Gevey - turbo SIM за iPhone
Iphone 6s заключен към теленор
Здравейте, искам да си купя Iphone 6s заключен към теленор , но какъв чип трябва да взема за да работи с виваком?
Мерси
Мерси
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Трябва да вземеш-Вивакомски Нано Сим от старите или Голяма Вивакомска карта, срязана до нано сим !
Няма да имаш 4G Data а само 3G Data, по добре Фабрично Отключен телефон да вземеш !
Няма да имаш 4G Data а само 3G Data, по добре Фабрично Отключен телефон да вземеш !
Здравейте имам Iphone 5, но не знам с точност за кой оператор е заключен . Как да проверя ? До колкото разбрах с турбо-сим може да стане, но не знам от къде може да се купи и кой точно ми трябва. iOS - 9.2.1 Поздрави !!!
Може ли да ми препоръчате сервиз в град Пловдив, в който ще ми кажат към кой оператор е заключен телефонът ми ( iphone 5 ios 9.2.1) и следователно ще ми го отключат с турбо сим на нормална цена .
Iphone 5s Tmobile Uk Locked
Здравейте! Имам проблем с телефона си (Айфон 5 ес ) заключен към Тмобил Англия. Закупих си Рсим 10 , но не успявам да го отключа . Някой с някакви идей ? И ако може цена за фабрично отключване . Благодаря 

СПЕШНО / Проблем с 4g карта на Виваком
Проблемът е, че досега на айфона ми (6) бях с р-сим 10 с карта на Виваком, днес я смених с карта на Виваком 4g, но не стана с р-сим, пробвах, пробвах и изписа само "searching..." не намира нищо... С нов р-сим ще стане ли, и въпросът ми е р-сима разчита ли 4g Карти.... Забравих да кажа, телефона е заключен към Теленор
Re: СПЕШНО / Проблем с 4g карта на Виваком
Значи Турбо Сим,дали е R-SIM,X-SIM,Gevey Alo и така нататък-Никога не са отключвали 128 кб карти и няма да отключат!Така че не се лъжете ако ползвате Турбо Сим да си сменяте СИМ картите ! Бягай в Виваком и си взимай един нано сим от старите или голяма карта срязана до нано 

Взех нова, не е 4g, вече р-сим-а не разчита картата, като го сложа р-сима и включа телефона, излиза. че няма сим и ми дава "try again"
Здравейте!
Има ли възможност да update-на безпроблемно операционната система до iOS 9.3.2 ? В момента съм с iOS 9.2.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
Има ли възможност да update-на безпроблемно операционната система до iOS 9.3.2 ? В момента съм с iOS 9.2.1 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
iPhone 5 iOS 9.2.1
Здравейте,
Имам Нов Айфон 6с заклучен към Английски оператор ЕЕ.
Искам да го ползвам с Турбо сим карта, но незнам с каква точно.
Та въпроса ми е каква е разликата м/у Рсим и Хсим?
И кое от двете ще ми препоръчате да ползвам?
Благодаря предварително.
Имам Нов Айфон 6с заклучен към Английски оператор ЕЕ.
Искам да го ползвам с Турбо сим карта, но незнам с каква точно.
Та въпроса ми е каква е разликата м/у Рсим и Хсим?
И кое от двете ще ми препоръчате да ползвам?
Благодаря предварително.
iPhone 6S заключен към ЕЕ,за момента може да се ползва единственно с Турбо СИМ
Няма значение да ли е CLEAN или в BLACKLIST от днес !Така че си намери някой , който знае как да ти постави Турбо СИМ !

Отключване към Vivacom
Здравейте, имам iPhone 5S, но е кодиран към Verizon US. Днес си взех R-sim 10+, но не можах да го отключа. Четох, гледах клипчета как се прави, но не стана. Всичко направих както трябва, но пак ми изписва No Service. От приятел разбрах, че специално 5S работят по-трудно с r-sim, трябвало някакви настройки да се направят. Някой може ли да ми помогне?
Кажи му много поздрави на твоя приятел 
5S , камо ли пък Верайзънски няма да тръгне с никакъв чип .

5S , камо ли пък Верайзънски няма да тръгне с никакъв чип .
Слагай една БГ карта и синхронизирай с iTunes,да не излезне тоя 5S Фабрично Отключен 

Синхронизирах го и пак същото.
Здравейте, нужна ми е помощ. Вчера бях до един сервиз ( сигурно 10-я, който проверих за гивей на Iphone 5). Направиха ми го, но без 3G ( защото нямало джайлбрейк за 9.2.1 ) + че пишеше no service ( обясниха ми, че пише така защото е заключен към Sprint ), но днес не работи ( рестартирах го много кратно ) изписва ми само Searching> No service > излиза прозорче "Waiting for Activation - This may take some time. ". Въпроса ми е какво мога да направя или съм на загуба с 45 лв.
На загуба си 45+един айфон. Спринтаджийските са тояга и даже да го подкараш, ще си висиш на една версия и на страх с години.
"Мисля-значи съществувам"
Е добре, как работеше в началото и преди е работил на стари версии с гивей ( 6 и нещо когато беше iOS ). Мога да го продам в Ebay нали поне 200лв ?
Оправиха ми Iphone-ът ( 5 ,9.2.1 locked sprint ) човекът беше много точен, каза че той е объркал нещо.
Iphone 6s jail
Здравейте ! Намерих 6s ,който най-вероятно ще е заключен към финландски оператор и имам питане - възможен ли е джейл (предполагам на 9.2.3 или 9.3.3 , ще разбера на 100% довечера) и след това ако е заключен гевей или подобно устройство за да се използва с бг сим ???Простете за новата тема но не следя начините на активация и отключване от както ползвах 3гс и не съм наясно с новите иос кал се процедира.Мерси
Джейл не е възможен и най вероятно FMI e ON ! Можеш да провериш за FMI ТУК.Ако е заключен и няма FMI e възможно да го ползваш със Турбо СИМ с СИМ карти на Мтел и Вива без LTE !
Въпрос относно r-sim и micro sim
Здравейте! Понеже съм нов ако съм объркал раздела моля да ме извините!
Смятам да взема Айфон 5, заключена към чуждестранен оператор с r-sim. Някъде четох, че ако сим картата е фабрична нано можело да не сработи, т.е. ако от оператор ги дадат нано, но с цяла рязана работело. Та въпроса ми е- Ако картата ми е дадена микро сим (заедно със страничната част, с която става и за гнезда за нормална) и я отрежа до нано сим, то ще работи ли с r-sim?
Благодаря предварително!
Смятам да взема Айфон 5, заключена към чуждестранен оператор с r-sim. Някъде четох, че ако сим картата е фабрична нано можело да не сработи, т.е. ако от оператор ги дадат нано, но с цяла рязана работело. Та въпроса ми е- Ако картата ми е дадена микро сим (заедно със страничната част, с която става и за гнезда за нормална) и я отрежа до нано сим, то ще работи ли с r-sim?
Благодаря предварително!