Джейл с 2.1 - iphone 2G / 3G (windows only) - new
- Grievous
- Обратна връзка:
Re: Джейл с 2.1 - iphone 2G / 3G (windows only) - new
При мен и БГ Локализация и клавиатурата работят,но изникна един проблем.Без да имам инсталирано Font Color фонтът ми посивя.Как да разреша проблема?Благодаря!
П.П.Клавиатурата не работи.
П.П.Клавиатурата не работи.
Здравейте,благодарч за метода.Има нещо,което не ми е ясно
2. От Control panel спираме service Apple Mobile Device и му даваме disable.
Как става това?
2. От Control panel спираме service Apple Mobile Device и му даваме disable.
Как става това?
iPhone 8GB 3.0
Абе пич, не се занимавай с този метод. Давай по този http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4534" onclick="window.open(this.href);return false;
Има ли някакъв смисъл за update към 2.1 като сега съм с 2.0.2 ? Какви са предимвставата на новата версия и сега като си направих back up със itunes на името на телефона дадох десен бутон и дадох back up , като ресторна после как да въстановя данните и бг пакета който инсталирах преди това ще стой ли ??
Й не се използва в края на думата за множествено число. Има ли смисъл да пускаш едно и също мнение в 10 теми, вместо да ги прочетеш и сам да прецениш какво да правиш? И в живота ще ти е много по-полезно сам да взимаш решения, а не да чакаш някой да ги вземе вместо теб и да те наставлява. Има написано достатъчно какви са новите неща в 2.1, прочети и прецени дали са ти нужни.
При мен всичко е ОК
метода работи доста добре!
Благодаря.
пп.Само има някакъв проблем с modmyifone.com сурса, но това не е проблем от ъпдейта.. самият сайт не се отваря...

Благодаря.
пп.Само има някакъв проблем с modmyifone.com сурса, но това не е проблем от ъпдейта.. самият сайт не се отваря...
iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
Има ли някой с Mac , да направи един къстъм за 3G , че нещо се бавят с версията за windows please 

Е, пусни му един quickpwn на телефона...не е толкова страшноsonet1c написа:Има ли някой с Mac , да направи един къстъм за 3G , че нещо се бавят с версията за windows please

- johnnybravo
- Обратна връзка:
Ако искаш аз ще ти направя, само кажи колко искаш да ти е голям малкия партишън и дали искаш нещо друго освен Open SSH & Terminal. Моето мнение е че няма нужда да се вмъква друго, само да уточним размера на "C:\"sonet1c написа:Има ли някой с Mac , да направи един къстъм за 3G , че нещо се бавят с версията за windows please

-
- Обратна връзка:
Дай един стандартен 3Г с 600МБ че и аз го закасах с на един приятел iphone-a и вече ми дотегна
а грам не ми се слага итунес 7.7
Мерси
П.С. А и проблема ми е че не беше активиран и джейнат за това по добре направо custom.

П.С. А и проблема ми е че не беше активиран и джейнат за това по добре направо custom.

<<<-XcIt3->>>
Пичове, вие май не четете. Никъде не се иска слагане на 7.7. Методът е елементарен, и като добавим, че ти се запазват всички настройки и приложения, в крайна сметка е и много по-бърз.xcit3 написа:Дай един стандартен 3Г с 600МБ че и аз го закасах с на един приятел iphone-a и вече ми дотегнаа грам не ми се слага итунес 7.7
Мерси
-
- Обратна връзка:
Незнам какъв е бил статуса на тоя 3Г изобщо нито има Backup. Метода с куика се прееба на него а немога да върна към 2.0.2 и за това искам 2.1 за 3Г Custom.
<<<-XcIt3->>>
Еми не знам то всъщност C закакво е ?
П.С johnny ако може скайп на лс ^^
П.С johnny ако може скайп на лс ^^
Някой може ли да помогне с един custom firmware 2.1 за 3G 16GB (официално отключен) с стандартен partition и само с Cydia?
May The Force be with You!
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Това, което сега качвам е 3G Custom Restore, и е c 600 мегабайта root партишън, Cydia, Installer, Open SSH & Terminal. Направил съм го по същия начин, по който направих и за 2G. Не съм го пробвал,но предполагам че ще си работи без проблем.
п.п В момвнта е 23:17h и upload-а е на 46%, със скоростта която ъплоадвам до 50 минути ще е качен. Ще пиша когато е на 100%. Другата седмица се прибирам в София и вече проблема със скоростите ще е решен
п.п В момвнта е 23:17h и upload-а е на 46%, със скоростта която ъплоадвам до 50 минути ще е качен. Ще пиша когато е на 100%. Другата седмица се прибирам в София и вече проблема със скоростите ще е решен

johnnybravo написа:Това, което сега качвам е 3G Custom Restore, и е c 600 мегабайта root партишън, Cydia, Installer, Open SSH & Terminal. Направил съм го по същия начин, по който направих и за 2G. Не съм го пробвал,но предполагам че ще си работи без проблем.
Едно голямо благодаря
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Готово, само ще помоля когато някой го пробва да сподели как е протекъл процеса.
-
- Обратна връзка:
Мерси много, свалям и ще кажа какво става дано трагне тая пущина
3Г

<<<-XcIt3->>>
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Предлагам останалите да изчакат резултата на xcit3, за да няма после вълна от недоволни 

Аз го ресторнах, ама телефонната функция липсва, никакъв обхват.
edit: Така е който не чете ще го прави втори път.
edit: Така е който не чете ще го прави втори път.

-
- Обратна връзка:
Споко това говедо при мен изреди какви ли не грешки 
сложа ли му оригинален 2.1 пее ама иначе мама-мия
След малко мисля да мина на лаптопа...

сложа ли му оригинален 2.1 пее ама иначе мама-мия

След малко мисля да мина на лаптопа...
<<<-XcIt3->>>
-
- Обратна връзка:
Това не е човешко ресторва с оригиналния без проблем. В нормален рестор с къстъм дава греши 6-9 в DFU ми дава 1600 забава 

<<<-XcIt3->>>
Аз мисля да изчакам quickpwn за 2.1 ( за Windows).
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Не трябва да се вкарва в DFU Mode, трябва да се вкара в Recovery mode
Once complete, Pwnage Tool will let you know to quit Pwnage Tool, put your iPhone in Recovery mode (NOT DFU MODE), start iTunes, and restore with the custom firmware bundle it just created.
п.п. Сега видях какъв е основния проблем, 3G телефоните ви никога до сега не са били pwned (предполагам). Просто трябва след като направя Custom Restore файла да pwned телефона, на който ще се инсталира.
Pwnage Tool will ask if your iPhone has been previously pwned (and still is). If you aren't sure, just hit No, that's fine. If you know for sure its been pwned and still is, hit Yes, but make sure it really is.
След 22-ри съм си в софия, ако не сте намерили решение за Windows ще се видим някъде и ще ги разчекнем де*а и телефоните
Once complete, Pwnage Tool will let you know to quit Pwnage Tool, put your iPhone in Recovery mode (NOT DFU MODE), start iTunes, and restore with the custom firmware bundle it just created.
п.п. Сега видях какъв е основния проблем, 3G телефоните ви никога до сега не са били pwned (предполагам). Просто трябва след като направя Custom Restore файла да pwned телефона, на който ще се инсталира.
Pwnage Tool will ask if your iPhone has been previously pwned (and still is). If you aren't sure, just hit No, that's fine. If you know for sure its been pwned and still is, hit Yes, but make sure it really is.
След 22-ри съм си в софия, ако не сте намерили решение за Windows ще се видим някъде и ще ги разчекнем де*а и телефоните