Джейл с 2.1 - iphone 2G / 3G (windows only) - new
Re: Джейл с 2.1 - iphone 2G / 3G (windows only) - new
Вкарайте си телефоните в Recovery mode. Включвате ги компютъра и държите двата бутона, докато на дисплея не ви се появи "диска с кабелчето". Тогава, iTunes автоматично ще разпознае, че телефонът ви е в рекавъри мод и ще ви предложи да му направите рестор.
Aз успях да сложа този кастъм, излезе ми грешка 6. След това опитах с това - http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4666" onclick="window.open(this.href);return false; Телефона успя да се restorе-не, но след като пуснах QuickPwn, нямаше опция Unlock iPhone, a само Installer, Cydia и ананаса. Реших да опитам въпреки това и излезе един прозорец, в който ме караше да натискам power, след това двете и накрая пускам power. И сега телефона е напълно нефункционален, рестартира се и стои черен екран, не го разпознава нито компютъра, нито iTunes, дори и ябълката изчезна, има само черен екран и отвреме на време се появява кръгчето, върти се и забива. 

Вкарах го в DFU и сега ми излезе някакъв мъж и казва ПРЕВЕД! iTunes го разпозна...
Еми защото излезе грешка и телефона стоеше в recovery mode.
Дай му сега рестор до оригинален 2.1. И след като завърши процедурата, действай с QuickPwn, за да го откл., актив. и джейлнеш.design написа:Еми защото излезе грешка и телефона стоеше в recovery mode.
И моля те, престани да удебеляваш мненията си.
това беше за пича, чието мнение се изпари изневиделица
||Пробвай да го вкараш в Silent DFU
10 секунди задържаш Home + Wake и след това пускаш Wake и държиш Home за около 12 секунди
После iTunes трябва да го разпознае... След това правиш рестор с FW на DedoPedo 

||Пробвай да го вкараш в Silent DFU
10 секунди задържаш Home + Wake и след това пускаш Wake и държиш Home за около 12 секунди

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Я и аз да питам 
На братовчед ми телефона беше 1.1.1 и когато му качвах 2.0.1 минах през 1.1.4 за всеки случай и всичко мина много добре. Контакти, песни, филми,бележки си останаха. Изчезнаха му програмите от installer (той имаше доста)
ама го преживя като му сложих игрите от johnybravo
Сега ми се налага един телефон от 1.1.3 да му кача 2.1.
1) Въпросът ми е мога ли директно да кача 2.1 и ще се запазят ли контактите, песните, снимките, бележките, mail настройките, sms-и в такъв случай? Че програмите инсталирани от installer изчезват ясно. Идеята е другата информация да се запази. Просто като кача firmware-a ли ще си ги има или трябва да му давам back up from ... (което ме навежда на мисълта, че още преди да го работя на моя компютър трябва да му дам back up) ?
2) Разбрах, че е несъвместима българската клавиатура с 2.1. В такъв случай мога ли да използвам руската като заместител в речниците и търсене в google?
Ами това е засега
Поздрави

На братовчед ми телефона беше 1.1.1 и когато му качвах 2.0.1 минах през 1.1.4 за всеки случай и всичко мина много добре. Контакти, песни, филми,бележки си останаха. Изчезнаха му програмите от installer (той имаше доста)

Сега ми се налага един телефон от 1.1.3 да му кача 2.1.
1) Въпросът ми е мога ли директно да кача 2.1 и ще се запазят ли контактите, песните, снимките, бележките, mail настройките, sms-и в такъв случай? Че програмите инсталирани от installer изчезват ясно. Идеята е другата информация да се запази. Просто като кача firmware-a ли ще си ги има или трябва да му давам back up from ... (което ме навежда на мисълта, че още преди да го работя на моя компютър трябва да му дам back up) ?
2) Разбрах, че е несъвместима българската клавиатура с 2.1. В такъв случай мога ли да използвам руската като заместител в речниците и търсене в google?
Ами това е засега

