Gevey - turbo SIM за iPhone

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
husky_pk

Re: Gevey - turbo SIM за iPhone

Мнение от husky_pk »

Здравейте и от мен. От два дена се боря с един Iphone 5 (ios8.1.2, TaiGJB), заключен към Sprint US. Купих му Р-сим 9 про, тръгна с патча - получавам/изпращам СМС-и и имам интернет на EDGE. 3G не можах да подкарам. Можете ли да ме насочите към някакъв работещ патч за 3G/4G защото интернета е плачевно бавен. Картата ми е на Теленор и на другият телефон интернета лети.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Не ти трябва пач а това :)

Изображение

Ако все още ги предлагат !
husky_pk

Мнение от husky_pk »

Предлагат ги, даже още по фйешън - 3в1 :-X разбрах ти намека, ама пусто ми се ще да не съм си хвърлил парите на тоя дето клати дърветата за телефон който да ползвам за украса.
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Нищо не си разбрал, трябва ти сим карта от глобулските 2 в 1
lionking3333

Iphone 5

Мнение от lionking3333 »

Здравейте! Наскоро си купих Iphone 5 IOS 8.1.1 5 Sprint s r-сим, обаче имам проблем с мобилния интернет
и имам само Cellular Data и Data roaming
нямам Enable LTE,
за да ми тръгне интернета пускам и двете : Cellular Data i Data Roaming
и след известно време ми изписва Invalid Sim а в Cellular Data чак тогава ми излиза Enable 3G но не тръгва...
:(
kawabiker

Мнение от kawabiker »

LTE в БГ няма , или поне 3 те оператора не предлагат, ако имаш на макс телеком е друга история , та на въпроса LTE няма в БГ :) , мобилния нет се пуска така както си написал наистина, а това че ти изписва invalid sim е или от прецакан турбо сим или сим картата , трябва повече инфо, оператор, версия на турбина и т.н.

П.П.
И моля купувайте си турбо симове, рсимове и всякакви други такива само от раздела във форума, за да получавате адвкекватна помощ, а не да ви взимат парите и да ви бият шута или па сакън да спестите 5-10 лева, щот евтиното винаги излиза скъпо
nedters

Въпрос за заключен Iphone 4 към Теленор

Мнение от nedters »

Здравейте, имам Iphone 4, който е заключен към Теленор. Договорът отдавна е изтекъл и реших да го отключа и тук дойдоха проблемите. Първо в офиса на Теленор ми казаха, че щели да пуснат зявлението, но сиг от София щели да ми откажат, поради това, че фактурата е избледняла и не се чете, като аз си я чета без проблем, а и на гаранционната карта, напечатане с идниго под фактурата, всичко е ясно. Освен това би трябвало да имат и цялата информация в системата. След изтичане на 72-часовия срокн никой не се беше свързал с мен и когато отидох в магазина служителката заяви, че са ми отказали отключването поради нечетлива фактура и защото фактурата не била на мое име. Тук трябва да вметна, че преди година, чрез същата фактура и гаранционна карта, телефонът ми беше заменен гаранционно, поради повреда и тогава нямаше проблем, а не е на мое има тъй като е купен от olx.bg и съответно не познавам и оригиналния собственик.
След всичко това, въпросът ми е как да си търся правата и има ли смисал, по-точно колко ще ми струва да си го отключа в някои сервиз ? БЛАГОДАРЯ!
Аватар
Alxx
supporter

Re: Въпрос за заключен Iphone 4 към Теленор

Мнение от Alxx »

Отключване само в телемор. Жалба пусни в КЗП.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
senator4o

Мнение от senator4o »

Отключването може да стане във всеки офис ! Пуска се заявление за отключване заедно с фактурата.
Ако фактурата е избледняла МОГАТ да изкарат дубликат. Няма значение на кого на името е телефона.

Надявам се съм помогнал :)
iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
nedters

Мнение от nedters »

senator4o написа:Отключването може да стане във всеки офис ! Пуска се заявление за отключване заедно с фактурата.
Ако фактурата е избледняла МОГАТ да изкарат дубликат. Няма значение на кого на името е телефона.

