Pangu Untethered Jailbreak iOS от 9.0 до 9.3.3 - Windows
Re: Pangu Untethered Jailbreak iOS от 9.0 до 9.3.3 - Windows
Здравейте, имам проблем с джейл на айпад мини 4, след като натисна зеления бутон за да започне джейла както е
описано в стъпка 6, започва да джейлва, но си зарежда безкрайно, изчаках час и накрая просто го изключих.
Айпада е ресторнат и сетъпнат като нов, преди да джейлна, освен проблема с джейла ми направи впечетление, че не можеше и да се ресторне.
"there was a problem downloading the software for the ipad the requested resource was not found" ресторнах го чрез рекавъри мод.
Послеписец: вторият начин през сафари не е решение, пробвах го но след рестарт, не работеше нищо, и джейла не се пускаше отново.
описано в стъпка 6, започва да джейлва, но си зарежда безкрайно, изчаках час и накрая просто го изключих.
Айпада е ресторнат и сетъпнат като нов, преди да джейлна, освен проблема с джейла ми направи впечетление, че не можеше и да се ресторне.
"there was a problem downloading the software for the ipad the requested resource was not found" ресторнах го чрез рекавъри мод.
Послеписец: вторият начин през сафари не е решение, пробвах го но след рестарт, не работеше нищо, и джейла не се пускаше отново.
Има нов начин чрез Cydia Inpactor. :
1. Теглите инструмента от тук:http://www.cydiaimpactor.com/ Работи на OS X, Windows, Linux (32-bit) и Linux (64-bit).
2. Теглите ipa фаила от тук:http://www.macdigger.ru/goto/http://dl. ... ne_1.0.ipa
3. Закачете устройството към компютър и му дайте Trust".
4. Пуснете Cydia Impactor изтеглен от т.1
5. Пренесете файла NvwaStone_1.0.ipa в прозореца на програмата.
6. Ще се появи предупреждение: Apple Developer Warning. Натиснете ОК!
7. На следващия прозорец въведете вашето Apple ID.
8. Въвете паролата на вашето Apple ID.
9. Ако сте направили всичко правилно Cydia Inpactor ще подготви всички необходими файлове и ше инсталира IPA-файл на Вашето устройство.
10. На мобилното устройство отворете раздел Настройки –> Основни –> Управление на устройството. Изберете сертификат AKRAM AL NEAMI BUILDING MATERIALS и два пъти натиснетете бутона «Доверявам се».
11. Отивате на началния екран стартирате приложението РР и действате като при другите методи.
1. Теглите инструмента от тук:http://www.cydiaimpactor.com/ Работи на OS X, Windows, Linux (32-bit) и Linux (64-bit).
2. Теглите ipa фаила от тук:http://www.macdigger.ru/goto/http://dl. ... ne_1.0.ipa
3. Закачете устройството към компютър и му дайте Trust".
4. Пуснете Cydia Impactor изтеглен от т.1
5. Пренесете файла NvwaStone_1.0.ipa в прозореца на програмата.
6. Ще се появи предупреждение: Apple Developer Warning. Натиснете ОК!
7. На следващия прозорец въведете вашето Apple ID.
8. Въвете паролата на вашето Apple ID.
9. Ако сте направили всичко правилно Cydia Inpactor ще подготви всички необходими файлове и ше инсталира IPA-файл на Вашето устройство.
10. На мобилното устройство отворете раздел Настройки –> Основни –> Управление на устройството. Изберете сертификат AKRAM AL NEAMI BUILDING MATERIALS и два пъти натиснетете бутона «Доверявам се».
11. Отивате на началния екран стартирате приложението РР и действате като при другите методи.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
При мен дава грешка и получавам мейл , че сертификата е изтекъл.
След всеки рестарт трябва пак да влизам в оная китайска програмка иначе не работи нищо.
Не е направено както трябва. Ресторвам и по-добре без Jail
Не е направено както трябва. Ресторвам и по-добре без Jail
-
Какво трябва да направя? Ако Вашият сертификат е изтекъл ?.
AppSync има ли за 9.3.2 и от кой сорс
wujiandaoma78 написа:Какво трябва да направя? Ако Вашият сертификат е изтекъл ?.
Ползвай Cydia Impactor !
При мен не става, дава ми това съобщение

Айфон SE 9.3.3 Антивирусната е изключена
П.С. Проблема разрешен с новата версия на СидиаИмпактор.

