Gevey - turbo SIM за iPhone

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
Аватар
gogi71

Re: Въпрос относно r-sim и micro sim

Мнение от gogi71 »

Ако ще го ползвате с Теленор,дори и да е срязана до нано няма да го отключи! Ще дава Noservice :) - нямате шанс да го отключите с Турбо Сим !
Ако ще го ползвате с Мтел,картата трябва да е голяма срязана до Нано Сим :)
Ако ще го ползвате с Вивател, картата може да е: Голяма сим карта срязана до нано,Нано сим от старите или Микро сим срязан до нано! В никакъв случай да не е от новите сим карти на Вивател,ще дава Noservice :)

И най важното iPhone 5- НЕ ТРЯБВА ДА Е ЗАКЛЮЧЕН КЪМ USA SPRINT !
Stann1

Re: Въпрос относно r-sim и micro sim

Мнение от Stann1 »

gogi71 написа: Ако ще го ползвате с Вивател, картата може да е: Голяма сим карта срязана до нано,Нано сим от старите или Микро сим срязан до нано! В никакъв случай да не е от новите сим карти на Вивател,ще дава Noservice :)
Как да разбера картата ми "нова" или "стара" е? Моята е от няколко месеца. Възможно ли е да ми дадат "стара", ако не сработи с текущата ми?
fox998

Re: Gevey - turbo SIM за iPhone

Мнение от fox998 »

Здравейте, искам да попитам за Iphone 6s заключен към Теленор какъв чип трябва да взема r-sim, x-sim или Turbo sim? Ще го ползвам с карта на Виваком.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Вземате Нано сим от старите или голяма Вивакомска карта и срязвате до нано ! Проблема не е в чипа а в Сим картата на оператора :) ще ползвате телефона без 4G L-)
fox998

Мнение от fox998 »

А ще има ли някакви проблеми като излезе нова версия на iOS? Намерих r-sim и x-sim, за които пише, че поддържат 4G. Дали е вярно?
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Не е вярно! x-sim има лек пробив в тази посока, но все още не е официално , а се тества . Кога и дали ще се появи на бял свят обаче гаранция няма .
mc_zryncho

Мнение от mc_zryncho »

Здравейте! Искам да попитам за айфон 5s, заключен към T Mobile USA, трябва му активиране и отключване. Има ли шанс с някаква карта? Искам да го ползвам към Теленор или Мтел.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Общо взето , може само да го активираш с Турбо Сим ! По добре търси Фабрично Отключване !
Aletoooooo

Р сим 10 айфон 4с проблем

Мнение от Aletoooooo »

Здравейте
Имам iPhone 4s, заключен към Sprint usa
Версията е 9.3.4
Имам р-сим 10, но при активацията ми дава Invalid Sim
Какво мога да направя, че да стане телефон, а не айпод...
barbiffqq

Updating

Мнение от barbiffqq »

Здравейте,имам iPhone 5 с iOS 7,но е отключен с r sim 10.Повечето приложения искат поне iOS 8.Като следващ ъпдейт ми дава 8.4.1.Ако го направя r sima ще се прецака ли?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Ползваш го с М-тел,Виваком или Теленор ?
iph0neguy

Мнение от iph0neguy »

Добър вечер съфорумци,възможно ли е някой да провери следния iPhone 5 към кой оператор е заключен ? S.N. C37JR7PCDTWF , IMEI 01 341200 900076 3 . От значение ли е дали FMI е on? Със мой iCloud е телефона.Благодаря предварително ! :)
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Към М-Тел L-)
iph0neguy

Мнение от iph0neguy »

А кое ще е по-добре ? Да го дам за откл. или да купя турбо сим? Със iOS 9.3.4 съм. :)
muto

iPhone 5c проблем с r sim

Мнение от muto »

Здравейте, пичове, отдвна не се бях занимавал с ябълки(извинявам се ако темата не е за тук), но получих една пратка от няколко телефона, с другите се оправих, но тоя е заключен към ЕЕ.ук но само софтуерно. Как разбрах? - сложих картата ми на теленор и искаше активация на софтуера. С р сим-а само го активирам и го ползвам , но без мобилен интернет... И сега пиша от него, супер е. Някой може ли да ми каже как мога да подкарам нета или как да го отключа? Ще оставя имейл и номер за връзка, ако някой може да помогне... понеже нямам нет и нямам възможност да влизам често :(
Rozoveca

