Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Здравейте и от мен. От два дена се боря с един Iphone 5 (ios8.1.2, TaiGJB), заключен към Sprint US. Купих му Р-сим 9 про, тръгна с патча - получавам/изпращам СМС-и и имам интернет на EDGE. 3G не можах да подкарам. Можете ли да ме насочите към някакъв работещ патч за 3G/4G защото интернета е плачевно бавен. Картата ми е на Теленор и на другият телефон интернета лети.
Не ти трябва пач а това

Ако все още ги предлагат !

Ако все още ги предлагат !
Предлагат ги, даже още по фйешън - 3в1
разбрах ти намека, ама пусто ми се ще да не съм си хвърлил парите на тоя дето клати дърветата за телефон който да ползвам за украса.

Нищо не си разбрал, трябва ти сим карта от глобулските 2 в 1
-
Iphone 5
Здравейте! Наскоро си купих Iphone 5 IOS 8.1.1 5 Sprint s r-сим, обаче имам проблем с мобилния интернет
и имам само Cellular Data и Data roaming
нямам Enable LTE,
за да ми тръгне интернета пускам и двете : Cellular Data i Data Roaming
и след известно време ми изписва Invalid Sim а в Cellular Data чак тогава ми излиза Enable 3G но не тръгва...

и имам само Cellular Data и Data roaming
нямам Enable LTE,
за да ми тръгне интернета пускам и двете : Cellular Data i Data Roaming
и след известно време ми изписва Invalid Sim а в Cellular Data чак тогава ми излиза Enable 3G но не тръгва...

LTE в БГ няма , или поне 3 те оператора не предлагат, ако имаш на макс телеком е друга история , та на въпроса LTE няма в БГ
, мобилния нет се пуска така както си написал наистина, а това че ти изписва invalid sim е или от прецакан турбо сим или сим картата , трябва повече инфо, оператор, версия на турбина и т.н.
П.П.
И моля купувайте си турбо симове, рсимове и всякакви други такива само от раздела във форума, за да получавате адвкекватна помощ, а не да ви взимат парите и да ви бият шута или па сакън да спестите 5-10 лева, щот евтиното винаги излиза скъпо

П.П.
И моля купувайте си турбо симове, рсимове и всякакви други такива само от раздела във форума, за да получавате адвкекватна помощ, а не да ви взимат парите и да ви бият шута или па сакън да спестите 5-10 лева, щот евтиното винаги излиза скъпо
Въпрос за заключен Iphone 4 към Теленор
Здравейте, имам Iphone 4, който е заключен към Теленор. Договорът отдавна е изтекъл и реших да го отключа и тук дойдоха проблемите. Първо в офиса на Теленор ми казаха, че щели да пуснат зявлението, но сиг от София щели да ми откажат, поради това, че фактурата е избледняла и не се чете, като аз си я чета без проблем, а и на гаранционната карта, напечатане с идниго под фактурата, всичко е ясно. Освен това би трябвало да имат и цялата информация в системата. След изтичане на 72-часовия срокн никой не се беше свързал с мен и когато отидох в магазина служителката заяви, че са ми отказали отключването поради нечетлива фактура и защото фактурата не била на мое име. Тук трябва да вметна, че преди година, чрез същата фактура и гаранционна карта, телефонът ми беше заменен гаранционно, поради повреда и тогава нямаше проблем, а не е на мое има тъй като е купен от olx.bg и съответно не познавам и оригиналния собственик.
След всичко това, въпросът ми е как да си търся правата и има ли смисал, по-точно колко ще ми струва да си го отключа в някои сервиз ? БЛАГОДАРЯ!
След всичко това, въпросът ми е как да си търся правата и има ли смисал, по-точно колко ще ми струва да си го отключа в някои сервиз ? БЛАГОДАРЯ!
Re: Въпрос за заключен Iphone 4 към Теленор
Отключване само в телемор. Жалба пусни в КЗП.
"Мисля-значи съществувам"
Отключването може да стане във всеки офис ! Пуска се заявление за отключване заедно с фактурата.
Ако фактурата е избледняла МОГАТ да изкарат дубликат. Няма значение на кого на името е телефона.
Надявам се съм помогнал
Ако фактурата е избледняла МОГАТ да изкарат дубликат. Няма значение на кого на името е телефона.
Надявам се съм помогнал

iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
Здравей, благодаря за отговора, но вече два пъти пускам такова заявление и два пъти казват, че фактурата не се чете, а дубликат може да извади само човекът закупил телефона и то от магазина, от който е закупен...senator4o написа:Отключването може да стане във всеки офис ! Пуска се заявление за отключване заедно с фактурата.
Надявам се съм помогнал
Проблем с r-sim 9 pro на Iphone 5
Здравейте колеги! Преди около 2 месеца си закупих iphone 5 заключен към orange uk.Купих му r-sim и си работеше перфектно докато не го изтървах. Когато го изтървах изписа no sim рестартирах телефона и си намери мрежата веднага. От тогава през 2-3 чака докато седи и си изписва от самосебе си sim failure, когато го рестартирам се оправя и след това пак
. Първо си помислих че е от r-sim но го смених и пак прави така. След това си изкарах нова карта, защото си помислих че губи сигнал, но и от това не е. Помагайте
Поздрави!

