Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Имам работеща карта спринт и на всичките ти въпроси отговорът е да.
"Мисля-значи съществувам"
-
Значи може да се джейлбрейкне така те разбирам, но компютъра защо не го опознава?
-
да имам и работи
Здравейте 
Имам iphone 5 заключен към О2 Англия преди около 1 година си купих Falwok всичко работеше без проблем докато не обнових до IOS 8.3 и от 2 седмици и повече съм заседнал на No service на Глобул съм с нано сим карта някой ако може да помогне ?
Благодаря предварително

Имам iphone 5 заключен към О2 Англия преди около 1 година си купих Falwok всичко работеше без проблем докато не обнових до IOS 8.3 и от 2 седмици и повече съм заседнал на No service на Глобул съм с нано сим карта някой ако може да помогне ?
Благодаря предварително

Iphone 6, R - Sim Telenor --> BOB, 3G?
Здравейте,
Искам да попитам ще имам ли 3G, ако отключа телефона си с R - Sim 10?
От теленор към BOB ?
Искам да попитам ще имам ли 3G, ако отключа телефона си с R - Sim 10?
От теленор към BOB ?
Re: Iphone 6, R - Sim Telenor --> BOB, 3G?
Да.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
А патч трябва ли да се инсталирва
Ако ползвате срязана карта на БОБ не трябва пач 

Хора, разбрах, че на 8.4 не може да се подкара R - Sim-a и трябва някаква по различна настройка. Има ли тук някой, който да може да помогне ?
кой модел iPhone, към кой оператор е заключен, с кой оператор ще го ползвате ?
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
Контакти:
Нищо не си разбрал:veni3250 написа:Хора, разбрах, че на 8.4 не може да се подкара R - Sim-a и трябва някаква по различна настройка. Има ли тук някой, който да може да помогне ?
Отиди до БОБ вземи една голяма карта и е срежи до нано сим,махни ПИН КОДА на картата и ПАС КОДА на телефона !
Постави срязаната карта на БОБ заедно с R - Sim-a,въведи IMSI 2840500>Send>Accept>Retsrat и се радвай на отключен iPhone 6 с 3G !
Турбинките за iPhone 5/6/6+ не работят с 128кб карти на М-ТЕЛ,БОБ,ТЕЛЕНОР-демек Нано Сим !
Моя телефон е iPhone 5 заключен към T MOBILE ORANGE с xsim на iOS 8.3. Ще имам ли проблем след ъпдейт до 8.4?
п.п. по какво се гледа дали може да се ъпдейтне до по-нова или някой друг преди това трябва да е тествал?
п.п. по какво се гледа дали може да се ъпдейтне до по-нова или някой друг преди това трябва да е тествал?
Може да ъпдейтнеш, а за вбъдеще, четеш форума както и до сега 

Всичко ок за в момента. Остана само да му спря 3г и да го подкарам на 2г някак си. Мерси 

Здравейте колеги !
Направих грешката да ъпдейтна до 8.4 от 7.0.1 ... след което NO SERVICE !
С R-Sim mini+ v9.1 съм , апарата е 5-ца заключен към EE UK
"Работеше" с Мтел микро сим срязана до нано !
Някъква надежда ? Нова турбина ? или ?
Направих грешката да ъпдейтна до 8.4 от 7.0.1 ... след което NO SERVICE !
С R-Sim mini+ v9.1 съм , апарата е 5-ца заключен към EE UK
"Работеше" с Мтел микро сим срязана до нано !
Някъква надежда ? Нова турбина ? или ?
Голяма Мтелска карта от Червените,срязана до Нано Сим и без Пин Код 

Благодаря колега за бързия отговор !
Гледам във банера ти нещо за фабрично отключване
Coming soon ?!
В тоя ред на мисли за какви $ говорим за ФО към EE UK ?
Гледам във банера ти нещо за фабрично отключване

В тоя ред на мисли за какви $ говорим за ФО към EE UK ?
-
Неуспешно отключване с R-SIM 10 на iPhone 4S (7.1.2OS)
Закупих R-Sim 10, за да отключа iPhone 4S, пробвах с Telenor и Vivacom карти, въведох IMSI кодовете на двата оператора, но не става. При опциите избирам iPhone 4S нещо си, забравих какво точно беше, но продължава да изписва No Service…
Re: Неуспешно отключване с R-SIM 10 на iPhone 4S (7.1.2OS)
И към кой оператор е заключен iPhone 4S 
Въвежда се IMSI кода на Оператора към който е заключен iPhone 4S !

Въвежда се IMSI кода на Оператора към който е заключен iPhone 4S !
-
Сега съм обърнал внимание, че е само 4... фатално ли е?
-
Здравейте с iphone 4s съм, закупих си R-sim 10, но на БОБ/с фабрична нано сим/ми пише No Service! Към Виваком телефона работи, но ми е важен да го ползвам с БОБ! Някакви идеи как мога да го пачна? IOS 8.4!