Whited00r - Custom Firmware (fake iOS 7) iPhone/iPod
Re: Whited00r - Custom Firmware (fake iOS 6) iPhone/iPod
Респиринг а за по лесно просто смени езика !
А респринг как мога освн с активатор да права че го сложих и settings не работи вече.
iPhone 2g
-
Проблем с Iphone 3g 8 gb
Здравейте,вчера получих телефона който работеше на исо 3.1.3 реших да го ъпдейтна с помоща на http://www.whited00r.com/ до версия 6,като предварително направих backup но сега телефона е в такова състояние че ми предлага само опция за ъпдейт и рестор.Как бих могъл да си оправя телефона за да работи отново...и да си е с кракнатата версия 3.1.3.. Благодаря предварително
Re: Проблем с Iphone 3g 8 gb
ако си в DFU режим задръж POWER+HOME бутоните докато излезе ябълката ако си в Recovery Режим демек на екрана ти излиза Itunes иконата с кабелчето си свали TinyUmbrella и там си маркираш устройството и има бутон Exit Recovery това мога да ти кажа само 

Жените са като захарта - сладки са но ти вдигат кръвното !
Iphone 5s 16GB Space Gray ФО iOS 8.4
Iphone 5 16GB Black ФО iOS 9.0.1
Ipod Touch 4 White 32GB + Razer Hammerhead Headphones
Iphone 5s 16GB Space Gray ФО iOS 8.4
Iphone 5 16GB Black ФО iOS 9.0.1
Ipod Touch 4 White 32GB + Razer Hammerhead Headphones
Здравейте на всички. Решил съм да сложа Whitedoor, обаче изчетох доста неща и така и не успях да се ориентирам Whited00r 6.0 Normal или Whited00r 6.0 Unlocked трябва да инсталирам. Как да разбера дали ми е отключен или заключем iphona. Срещнах мнение което твърдеше, че iphone 2g ФО НЯМА. Моля ви само ме насочете кое от 2-те трябва да си кача и ако сбъркам ще стане ли някакъв катаклизъм. Iphone 2g.
Благодаря за съвета, а забравих да попитам като кача Whited00r, бележките, смс-те и контактите ще ми се запазят ли?
Благодаря за съвета, а забравих да попитам като кача Whited00r, бележките, смс-те и контактите ще ми се запазят ли?
Последно промяна от kestena на 26 Юли 2013, 12:39, променено общо 1 път.
Слагаш :
Whited00r 6.0 Unlocked - iPnone 2G е минаван със Bootneuter затова си мислиш че ФО!
Whited00r 6.0 Unlocked - iPnone 2G е минаван със Bootneuter затова си мислиш че ФО!
-
Не е работа за мен
Check out the color apps Free on itunes.
Пичове качих го този прословут Whitedoor и да ви кажа много съм доволен като цяло. Единствения проблем който срещам е, че неможе да ме локализира телефона. Нито в мапс (там изписва your location could not be determined), нито във Facebook (там постоянно си върти и нищо не се случва), нито в AccuWeather. Location Services съм го пуснал, рових се в SBsetings да не би от там нещо да му е забранено, но ненамерих нищо. Какво друго може да му пречи на телефона да ме локализира. Само на Wi-fi ползвам интернет ако това е от някакво значение. Iphona е 2g
Благодаря на отзовалите се!
Благодаря на отзовалите се!
Няма оправяне на този проблем! 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Whited00r 7 за :
iPhone 2G
iPhone 3G
iPod 1G
iPod 3G (за MB и MC модели)

Официална страница на Whited00r
iPhone 2G
iPhone 3G
iPod 1G
iPod 3G (за MB и MC модели)

Официална страница на Whited00r
интересно. нека някой пробвал да сподели впечатления. аз от 6-тата версия не съм особено доволен, имаше доста бъгове - като включиш "сири" и след това се опиташ да излезеш телефонът започва да прави снимки на дисплея с което и копче да натиснеш и се оправя с рестарт; в "мултитаскинга" текстовете на иконите бяха подвижни из диспея
и още неработещи функции. не казвам, че няма предимства и не подценявам труда на творците му, но смятам, че подобни впечатления ще са от полза.

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Re: Whited00r - Custom Firmware (fake iOS 7) iPhone/iPod
Аз го сложиж и на първо четене има проблем с фонтовете. Може да се види в менюто рестарт, call fordwarding, missed и т.н.

ПС: Ако някой знае как може да се оправи да казва

ПС: Ако някой знае как може да се оправи да казва

Привет. С 2g съм whited00r 7 и доста често ми влиза в safemod при входящо повикване. Някой да има идея какво мога да направя. Прави го при заключен телефон.
iPhone 2g
-
След като се инсталира този фирм на 3G ФО трябва ли да се джайлне или този фирм също си "джайлва телефона" благодаря
Не е нужно, съдържа си всичко.
-
Хора след 10000 проби и винаги error 1600 е такива подобни стана ,НО дава ми често crash safe mod И като инсталирам приложение от appmachine или не се появява икона или след стартиране на приложението ме изхвърля веднага
При мен на 2G работи отлично. До сега краш и Safe Mode Не съм видял 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Вчера сложих Whited00r 7 на iPhone 3G и честно казано не съм доволен. Лагва на почти всички анимации и графиката е пренарисувана с качество все едно аз съм го правил. Шрифтове отвратителни, графични елементи назъбени и т.н. Бих искал да попитам за мнение коя версия Whited00r е най-бърза и добре изглеждаща. По-нагоре колега написа, че 5.1 е два пъти по-бърза, на не мога да я намеря никъде за даунлоуд. Успях да си сваля 5.2.1. Има ли смисъл да си играя с нея или имате други предложения?
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Бил съм и с whited00r 5.1 и с 6.0 сега съм с 7 имисля че най-добре върви и е най-оптимизирана. Да има малки бъгове и крашва рядко но е нормално за 2g iphone все пак не е с кой знае какъв процесор и RAM.
iPhone 2g
Да но графиките са й отвратителни. Старите версии и те ли са така?kocedalag написа:Бил съм и с whited00r 5.1 и с 6.0 сега съм с 7 имисля че най-добре върви и е най-оптимизирана. Да има малки бъгове и крашва рядко но е нормално за 2g iphone все пак не е с кой знае какъв процесор и RAM.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Старите версии поне на мен по вървяха по-бавно от тази. Графиките са си същите все едно е обикмовен software само с добавени малко функции и time mashine.
iPhone 2g