Въпрос, касаещ разкодирането на iPhone 5C

Мнение от Rozoveca »

Здравейте съфорумници. Имам въпрос свързан с отключването на един iPhone 5C.
Заключен е към английския оператор Three Hutchison.
Може ли да му бъде сложен r sim и да работи на теленор?
версията на iOS e 9.2.1
muto

Отключване на iphone 5c

Мнение от muto »

Колеги, имам 5c заключен на ЕЕ.ук, следователно Англия :) Телефона намира обхват с други карти, значи е отключен, но сим активацията пише not supported, need to activate with carrier sim. Може и някой от вас да ми препоръча сервиз в който не дерат кожи за това вече старо устройство? Или ако има вариант за хактивация.. ? Софта е 9.3.5. ето и IMEI: 357999054812799
Благодаря за отделеното време Q:)

Edit: Забравих да отбележа, че картата на оригиналния ЕЕ оператор е в мен, имам и две R SIM 10, но и с двете нямаше никакъв ефект... едната карта е за ios8, другата за ios9 nano sim.. Ако има гевей или турбосим с който да работи телефона, също ще ми върши работа [-o<
Аватар
gogi71

Re: Отключване на iphone 5c

Мнение от gogi71 »

Не ми прилича на отключен тоя флекс !

Код за потвърждение: Избери целия код

Model: IPHONE 5C GSM 16GB WHT
IMEI Number: 357999054812799
Find My iPhone: ON
iCloud Status: CLEAN
Blacklist Status: CLEAN
Estimated Purchase Date: 05.11.13
Coverage End Date: 05.11.14
Product Sold by: EVERYTHING EVERYWHERE LIMITED
Initial Carrier: UK TMobile Orange
Purchased In: GB - United Kingdom
Sim:Locked
И не се мъчи да го отключиш с Турбо СИМ,няма да стане :) за този телефон само Фабрично Отключване,но не е евтино C:-)
xflown

Мнение от xflown »

Здравейте колеги! Преди два дни си закупих iPhone 5s/16GB заключен към Т-Mobile 24.2. Пича преди мен го е ползвал със виваком-ска карта но само интернет е имал и не е можел да се обажда или да праща смс-и. Телефона дойде с r-sim 10+ отделно и аз си купих друг чисто нов. Ползвам нано сим карта на bob - нова. Сложих новия р-сим излезе ми менюто зададох t-mobile Uk след тва мисля че дадох на 2/3/4g gsm card и телефона се рестартира и почна да показва Sim not supported единия път докато се мъчих ми показа M-Tel и напълни обхвата обаче не можех да звъня и пак сам се рестартира и изписа Sim not supported. Дайте ми съвет как да постъпя, вече менюто на рсима не ми излиза не мога да ползвам телефона а ми е нужен. Ще съм много благодарен ако ми кажете как да постъпя за да си ползвам телефончето!! :| :|
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Само Фабрично Отключване е решението и дано да не е в Blacklist :)
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Питай продавача на рсима ;)
mutetyyy

Мнение от mutetyyy »

Колеги взех 4s който е заключен към чужд оператор. А в последствие човека ми каза че е взет от щатите от Спринт мисля. Та може ли някакси да използва този телефон ? Х-сим, нещо ? или ако такова някой да ми каже дали към него е заключен защото аз не знам как да видя..
xflown

Мнение от xflown »

Как да проверя дали е в Blacklist ? Имея е 013987001449829 ако някой може да помогне с нещо ?
xflown

Мнение от xflown »

IMEI: 013987001449829
Brand: Apple Apple IMEI checker is available
Phone model: iPhone 5S
Find my iPhone: ON
iCLoud status*: CLEAN
Blacklist status**: CLEAN
Това ми излиза в един сайт за free check
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Да бе :) в Blacklist е на T-Mobile USA

Код за потвърждение: Избери целия код

Your device is blocked and will not work on T-Mobile’s network !
Ако се опитваш да го ползваш с турбо сим,няма никакво значение дали е в Blacklist,просто самите турбинки не работят на iPhone 5S!
Публикувай отговор