Джейл с 2.1 - iphone 2G / 3G (windows only) - new
-
- Обратна връзка:
Re: Джейл с 2.1 - iphone 2G / 3G (windows only) - new
Явно да, просто ми го врачиха и нямам никаква предистория. А и като нямам туулс за Windows съм като вързан
Мерси отново.

<<<-XcIt3->>>
Сложи му оригинален 2.0.2. Направи му QuickPwn. После ъпдейт към 2.1 и пак quickpwn по описания начин начин.xcit3 написа:Явно да, просто ми го врачиха и нямам никаква предистория. А и като нямам туулс за Windows съм като вързанМерси отново.
Не мога да разбера, защо оспамихте цялата тема. Ако не желаете да ползвате метода, не пишете тук.. Ако някой има желание да го ползва, ще види няколко страници с постове не по същество....
Моля, най-любезно админите за почистване на темата от спама.
Предварително благодаря.
П.С.
По този начин много колеги (с моя помощ или не) си отключиха телефоните и никой не се е оплакал.
Последно промяна от ammcfc на 15 Сеп 2008, 16:17, променено общо 1 път.
Супер е метода, стана без никакви проблеми. Благодаря ти, ammcfc!
iPhone /first gen/ 8GB - updated to firmware 3.0
-
- Обратна връзка:
По отношение на 3Г неработи или поне за този който е в мен. Downgrade на 2.0.2 нестава файлва на модем-а 1013 ако съм запомнил. PWN на 2.1 умазва телефона така че за 3Г според мен не е много изпитано. Чакам Макбоок за да си го направя по чистия начин.
<<<-XcIt3->>>
Момчета стана един гаф ;( Не знам защо реших че съм си сложил 2.0.2 и без да погледна тръгнах да ъпдейтвам както е описано. Оказа се че всъщност съм с 2.0 и в момента телефона постоянно се рестартира показва се ананасчето после Стийв с "Предвед" и отново ... ;(
По отношение на 3Г преди неколко часа ми дойде италиянката и тамън два пъти съм го пускал!!! Методът е перфектен!xcit3 написа:По отношение на 3Г неработи или поне за този който е в мен. Downgrade на 2.0.2 нестава файлва на модем-а 1013 ако съм запомнил. PWN на 2.1 умазва телефона така че за 3Г според мен не е много изпитано. Чакам Макбоок за да си го направя по чистия начин.
-
- Обратна връзка:
ОК може просто този който ми беше в рацете трагна нормално чак след QuickPWN 2.1 на МАС.
<<<-XcIt3->>>
Евала на ammcfc
браво всичко си е както трябва. ИСКА СЕ ЧЕТЕНЕ. това е единственото
с IPhone 3G
стар FW 2.0.1 минах направо на FW 2.1 без никакъв проблем
с VISTA съм
нещата с appstore също работят ( при свалянето от директорията на johnybravo нещата ми идват в .rar формат затова още когато ме пита къде да го запази му давам разширение .ipa)
няма страшно просто четете и сте го направили
ДАВАЙТЕ СМЕЛО
големи БЛАГОДАРНОСТИ на ammcfc

браво всичко си е както трябва. ИСКА СЕ ЧЕТЕНЕ. това е единственото
с IPhone 3G
стар FW 2.0.1 минах направо на FW 2.1 без никакъв проблем
с VISTA съм
нещата с appstore също работят ( при свалянето от директорията на johnybravo нещата ми идват в .rar формат затова още когато ме пита къде да го запази му давам разширение .ipa)
няма страшно просто четете и сте го направили
ДАВАЙТЕ СМЕЛО
големи БЛАГОДАРНОСТИ на ammcfc

