Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
Здрвейте и аз съм с R-sim na iphone 5s, но вчера ъпдейтнах до 7.1 и сега не мога да ползвам телефона, някакви идеи? Благодаря
Е дай подробно,NoService ли дава телефона?
Пробва ли да го пачнеш с iR0seTool.
Пробва ли да го пачнеш с iR0seTool.
Може ли телефон заключен с icloud да бъде активиран посредством gevey?
НЕmi7aka написа:Може ли телефон заключен с icloud да бъде активиран посредством gevey?

iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
не дъм пачнал, защото телефонът не е джейлбрейкнат, дава ми менюто за активиране на айфон и че не може да се активира с тов сим
Безвъзвратно си го заключил,явно ще трябва да си купуваш нов Турбо Сим.
Ако въобще излезне за iPhone 5C/5S за IOS 7.1 !
Ако въобще излезне за iPhone 5C/5S за IOS 7.1 !
Здравейте ,със айфон 4 съм ,иос 5.1.1 бб 04.10.01 ФЗ ,ползвам го с gevey ,та въпроса ми е ,ако ъпдейтна телефона до иос 7.0.4 без да вдигам бб ще ми трябва ли нов чип и ако ще трябва ,какъв трябва да е ? Някой предлага ли такива чипове ?
- TheOriginal
Няма как да ъпдейтнеш до 7 без да дигаш бейзбенда.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Да за жалост ,а коя е последната версия която мога да кача.Пробвах с 6.0.1 ,да си направя със snowbreeze ,но когато посоча SHSH ми казва ,че не са валидни.Въобще възможно ли е да сложа по-висока версия от 5.1.1 и да има untethered jailbreak,нямам карта на оператора към който е заключен.Мерси предварително.
Здравейте имам заключен телефон към мобилен оператор Mobikom Austria AUT интересува ме мога ли да го отключа към всички оператори софтуерно или с turbosim
Iphone 4
Version: 7.0.4 (11B554a)
Carrier: A1 15.5
Model: MC603DN/A
Modem Firmware 04.12.09
Благодаря предварително
Iphone 4
Version: 7.0.4 (11B554a)
Carrier: A1 15.5
Model: MC603DN/A
Modem Firmware 04.12.09
Благодаря предварително
Само оператора може да ти го отк. но е супер дебело.................... 
ps.Разгледай цените тук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 26&t=55225

ps.Разгледай цените тук: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 26&t=55225
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Iphone 4 gevey
Здравейте колеги
Имам следния въпрос: Ползвам Iphone4 с ios5.1.1 с gevey също и jaillbreak и искам да знам дали мога да го ъпдейтна до ios 7.1 защото с 5.1.1 не мога да използвам дадени програми от app store
Благодаря предварително.

Как мога да го отключа защото незнам към кои оператор е 

-
Нуждая се от помощ за отключването на Iphone 4s
Здравейте, положението е следното :
Имам Iphone 4s заключен към "Sweden 3" ios 6 baseband 3.0.04
Използвам някакъв X-sim (ще ви излъжа какъв) и телефона си работи без проблем с моята сим карта на М-тел.
Когато обаче се опитам да подкарам друга сим карта (отново на м-тел), телефонът я разчита, изисква ми IMSI кодът,но немога да избегна "Activation required" прозореца...
Някакви идеи ?
Имам Iphone 4s заключен към "Sweden 3" ios 6 baseband 3.0.04
Използвам някакъв X-sim (ще ви излъжа какъв) и телефона си работи без проблем с моята сим карта на М-тел.
Когато обаче се опитам да подкарам друга сим карта (отново на м-тел), телефонът я разчита, изисква ми IMSI кодът,но немога да избегна "Activation required" прозореца...
Някакви идеи ?
Re: Нуждая се от помощ за отключването на Iphone 4s
След като изисква IMSI 2400232>Accept и бърз рестарт!
- beckhem
- supporter
Re: Нуждая се от помощ за отключването на Iphone 4s
И махни пин код-а на новата карта която слагаш 

Проверки и консултации!
iPhone 5 7.1 с R-sim ?
Здравейте колеги,
Въпроса ми е дали ще работи iPhone 5 фз от Мтел с R- sim ?Ползвам го от година и работи досега с всички версии до 7.0.6 .
Благодаря за отговорите предварително !
Въпроса ми е дали ще работи iPhone 5 фз от Мтел с R- sim ?Ползвам го от година и работи досега с всички версии до 7.0.6 .
Благодаря за отговорите предварително !
Iphone 6S plus,16 GB
Re: iPhone 5 7.1 с R-sim ?
Работи. За 7.1 може би, казвам само може би ще се наложи друг чип, но да, отключва се.
"Мисля-значи съществувам"
Възможни проблеми при ползването на Р сим
Здравейте,
Търсих в търсачката, но не намерих достатъчно информация. Моля за съвет какви са минусите при ползване на Р-сим. Искам да закупя Iphone 5s който работи с р-сим. Моля за коментари от хора които са се сблъсквали с реални проблеми. Телефона ще го ползвам с карта на Глобъл.
Търсих в търсачката, но не намерих достатъчно информация. Моля за съвет какви са минусите при ползване на Р-сим. Искам да закупя Iphone 5s който работи с р-сим. Моля за коментари от хора които са се сблъсквали с реални проблеми. Телефона ще го ползвам с карта на Глобъл.
Re: Възможни проблеми при ползването на Р сим
Дай повече инфо , телефона с кой фърм е в момента , с джейл ли е , не е ли и т.н. ?
Забрави за R-SIM,X-SIM най вече за iPhone 5S !
Здравейте,
Имам iphone 5, 7.1.1. Днес си получих R-Sim 9pro от Ebay и с много зор успях да го отключа. Телефона бе заключен към Мтел, а аз го ползвам на Глобул. Имаше "No service" проблем в началото, но се оправи с пълен reset и erase на телефона, инсталация на iRose -> Force 2G и рестарт. Сега работи ОК, но мобилният интернет е много бавен.
Въпросът ми е, дали да рискувам с Force 3G в iRose или няма смисъл??
Уточнявам че картата е от най-новите нано сим на Глобул, незнам колко kb е.
Благодаря Ви!
Имам iphone 5, 7.1.1. Днес си получих R-Sim 9pro от Ebay и с много зор успях да го отключа. Телефона бе заключен към Мтел, а аз го ползвам на Глобул. Имаше "No service" проблем в началото, но се оправи с пълен reset и erase на телефона, инсталация на iRose -> Force 2G и рестарт. Сега работи ОК, но мобилният интернет е много бавен.
Благодаря Ви!
Голяма Глобулска карта 2in1,не го ли разбрахте!
То реселъри на R-SiM.....много но като ви ги продават е добре да ви казват за какво става въпрос !
То реселъри на R-SiM.....много но като ви ги продават е добре да ви казват за какво става въпрос !
Понякога човек за 5 лева си причинява невиждани мъки .....asrockk написа:Здравейте,
Благодаря Ви!