Направих джейл на 4s/7.0.4 и ми изчезнаха цифрите които показват на колко процента е батерията.
Също искам да попитам кое сега е аналога на installious,извинявам се за глупавия въпрос,но не мога да се ориентирам още

- това никога не се прави на джейлнато устроство !Влизам гледам Settings светка- оттам в Software Update и до там.
Не можеш!defensis написа:...Ш' го 'фърла през джама след малко.
Би ли си погледнал Л.С. за малко. Мерси.gogi71 написа:- това никога не се прави на джейлнато устроство !Влизам гледам Settings светка- оттам в Software Update и до там.
Направи му чист рестор , чрез iTunes !
Прав си-затворен е. Но ше го отвора лекино целия. Тамън като замахна ше иде чак там дет' са го сглобявали.tribaleo написа:Не можеш!defensis написа:...Ш' го 'фърла през джама след малко.
освен appcake, който ти препоръчаха, и който аз лично нямам нерви, а обикновено и батерията не ми стига да ползвамladysoul написа:Здравейте на всички и всели празници.
Направих джейл на 4s/7.0.4 и ми изчезнаха цифрите които показват на колко процента е батерията.
Също искам да попитам кое сега е аналога на installious,извинявам се за глупавия въпрос,но не мога да се ориентирам още
harlamp написа:има ли голям смисъл да го оставиш неъпдейтнат?![]()
освен appcake, който ти препоръчаха, и който аз лично нямам нерви, а обикновено и батерията не ми стига да ползвамсъщо от полза биха ти били VShare и AppAddict.