имам един iPad Mini с iOS 6.1 JB.Вече не става да му се инсталира нищо от AppStore. Ако го ъпдейтна до 9.3.5 има ли вариант да се джелне ? Че инак не мога да му инсталирам whatsapp без джел. Дъщеря ми ми наду главата а хич още не искам да и купувам телефон.
Поздрави.
Поздрави.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
-

iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
Въпроса ми остава същия.
Има ли вариант за джел на iOS 9.3.5 със днешна дата ? Или джел на iPod6 с iOS 10.2
Този whatsapp за iPad няма нищо общо с този който се ползва на телефона. Това е приложение което може да ползваш заедно с номера си на телефона докато телефона ти е онлайн. Тоест не ползваш различен номер а еднакъв с този на телефона и съобщенията пристигат на двете устройства. Доста е неудобно и се губи смисъла според мен.
Не става сега ако търсят нещо детето аз да му получавам съобщенията и на мен да ми пристигат съобщенията му понеже е закачен към моя примерно телефон. А ако тел. не е онлайн изобщо не се зарежда екрана на iPad-a с приложението.
Има ли вариант за джел на iOS 9.3.5 със днешна дата ? Или джел на iPod6 с iOS 10.2
Този whatsapp за iPad няма нищо общо с този който се ползва на телефона. Това е приложение което може да ползваш заедно с номера си на телефона докато телефона ти е онлайн. Тоест не ползваш различен номер а еднакъв с този на телефона и съобщенията пристигат на двете устройства. Доста е неудобно и се губи смисъла според мен.
Не става сега ако търсят нещо детето аз да му получавам съобщенията и на мен да ми пристигат съобщенията му понеже е закачен към моя примерно телефон. А ако тел. не е онлайн изобщо не се зарежда екрана на iPad-a с приложението.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Колега виж тука на кои устройства има джейл https://www.reddit.com/r/jailbreak/wiki ... i_ios_10.x