Надявам се съм помогнал :)
Здравей, благодаря за отговора, но вече два пъти пускам такова заявление и два пъти казват, че фактурата не се чете, а дубликат може да извади само човекът закупил телефона и то от магазина, от който е закупен...
samigg

Проблем с r-sim 9 pro на Iphone 5

Мнение от samigg »

Здравейте колеги! Преди около 2 месеца си закупих iphone 5 заключен към orange uk.Купих му r-sim и си работеше перфектно докато не го изтървах. Когато го изтървах изписа no sim рестартирах телефона и си намери мрежата веднага. От тогава през 2-3 чака докато седи и си изписва от самосебе си sim failure, когато го рестартирам се оправя и след това пак :-/. Първо си помислих че е от r-sim но го смених и пак прави така. След това си изкарах нова карта, защото си помислих че губи сигнал, но и от това не е. Помагайте :) :)
Поздрави!
kawabiker

Re: Проблем с r-sim 9 pro на Iphone 5

Мнение от kawabiker »

Малко е вероятно но каква сим карта ползваш ?
sekundata

Проблем с активацията на iphone 5s

Мнение от sekundata »

Здравейте! Нов съм във форума и не знам как действате тук, но се надявам да ми помогнете. Купих си Iphone 5s заключен към O2, телефона си работи, но когато му сложа Р-сима и го наглася ми иска активация. При което ми излиза SIM Not Valid. Как бих могъл да го оправя? Телефона е с ios 8.1.2, R-simа е 9 pro.

Благодаря предварително! :)
Аватар
Alxx
supporter

Re: Проблем с активацията на iphone 5s

Мнение от Alxx »

Не става за 5ес 8.1.2. Отделно, че 5ес можеш да отключиш с чип само към ментел.
sekundata

Мнение от sekundata »

Ами ако му сложа по-стара версия?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) ми пробвай :^o

По добре си купи R-SIM mini 2 и стани абонат на М-тел, от човек който е наясно за какво става въпрос !
sekundata

Мнение от sekundata »

Страх ме е ако го върна към по-стара версия да не заседне на Activation screen.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

А, на бас, че не можеш? Мани майтапа, виж Гоги кво ти е писал. Нямаш избор - това е.
husky_pk

Мнение от husky_pk »

Здравейте пак! От това което чета като цяло тоя р-сим колкото и благо да прави има своите ограничения. Въпросът е следния, разбрах на глобул, че 3Г няма как да подкарам ('щот вече нямало такива 2в1). На другите оператори ще стане ли номера? Да взема да се набутам с още една карта (мтел/вивател) или и там няма да ловя хубав нет?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

За Виваком ти трябва нано сим.
За Мтел-Голяма карта 64кб , срязана до нано сим!
И гледай на опаковката на Голямата мтелска карта да не пише 128кб!
mvelch

Мнение от mvelch »

Здравейте!
Имам следния проблем.. Имам Iphone 4s 16gb iOS 7.0., заключен към Sprint USA. Преди година ми отключиха телефона с R-sim 8 и една година си работеше без проблем. Скоро мой познат ми изкара картата без да знае, че е с R-sim и ми скъса пластинката. Та така.. сега се боря да го отключа пак, този път с R-sim 9 PRO. Носих го в 2 сервиза, никой не може да го оправи. Като вкарам R-sim-a с нано картата и съответно избера Carrier и накрая "Accept" нямам обхват. Изписва ми "No Service". Прочетох целия форум и уж намерих решение с iRose Tool.. Но проблемът е, че не може да се инсталира на телефона ми.. започва да се инсталира, спира, пак почва и вечно така.. пробвах и с iTools, отново не става...
Някой може ли да помогне? Какъв би бил проблема според вас?
Благодаря предварително!
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Този от който купи чипа не ти ли обясни как стават нещата ???
Звънни му и го питай щом не тръгва ;)
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

След като неможеш да инсталираш iRoseTool,значи е бил инсталиран преди това !

Телефона има ли jailbreak ?
mvelch

Мнение от mvelch »

Не, не е jailbreak(или поне така пише в iTools, тъй като си го взех от познат, а аз не съм го jailbreak-вала ). Вече какво ли не пробвах..
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Settings>General>VPN> chinasnow>Remove и пробвай да инсталираш

http://unlockpro.ru/nano4g.html

И последно нали е работел с R-sim 8 :)
Здравейте!
Имам следния проблем.. Имам Iphone 4s 16gb iOS 7.0., заключен към Sprint USA. Преди година ми отключиха телефона с R-sim 8 и една година си работеше без проблем. Скоро мой познат ми изкара картата без да знае, че е с R-sim и ми скъса пластинката. Та така.. сега се боря да го отключа пак, този път с R-sim 9 PRO. Носих го в 2 сервиза, никой не може да го оправи. Като вкарам R-sim-a с нано картата и съответно избера Carrier и накрая "Accept" нямам обхват. Изписва ми "No Service". Прочетох целия форум и уж намерих решение с iRose Tool.. Но проблемът е, че не може да се инсталира на телефона ми.. започва да се инсталира, спира, пак почва и вечно така.. пробвах и с iTools, отново не става...
Някой може ли да помогне? Какъв би бил проблема според вас?
Благодаря предварително!
Публикувай отговор