Айфон SE 9.3.3 Антивирусната е изключена
П.С. Проблема разрешен с новата версия на СидиаИмпактор.
Последно промяна от mitak1969 на 02 Авг 2016, 19:31, променено общо 1 път.
Работи ли на iPhone 5?
Мъча се да jeilbrake-на iPhone-на на един приятел, но не става нито по метода в сайта със Cydia Inspenctor, нито по стария метод който е на 1ва страница. Имам Apple Device-и от както съществува iPod Classic и не съм имал никакви проблеми...какво се случва? В youtube има 10 туториала с едно и също нещо, но при мен не става. Грешката която дава cydia inspector e 68, били офлайн да съм пробвал пак по-късно. Проблемите при другите начини дори няма да ги обяснявам, че си изпилих нервите...
A да и в Inspector-a ту ми дава да дропна .ipa-то ту не...само ако е на кеф явно.
Мъча се да jeilbrake-на iPhone-на на един приятел, но не става нито по метода в сайта със Cydia Inspenctor, нито по стария метод който е на 1ва страница. Имам Apple Device-и от както съществува iPod Classic и не съм имал никакви проблеми...какво се случва? В youtube има 10 туториала с едно и също нещо, но при мен не става. Грешката която дава cydia inspector e 68, били офлайн да съм пробвал пак по-късно. Проблемите при другите начини дори няма да ги обяснявам, че си изпилих нервите...
A да и в Inspector-a ту ми дава да дропна .ipa-то ту не...само ако е на кеф явно.
- Ivan_vylka
А прочете ли, че е само за 64-битови телефони, тоест от 5s нагоре
iPhone 11
Съжалявам, не знаех, че изобщо съществуват разновидности при архитектурата и на телефоните.Ivan_vylka написа:А прочете ли, че е само за 64-битови телефони, тоест от 5s нагоре
Добре тогава...какъв и има ли начин iPhone 5 9.3.3 да бъде даунгрейднат до версия която има джейлбрейк, защото от вчера се мъча да му помогна и е пълен фейл...

Няма начин.
Здравейте, след джейла не ми зарежда HBOGO, изписва отдолу съобщение 04 jailbroken,някой срещал ли е проблема и дали може да се оправи? Поздрави!
iPhone 4S 16GB ФО iOS 9.3.5
iPad Air Silver 16GB Wi-Fi+cellular iOS 12.5.1
Hackintosh: Hack mini Late 2014 - Dell 3020 sff - macOS 10.15.7 Catalina
iPad Air Silver 16GB Wi-Fi+cellular iOS 12.5.1
Hackintosh: Hack mini Late 2014 - Dell 3020 sff - macOS 10.15.7 Catalina
С джейлбрек не върви 

В тази връзка да попитам, някой има ли проблем с mtel now? След джейл, при стартиране на апликейшъна ми изписва "Възникна грешка при отваряне на съдържанието". От мтел казват, че всичко трябва да е наред.
Напълно възможно е да не върви от джейлбрейка. При мен vivacom tv go също не върви на джейлнати устройства.
Като решение на проблема с hbo go, някои хора препоръчват инсталиране от cydia на tsProtector 8 (което може би ще върши работа и за mtel now и vivacim tv). Но има и такива, които казват, че на ios 9.3.3 прави проблеми и се забелязва голям "лаг" в работата на устройството. Дано скоро излезе някаква алтернатива.
-
За HBO Go инсталирай Xcon от Cydia, и приложението тръгва, но за Мтел Now , засега не работи или поне аз не съм намерил решение !!!
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
При мен тази програмка не работи !!! - SE 9.3.3
При мен също не се получи. 6S - 9.2.1
Слагам програмата на телефона без проблем, но когато натиска Start и заключа се рестартира и нищо...
Слагам програмата на телефона без проблем, но когато натиска Start и заключа се рестартира и нищо...
От известно време при рестарт на телефона, джейла от иконата Пангу не сработва, трябва да повторя процедурата с компютъра. Пангу се стартира, но се скрива и стои във фонов режим, също и Сидия. SE 9.3.3 , някой има ли го същият проблем ?
- TheOriginal
Някаква светлина за 32-бит устройства? Айпода ми е пълно дърво без джейл. 

"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
И аз съм с 32 битов айфон и май няма светлина в края на тунела ... Не съм намерил новини че се работи по такова нещо.Всичко на което попадам е фейкTheOriginal написа:Някаква светлина за 32-бит устройства? Айпода ми е пълно дърво без джейл.
не мога да сваля NvwaStone_1.0 някой може ли да го свали и да ми го прати
ПС: свали се след 5-6 часа борба
ПС: свали се след 5-6 часа борба
iPhohe 4S
iPhone SE
iPad pro 9.7
iPhone SE
iPad pro 9.7