Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey - turbo SIM за iPhone
По принцип може,но зависи много от теб дали всичко ще му работи !
в какъв смисъл зависи пт мен ?
IPhone 5s проблем
Здравейте !! Искам да ви попитам как да оправя един проблем. Купих си заключен Ифон 5S но го отключих със R-Sim обаче не ми показва моя номер ! Пише Unknown може ли да ми кажете как да го оправя ? Благодаря предварително !!

Re: IPhone 5s проблем
Обади се на оператора и му кажи, че искаш да ти махнат функцията, да си криеш номера и всичко ще е наред.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Здравейте, имам желанието да си закупя Iphone 4s, който се ползва с gevey сим. Искам да попитам тези чипчета правят ли проблеми и дали ще мога без никакви ядове да си ползвам 3G-то на Мтел.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
Някои притеснения свързани с 4С
Здравейте хора имам няколко въпроса/притеснения.Значи моят 4С е на 6.1.3 и го взех с най-новата Gevey карта (така пишеше на обявата) която изисква nano SIM.Та скоро мисля да си сложа 7.0.4 и се питам ще има ли някакъв проблем ,предвид това че съм с Gevey ? И ако няма ,то ще има ли ,ако пък направя Джейлбрейк ? 

Re: Някои притеснения свързани с 4С
Стига да пазиш Бялата карта на Gevey и да знаеш към кой оператор е заключен телефона , няма да има проблем !
-
Aз телефонът го купих само с устройството където се поставя моята СИМ карта и нищо друго ... това проблем ли ще е ? Дойде само с това http://image.dhgate.com/albu_316808618_ ... m-card.jpg (моето не съм сигурен дали е точно като това от снимките,тая от която взех телефона каза ,че е с най-новата gevey ,която изисква nano SIM)... не съм много в час с тея Gevey ,така че ,ако не е проблем обяснете
снимката не излиза, но предвид това, което разбирам, най-вероятно ще ти трябва нов gevey + да пишеш на някой човек от форума дето се занимава с това, за да ти каже към кой оператор е заключен.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
-
http://image.dhgate.com/albu_316808618_ ... m-card.jpg ето я снимката.Аз си въведох ИМЕЙ кода в http://iphoneimei.info ( не знам до колко е достоверен сайта) ми изписва : Activated: Yes
Last Activated SIM: Hutchison - United Kingdo
Telephone Technical Support: Expired
Repairs & Service Coverage: Expired
Estimated Purchase Date: April 21, 2012
Carrier: UK Hutchison
SIM Lock: Unlocked
- beckhem
- supporter
Изпрати ми IMEI да ти проверя телефона колега
Проверки и консултации!
Според данните , които сте предоставили, телефона е фабрично отключен, трябва само да го свържете с интернет и ще тръгне.georgibaev95 написа:http://image.dhgate.com/albu_316808618_ ... m-card.jpg ето я снимката.Аз си въведох ИМЕЙ кода в http://iphoneimei.info ( не знам до колко е достоверен сайта) ми изписва : Activated: Yes
Контакти:
Контакти:
-
Чудно ми е тогава ,защо се ползва с Gevey ,ако е отключен ... въобще информацията от Iphoneimei.info достоверна ли е ? 013062003427692 ми е ИМЕЙ-я за човека ,който попита по-горе
Да :
Махни Gevey и сложи само твоята карта, телефона е отключен !IMEI 013062003427692
Serial number DNQHG6A6DTD2
Model IPHONE 4S 16GB WHITE
Activated Yes
Warranty Out of Warranty
Telephone Technical Support Expired
Repairs and Service Coverage Expired
Find My iPhone OFF
Contract Until 13.04.2014
Purchase Date 13.04.2012
SIM lock Unlocked
-
Което ще рече ,че за джейлбрейк няма да имам никакви проблеми ,нали ?
(и ако не е тайна ,в кой сайт проверихте имей-я ,щото като гледам информацията е малко по-подробна от тази която предоставих ,просто ми е интересно)

В платен сайт за проверка.
Контакти:
Контакти:
-
Здравейте ,имам една питанка.Нека го кажа така - имам 4С с Gevey който изисква СИМ картата ми да е Нано.Оказа се ,че телефонът е ФО и нямам нужда от този Gevey.Та питанката ми е,ще е проблем ли ,ако си сложа моята СИМ в Gevey tray sim-a и така го пъхна в телефона или трябва да си взема оригинален трей сим за 4с който си е с Микро Карта и да си сменя Нано-то на Микро ?
- beckhem
- supporter
Вземи си един преходник от Nano към micro и може да ползваш този sim trey
Проверки и консултации!
-
Проблемът е ,че не става понеже в този Gevey-ски сим трей влизат само Нано сим и затова се чудех ,ще е проблем ли за телефонът ако бачка с гевей-ски трим и Нано сим без гевей чипа
-
Благодаря за отговорите 

Здравейте !
Имам iphone 4s 5.1.1 , 2.0.12 ,заключен към 3three mobile UK (12.0) , отключен с Gevey.
Въпроса ми е - Мога ли да ъпдейтна до 7.0.4 и да отключа със същия Гивей ?
Пазя си бялата карта.
Имам iphone 4s 5.1.1 , 2.0.12 ,заключен към 3three mobile UK (12.0) , отключен с Gevey.
Въпроса ми е - Мога ли да ъпдейтна до 7.0.4 и да отключа със същия Гивей ?
Пазя си бялата карта.
Ако версията на Gevey e 2.02 , можеш !
Я вземи чукни IMEI тук:
http://iphoneimei.info
Да не вземе да излезне че е ФО !
Я вземи чукни IMEI тук:
http://iphoneimei.info
Да не вземе да излезне че е ФО !