Поздрави!
Re: Проблем с r-sim 9 pro на Iphone 5
Малко е вероятно но каква сим карта ползваш ?
Проблем с активацията на iphone 5s
Здравейте! Нов съм във форума и не знам как действате тук, но се надявам да ми помогнете. Купих си Iphone 5s заключен към O2, телефона си работи, но когато му сложа Р-сима и го наглася ми иска активация. При което ми излиза SIM Not Valid. Как бих могъл да го оправя? Телефона е с ios 8.1.2, R-simа е 9 pro.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

Re: Проблем с активацията на iphone 5s
Не става за 5ес 8.1.2. Отделно, че 5ес можеш да отключиш с чип само към ментел.
Ами ако му сложа по-стара версия?

По добре си купи R-SIM mini 2 и стани абонат на М-тел, от човек който е наясно за какво става въпрос !
Страх ме е ако го върна към по-стара версия да не заседне на Activation screen.
А, на бас, че не можеш? Мани майтапа, виж Гоги кво ти е писал. Нямаш избор - това е.
Здравейте пак! От това което чета като цяло тоя р-сим колкото и благо да прави има своите ограничения. Въпросът е следния, разбрах на глобул, че 3Г няма как да подкарам ('щот вече нямало такива 2в1). На другите оператори ще стане ли номера? Да взема да се набутам с още една карта (мтел/вивател) или и там няма да ловя хубав нет?
За Виваком ти трябва нано сим.
За Мтел-Голяма карта 64кб , срязана до нано сим!
И гледай на опаковката на Голямата мтелска карта да не пише 128кб!
За Мтел-Голяма карта 64кб , срязана до нано сим!
И гледай на опаковката на Голямата мтелска карта да не пише 128кб!
Здравейте!
Имам следния проблем.. Имам Iphone 4s 16gb iOS 7.0., заключен към Sprint USA. Преди година ми отключиха телефона с R-sim 8 и една година си работеше без проблем. Скоро мой познат ми изкара картата без да знае, че е с R-sim и ми скъса пластинката. Та така.. сега се боря да го отключа пак, този път с R-sim 9 PRO. Носих го в 2 сервиза, никой не може да го оправи. Като вкарам R-sim-a с нано картата и съответно избера Carrier и накрая "Accept" нямам обхват. Изписва ми "No Service". Прочетох целия форум и уж намерих решение с iRose Tool.. Но проблемът е, че не може да се инсталира на телефона ми.. започва да се инсталира, спира, пак почва и вечно така.. пробвах и с iTools, отново не става...
Някой може ли да помогне? Какъв би бил проблема според вас?
Благодаря предварително!
Имам следния проблем.. Имам Iphone 4s 16gb iOS 7.0., заключен към Sprint USA. Преди година ми отключиха телефона с R-sim 8 и една година си работеше без проблем. Скоро мой познат ми изкара картата без да знае, че е с R-sim и ми скъса пластинката. Та така.. сега се боря да го отключа пак, този път с R-sim 9 PRO. Носих го в 2 сервиза, никой не може да го оправи. Като вкарам R-sim-a с нано картата и съответно избера Carrier и накрая "Accept" нямам обхват. Изписва ми "No Service". Прочетох целия форум и уж намерих решение с iRose Tool.. Но проблемът е, че не може да се инсталира на телефона ми.. започва да се инсталира, спира, пак почва и вечно така.. пробвах и с iTools, отново не става...
Благодаря предварително!
Този от който купи чипа не ти ли обясни как стават нещата ???
Звънни му и го питай щом не тръгва
Звънни му и го питай щом не тръгва

След като неможеш да инсталираш iRoseTool,значи е бил инсталиран преди това !
Телефона има ли jailbreak ?
Телефона има ли jailbreak ?
Не, не е jailbreak(или поне така пише в iTools, тъй като си го взех от познат, а аз не съм го jailbreak-вала ). Вече какво ли не пробвах..
Settings>General>VPN> chinasnow>Remove и пробвай да инсталираш
http://unlockpro.ru/nano4g.html
И последно нали е работел с R-sim 8
http://unlockpro.ru/nano4g.html
И последно нали е работел с R-sim 8

Здравейте!
Благодаря предварително!