Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Мерси. Не знаех, че трябва да се активира...
Колеги да ви питам, тази карта за активиране на 4-ка phonebook sim ,работи ли в момента ? Чета,из форумите,че не работи вече, а от един Търновски сервиз вчера твърдят,че работила и можели да активират 4ката ми .
- TheOriginal
Не.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
И аз така знам,а тея сервизи само се чудят как да те ошушкат .
Запитване за отключване на iphone 5c
Добър ден, понеже не съм на ти със нещата ще карам направо. Имам iphone 5c заключен от мтел, та моето запитване е има ли някакъв начин да го отключа към виваком? Гледах има някакви r-sim, x-sim, и т.н. но до 7.1.1
Мойта ябълка е с версия 7.1.2!
Re: Запитване за отключване на iphone 5c
На всички разни r-sim, x-sim и т.н. е написано , че поддържат до 7.1.2 , даже и 8.0 ще поддържат сигурно, но с Виваком няма шанс да тръгне за сега ...........
Най добре виж как стоят нещата с фабричното отключване, до колкото знам за всеки било индивидуално, говори с тея от мтел да ти го отключат. Или с някой от колегите който предлага такова отключване виж в обявите на сайта .
- TheOriginal
Мтел + Отключване = 150лв.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
Ако ти е изтекъл договора с мтел, звънни на *88 или ако нямаш сим карта се обади на номер: 0888088088 после 9. Обясни, че искаш да ти го отключат, казваш имей, име и номер, с които е сключен договора и до 48 часа го отключват.luchos написа:Добър ден, понеже не съм на ти със нещата ще карам направо. Имам iphone 5c заключен от мтел, та моето запитване е има ли някакъв начин да го отключа към виваком? Гледах има някакви r-sim, x-sim, и т.н. но до 7.1.1
iPhone 6 - Gold - 16 GB - iSO 8.3 - ФО
здравейте искам да попитам коя ще е най-подходящата карта за отключване на iphone 5S, заключен към английския оператор EE? Казаха ми,че с такива чипове няма почтти никакъв интернет? Благодаря много предварително
С кой оператор си, с кой фърм е телефона ?
английският ЕЕ UK,проблема е, че ми е пратен от англия без да е активиран.има ли начин да разбера за firmware в такъв случай?
Ако ще го ползваш с Мтел или Глобул вече има решение с турбо сим,дори и да е на IOS 7!
Ще имаш Е и телефона няма да изпада на спешни повиквания.
За повече информация на ЛС!
Ще имаш Е и телефона няма да изпада на спешни повиквания.
За повече информация на ЛС!
-
Sim Required iPhone 5s
Здравейте. Скоро бях писал за откраднат iPhone 5s, но както и да е взех си го.. Проблема ми сега е че телефона е заключен към UK T Mobile и като направя Restore and Update от iTunes ми пише Sim Required и реално не мога да ползвам телефона .. С R Sim не става понеже е update-нат и се надявам някой да може да ми помогне по какъвто и да е начин ще съм благодарен.. Благодаря за вниманието. 

Става но трябва да е R-SIM mini 2 -3GV10.1 или HEICARD 3GV1 SIM AIR и не го активирай с карта на Виваком !
iPhone 5/5c
Здравейте вчера намерих едни обяви в олх втора рака айфон 5 и 5с кодирани към о2 звънах по телефона на човека той ми каза че отключването струвало около 100 140 лв питах го дали може с тези Р сим и другите той каза че неможе били с последните версии ма ИОС
Въпросът ми е има ли някъв шанс с тези сим ънлоукъри да се отключи един от двата телефона
Мерси предварително
Въпросът ми е има ли някъв шанс с тези сим ънлоукъри да се отключи един от двата телефона
Мерси предварително
За iPhone 5 ще може с турбосим карта, за фабрично отключване, зависи дали телефоните са обявени за откраднати или изгубени.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Здравейте, поръчах Айфон 4с и утре ще е при мен. Ще съм благодарен ако ми кажете как да го включа като го тествам в еконта понеже е с r sim mini версията с която е е 7.1.2 Не съм много запознат с Айфоните и бихте ли ми описали или да ме препратите към стъпките които да следвам. Също собственикът каза, че е хубаво да му сложа картата с която ще се ползва и да не я сменям понеже чипът бил с нещо залепящо към картата. Всеки отговор би ми бил полезен.
Благодаря !
Благодаря !

Да купя ли следния iphone 5c
Предлагат ми iphone 5c със следния имей 35 799505 834556 2 за 400 лв кодиран към USA SPRINT.
Да ли ще мога да го ползвам в България с няква сим подложка х сим р сим или нещо подобно и колко ще ми струва разкодирането
поздрави . 
Да ли ще мога да го ползвам в България с няква сим подложка х сим р сим или нещо подобно и колко ще ми струва разкодирането

240 лева е Фабричното Отключване на Sprint за 15 дни. А с турбо сим трудно ще го подкараш без джейл и трябва да улучиш точната турбинка.С турбо сим няма да можеш да ползваш телефона с Виваком.
Имам iphone 5 с гивей 7.0.4 може ли да го ъпдейтна на 7.1.2
Да може
Но няма Gevey iPhone 5 , явно самия турбоси е R-SIM,X-SIM , FalWok или Gevey ALO ?

Но няма Gevey iPhone 5 , явно самия турбоси е R-SIM,X-SIM , FalWok или Gevey ALO ?
И аз незнам какво точно е но съм ъпдейтвал по старите верси.И ме бе страх да не се заключи,като ми го слагаха ми инсталираха и ir0se
-
Проблем с 3G на Мтел през RSIM8
Добър ден, колеги. Закупих си iPhone 5, който работи с RSIM8, всичко е окей по него, но имам проблем с подкарването на 3G. Какво ли не опитах - нищо не стана. Тръгва ми само 2G и като дам Force 3G ми се губи обхвата и нищо не става. Имам много добър мобилен интернет, а и пътувам. Без 3G просто е ужас. Моля за вашата помощ.
Поздрави,
Димитър
Поздрави,
Димитър