Колкото до теб и твоите мнения,съм запознат със стила ти и знам че задаваш въпросите не да се заяждаш,а за да караш този който е сгрешил да помисли.Поздрави и да ви е екстра седмицата

Благодаря за адекватният отговор.....ясно личи, че не си от Перник!Alxx написа:Изтегли си shsh директно от телефона с iFaith и си ги запази локално в компа, не разчитай на тия в сървъра на сидиа. Качи 7.1.2, па ако не ти хареса - сглоби си кастъм със запазените shsh и връщай 6.1. Правил съм го със всички седмици, докато бях с четворка.
Не са ти уместни примерите.gorgior написа:А ако ти спре и при неджейлнат телефон - какво правиш? Отказваш се от смартфоните ли?
Като ти се развали колата какво правиш - казваш, че вече няма да караш и минаваш на градски транспорт?
Не е виновен джейла.
П.П. Имаш ли изобщо интернет на телефона?
iPhone 5,както и iPad 2 е устройството. Appsync 7+ е от smolk.myrepospace.comgorgior написа:@Dell предполагам, че си инсталирал нередовен AppSync. инсталирай го от друго репо. Все пак не даваш никаква информация какво си инсталирал, на какво устройство и тн.