Gevey - turbo SIM за iPhone
Ios 8.3 xsim 420
Здравейте телефона ми iphone 4s иска ъпдейт на иос 8.3 ако го ъпдейтна хсима ще работи ли модела е 420 х сим??
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Здравейте, на Айфон 4с с р-сим как мога да му включа мобилния интернет? Когато включа Cellular Data мобилния интернет не се включва, но когато пусна Data Roaming и идва мобилния интернет. Така ще ми навърти ли сметка като е включен Data Roaming-a или ще тегли от мобилния интернет включен в плана?
Само от плана тегли, не се безпокойте.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Сигурен ли си? Да не стане някой гаф на края на месеца с фактурите.Torev написа:Само от плана тегли, не се безпокойте.
Значи аз като съм с 6-ца заключена към "ЕЕ Англия", отключен с РСИМ10 и интернет имам само когато си пусна роуминга няма да ме таксува и ще ползва тези от пакета?
Как според теб ще те таксува в роуминг , би ли ми обяснил логиката ти ?
Дефиниция на Роуминг знаеш ли въобще ?
Дефиниция на Роуминг знаеш ли въобще ?
Здравейте, съжалявам, че задавам идентични въпроси (и вероятно ви се струват глупави, но better safe than sorry).
Мога ли да update-на до iOS 8.3 ? В момента съм с iOS 8.1.3 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Благодаря ви предварително!
Мога ли да update-на до iOS 8.3 ? В момента съм с iOS 8.1.3 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
iPhone 5 iOS 9.2.1
Ще работи колега но защо се мъчиш с тоя R-SIM? ФО на този оператор не е 100, 200 лева !
Здравейте, ако може някой да помогне ще бъде благодарен,
с R-SIM 9 pro съм на iphone 5, работеше нормално докато преди малко не ъпдейтнах до 8.3 от 8.2. В момента съм на No service
с R-SIM 9 pro съм на iphone 5, работеше нормално докато преди малко не ъпдейтнах до 8.3 от 8.2. В момента съм на No service

M-тел - пълноразмерна карта срязана до нано сим .
Глобул или Теленор-Глобулска 2in1 от зелените срязана до нано сим .
Глобул или Теленор-Глобулска 2in1 от зелените срязана до нано сим .
Явно ще трябва да чакам по-добри времена
Мерси за пояснението. С новите карти съм.

-
Iphone 4 помощ
Здравейте,имам Ihpone 4 който е заключен към T-Mobile Orange UK ползвах го много време на IOS 4.1 със Gevey,но всичко спря да работи и го вдигнах до 7.1.Бих искал да знам има ли Gevey,Turbo Sim,Xsim които бих могъл да ползвам?
Re: Iphone 4 помощ
Няма, само фабрично отключване, което може би в твоя случай е по-скъпо от апарата .
Здравейте, имам един заключен 4s към t-mobile uk, но е с версия 8.3, която не мога да понижа. Има ли начин да го ползвам с Глобулска карта с турбинка?
Аз имам r-sim 9 но като му сложа imsi ми дава no service. irose-tool-а е not supported за 8.3 и не знам дали е от него проблем. Опитвам се да го подкарам с нано-сим.
Благодаря
Благодаря
Gevey,Gevey
се ползва за 4S
iRose или пача има съвсем друго предназначение, има си роботещ пач и за 8.3/8.4/9 но без 3G
Не е от IMSI
то на R-SIM 9 си има Orange UK 

iRose или пача има съвсем друго предназначение, има си роботещ пач и за 8.3/8.4/9 но без 3G

Не е от IMSI

Стана супер! Благодаря. 4s-a оживя 
Сега update-нах моя iphone 5 до 8.4 но ми дава no service със същия imsi. С rsim 9 e . Заключен е към o2 uk
Този го ползвам към Мтел
И на 8.4 ли трябва да се вземе пълноразмерна карта и да се среже до нано сим ?
До сега по позлвах с nano sim.
Нещо не мога да намеря о2 оператора от менюто (той го няма)

Сега update-нах моя iphone 5 до 8.4 но ми дава no service със същия imsi. С rsim 9 e . Заключен е към o2 uk
Този го ползвам към Мтел
И на 8.4 ли трябва да се вземе пълноразмерна карта и да се среже до нано сим ?
До сега по позлвах с nano sim.
Нещо не мога да намеря о2 оператора от менюто (той го няма)
Здравейте, съжалявам, че задавам идентични въпроси (и вероятно ви се струват глупави, но better safe than sorry).
Мога ли да update-на до iOS 8.4 ? В момента съм с iOS 8.3 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
@gogi71 Мъча се, защото така взех телефона и си работи много добре (да чукам на дърво)
Мога ли да update-на до iOS 8.4 ? В момента съм с iOS 8.3 - iPhone 5 с R-sim 8+, който е заключен е към Telia (Швеция), но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
@gogi71 Мъча се, защото така взех телефона и си работи много добре (да чукам на дърво)

iPhone 5 iOS 9.2.1

Не съм убеден че работи перфектно турбината а и Фабричното Отключване на този оператор не е много скъпо !
Знам ама нали я взех тая турбинка... Ако знаех че е под 50лв вместо нея щях да го отключа.
Какво ли не пробвах написах всички imsi, които намерих в нета ама no service ....
Май ще се стига до ФО
Даже пробвах и с турбинката на 4s-a. Чудя се дали е за това че позвам нано, ама тоя 4s чете Мтелската ми карта.
Ама е на приятелката ми ...
Какво ли не пробвах написах всички imsi, които намерих в нета ама no service ....
Май ще се стига до ФО
Даже пробвах и с турбинката на 4s-a. Чудя се дали е за това че позвам нано, ама тоя 4s чете Мтелската ми карта.
Ама е на приятелката ми ...

funkyjoe написа: но работи с картата ми на M-tel - голяма, изрязана.
Е аз чета ама въпроса ми е за 8.4 а не на 8.3 и не знам защо 4s чете nano а 5 не с rsim
Ще я подменя и ще го пробвам 

-
Проблем при свързване на айфон 5 с компютър.
Здравейте съфорумци!
Собственик съм на айфон 5. Беше заключен към американския оператор Спринт.Отключиха го с R Sim карта към Виваком.Телефона си работи нормално, но компютъра не може да го опознае за да си сваля снимките.Също така искам да разбера дали може да се Jailbreak-не след като е с R sim карта.
Благодаря предварително
Собственик съм на айфон 5. Беше заключен към американския оператор Спринт.Отключиха го с R Sim карта към Виваком.Телефона си работи нормално, но компютъра не може да го опознае за да си сваля снимките.Също така искам да разбера дали може да се Jailbreak-не след като е с R sim карта.
Благодаря предварително