Поздрави

Keep going ...
Можеш да направиш от 1.1.3 към 2.1 без проблем. Само дай back up на телефона преди тази операция. Всичко се запазва от контакти до бележки 
Българска клавиатура няма, но проблема в руската е само, че са разбъркани и трябва да ги търсиш.
Приятен ъпгрейд

Българска клавиатура няма, но проблема в руската е само, че са разбъркани и трябва да ги търсиш.
Приятен ъпгрейд

Можеш да си направиш бекъп, който после да ресторнеш. Но аз на твое място, освен бекъп, бих изкопирал файлчетата с контактите, бележките и смс-ите от телефона на компютъра. И след това, ако има проблем, винаги можеш да си ги върнеш обратно на телефона.
Файловете се намират в ..\private\var\mobile\Library и там съответно в AddressBook, Notes, SMS и т.н.
Файловете се намират в ..\private\var\mobile\Library и там съответно в AddressBook, Notes, SMS и т.н.
Еее супер
Благодаря! След мача ще се заема 

Keep going ...
Абе хора някога ще излезе ли софтуерно отключване за 3G? От два месеца насам все са много близо до него ама се няма никакъв ефект... 

iPhone 3G 16GB White+Invisible Shield v3.0 Unlocked!
Би трябвало да излезе. Все пак хакерите не са малко 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Никога не е било близо. Още от началото се твърдеше, че се очаква към нова година, че и след това.koko1855 написа:Абе хора някога ще излезе ли софтуерно отключване за 3G? От два месеца насам все са много близо до него ама се няма никакъв ефект...
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Пак се омазах.С 2.1 бях и инсталирах БГлокализацията. Странно защо проверявайки останалите пакети в сидия видях още един такъв и го инсталирах и него.Странното е не защо го видях а защо реших да го инсталирам.От там телефона блокира.Появи се ябълката и една въртележка и до там.Пуснах го да ресторва с къстъм 2.1 на джони.Нищо.Дава грешка 1600. Пробвах и друг-пак същата грешка.Дадох рестор без шифт-даде ми непозната карта.Пак ресторнах този път с шифт към къстъма на джони и айтуна ми разпозна сериала на телефона,но пак ми дава грешка този път 6.Помагайте моля.Не ме съдете строго роди ми се дъщеря и малко съм замаян.
iphone 2G 3.0
Оправих го с quick pwn.Много емоции доста джак и се панирах.
iphone 2G 3.0
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Jack-a ти е помогнал, да знаешjororaev написа:Оправих го с quick pwn.Много емоции доста джак и се панирах.

thoughts are the gun ... words are the bullets
-
- Обратна връзка:
Направих всичко както е описано, но не ми разпознава никаква симкарта след това! Помогнете?!
За да се изпълни тази процедура телефона задължително ли трябва да е джейлнат с pwn? Питам защото съм с custom FW 2.0.2, но искам да мина на 2.1. Инструкциите от тази тема ли да гледам или от другата?
В твоя случай, можеш както директно с кастъм 2.1 версия http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4534, така и по тази тема с quickpwn....каквото си избереш.nerubz написа:За да се изпълни тази процедура телефона задължително ли трябва да е джейлнат с pwn? Питам защото съм с custom FW 2.0.2, но искам да мина на 2.1. Инструкциите от тази тема ли да гледам или от другата?
Здравейте ! Отскоро имам такава "играчка"
.Ъпдейтнах до до версия 2.1 ,но вече нямам приложенията Cydia и Installer.Нямам идея сега как да ги инстална пак.Може ли малко помощ по въпроса. Благодаря преддварително !!! 

Elito прекарай го сега през QuickPwn 3G и всичко ще е наред
Сега свалям някаква версия,но телефона не е 3G,та ще пиша за резултата
.Благодаря ти обаче

hElito виж ttp://iphone-bulgaria.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=4666" onclick="window.open(this.href);return false; - за 2G