Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Днес бях приятно изненадан след като отключиха напълно безплатно телефончето ми Iphone 4 заключен към Sunrise Швейцария.
Направили са форма само с имеи и ако ти е изтекъл договора на момента ти идва потвърждение за simunlock.Утре отиваме да изпием 80-те лева които бях приготвил за отключването.
Ето и линк където се попоълва imei и след 10 секунди ще имате фабрично отключен Iphone.
Това пич не е вярно.Недей лъга хората.Отключването струва мин.80 ЛЕВА.Безплатен обяд НЯМА.Недей заблуждава потребителите и да спамиш в форума.Аман от такива мошеници кат теб.
Моля, модераторите да изтъркат цялата тема.
nikos написа:Това пич не е вярно.Недей лъга хората.Отключването струва мин.80 ЛЕВА.Безплатен обяд НЯМА.Недей заблуждава потребителите и да спамиш в форума.Аман от такива мошеници кат теб.
Хайде ти пък! Само за това ли се регистрира?
П.С Мерси колега на един приятел 4ката беше заключена към тоя оператор и се отключи
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор." iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
nikos написа:Това пич не е вярно.Недей лъга хората.Отключването струва мин.80 ЛЕВА.Безплатен обяд НЯМА.Недей заблуждава потребителите и да спамиш в форума.Аман от такива мошеници кат теб.
Колега, извинявам се ако нещо съм ти объркал бизнеса, но това е ралноста.Успех с бизнеса има и други оператори които държат доста високи ценички.
Последно промяна от istoev на 31 Май 2013, 20:08, променено общо 1 път.
Аз пък, моля модераторите да видят кой е този гражданин и дали има други регистрации тук.
Отключват се телефони само с чиста история. Принципно ако линка ви откаже ънлок мога да помогна, както и с телефони, който не са направили още 2 години.