а аз като съм с Виста ще ми малко трудно да направя след 5-та точка, кажете къде да влезна за да пусна на авто старт? къде да влезна ?5. От Control panel пускаме service Apple Mobile Device, даваме му auto и start.
6. Инсталираме TotalCommander(Файлов мениджър) http://xpwn.co.uk/tcmd704a.exe mirror Дата.бг
Сваляме си t-pot addon http://xpwn.co.uk/T-PoT.1.1.zip mirror Дата.бг
7. Отваряме TotalCommander и с него кликваме по T-PoT.1.1.zip и плагинът ще се инсталира в него автоматично.
8. Сваляме си mobileinstallation patch http://www.sendspace.com/file/pcrxy6 mirror Дата.бг
9. С Totalcommander копираме mobileinstallation в /System/Library/PrivateFrameWorks/MobileInstallation.framework ... (В командера кликваме в/у падащия панел, там където се избират дисковете, избираме Network Neighborhood и T-POD, появява се файловата система на айфона, Бекъпваме си първо стария и копираме пачнатия.
10. С командера изтриваме и файла /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist
11. Рестартираме телефона и всичко работи
Методът е тестван и 100% работещ!
Да благодарим на xpwn crew

помогнете ми сега за да ми е по-лесно утре!
това за 3G ли е?johnnybravo написа:качвам със светкавичните 30-35 kb/sec
това са бесните скорости, които получаваме когато сме на море.
както беше писал anthony, тук на морето "интернета е комета..."
http://store5.data.bg/bravostoretemp тук се качва, в момента е на 14% и остават 1:30 ч.
същото е и при виста
RAPTOLE след като влезеш в контрол панела втората икона administrative tool и вътре е това service
БЛАГОДАРНОСТИ на ammcfc
БЛАГОДАРНОСТИ на ammcfc
Преди 2 дни и аз се сдобих с iPhone 3G
И реших да пробвам да си го отключа както е описал ammcfc и всичко си стана идеално
Давайте смело момчета всичко си работи екстра! ammcfc Много ти благодаря!

Майкоооооо голяма мъка беше с този ъпдейт!
С Адамов се мъчихме от 14:30 до сега
и го нарапвихме вече
мерси на всички!
С Адамов се мъчихме от 14:30 до сега

и го нарапвихме вече

мерси на всички!
Може ли 3G от Щатите с нетлок към АТ&Т да се отключи така или става въпрос само за активиране и джейлбрейк? В момента съм с 2.0.2 и с айсмартфон2008 чип карта за разкодиране, но нещо не работи с всички сим карти. Работи със старата ми карта към О2 в германия, но с новата пак към О2, но Дебител О2 не ще...
iPhone 3G 16GB White+Invisible Shield v3.0 Unlocked!
-
Аз съм с ето такъв http://www.lug.bg/product_info.php?prod ... 00733e586d и съм изключително доволен.
iPhone 3G 8GB
След като направих ъпгреид телефона не се стартира.
Тръгва, показва ябалката. После се появява курсорчето за изчакване и до там.
Някои има ли идея какво да правя?
Мерси предварително.
Тръгва, показва ябалката. После се появява курсорчето за изчакване и до там.
Някои има ли идея какво да правя?
Мерси предварително.
Първо беше това проблема ти, сега описваш нещо друго....Би ли обяснил какво точно правиш, за да ти се помогне?mslazarov написа:Здравейте,
имам iPhone който беше със 1.1.4.
Качих му 2.0.2. Отключих го. Всичко си беше наред.
Качих му 2.1 и сега когато избера "Clock" или в "Settings -> General -> Date & Time" приложението крашва
и излизам на първоначалния екран. Някой може ли да помогне
Мерси предварително
Направих update oт 2.0.2 до 2.0.1 на 2G, изчаках iTunes да извърши всичко необохидмо, след това телефона се рестартира и сега стои с ябълката и въртящото се кръгче, което се върти няколко пъти и забива, а телефона не се включва. Пробвах да рестартирам телефона ръчно, но без ефект...
iTunes го разпознава, дори го sync-ва, а телефона вибрира през половин минута...

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Имаш нещо инсталирано, което е несъвместимо с 2.1 и го крашва. Давай с кастъм версията направо, както преди мен те съветват.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4534. Това е най-лесния за 2G.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4534. Това е най-лесния за 2G.
Сега пък телефона не излиза в iTunes и не мога да сложа кастъм-а...
Maхни кабела от телефона. Задръж Home + Wake докато не се появи пак ябълката. Тогава пак слагаш кабела... И действай бързо 

Полезни ръководства за iPhone тук
И при мен се случва същото. Телефона се стартира но iTunes не го разпознава и не мога да кача никакув нов имидж.
Някои да има идея как мога да се въвна назад или изобщо какво да правя
Някои да има идея как мога да се въвна назад или изобщо какво да правя