Gevey - turbo SIM за iPhone

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
whatwhat

Re: Gevey - turbo SIM за iPhone

Мнение от whatwhat »

Добре а ако незнам към кой е заключен и ако е заключен към някой извън България от къде да я намеря и то микро сим
dosko

Hacktivation проблем

Мнение от dosko »

Здравейте, имам следния проблем с Iphone 4S 5.1.1 bb2.0.12 с джейлбрейк. Телефона е заключен към 3UK. Когато се опитам да го хактивирам при набиране не 112 и натискане на зелената слушалка въобще не може да набере номера, а го изтрива.
Моля помагайте ако знаете нещо!
Ако си от Бургас,пиши на ЛС да ти активирам телефона !
lyuben malinov

Проблем с gevey ultra s при ios 6.0

Мнение от lyuben malinov »

Здравейте,имам проблем с моя 4S,купих го преди седмица от форума ,но за мое голямо съжаление не бях получил картата която върви с gevey-а . След мъчителни опити да си активирам М-тел-ската карта в еконт ,през позволените 10 минути преглед аз го ресторнах и бях длъжен да го платя. След два дни получих активационната карта от която имах нужда за активация на iphone-a ,тъй като е заклучен към Китайски оператор -Japan/Softbank .Сега телефона ми работи перфектно след като го активирах.
Проблема ми е такъв,че след мъчителни опити чрез бялата карта която върви към gevey-в комплект ,аз пак не мога да си активирам(отключа) М-тел-ската карта .
Моля, някой компетентен по въпроса да ми даде съвет ,как да подходя към проблема и какви избори имам ???
Аватар
gogi71

Re: Проблем с gevey ultra s при ios 6.0

Мнение от gogi71 »

Китайски или Японския е оператора :)

Japan Sofbank IMSI код: 4402011
"Torev". Поставяш бялата карта + гевей.
2. Като ти се покажа менюто избираш other carrier - на първия ред от менюто.
3. Въвеждаш един от горепосочените кодове и даваш сенд.
4. Вадиш белият сим и поставяш твоята и телефона трябва да ти покаже съобщение, че е успешно отключен с гевей (на английски) и даваш accept и чакаш да намери обхват. (ако не стане или те вкара в активационното меню повтаряш целият процес само, че с другия код.
Torev

Re: Проблем с gevey ultra s при ios 6.0

Мнение от Torev »

Вариант 2 ако имаш картата към която е заключен телефона: изключваш телефона; поставяш gevey + картата към която е заключен телефона; вклЮчваш телефона, след като ти изкара съобщение, че ти е програмиран успешно gevey (на английски); слагаш твоя сим който искаш и чакаш да намери обхват.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
nedko.diankov

Мнение от nedko.diankov »

има ли gevey за ios 5.1.1 и fw 04.12.01 ?
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

2.10.04, 3.10.01, 4.10.01 до тези ББ има gevey!
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
nedko.diankov

Мнение от nedko.diankov »

gevey за iphone 4s можели да работи с iphone 4 ?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) Не,неможе!
martosky

gevey za iphone 4 hutchnison 3

Мнение от martosky »

Някои ако може да ми каже колко струва този чип за разкодиране на телефона .. Благодаря предварително :)
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

От раздела “Купувам -Продавам“ си избираш подходящия GEVEY.
rado89

Мнение от rado89 »

Здравейте.
Днес отидох до един магазин и поисках гавей. Казаха ми, че има нов гавей, който работи стабилно и го взех. Платих 44лв.
Получих това: Изображение
Сложих моята мтелска карта - телефонът е купуван от мтел и е заключен естествено към тях. Всичко заработи супер. Излезе ми меню за избор на оператор, избрах other carrier. Не ми е искало никакви кодове.
После се добрах до глобулска карта и я сложих и - нищо. Неможе да се отключи - изписва, че трябва да активирам iphon-a, след рестарт пише no service. Излезе ми прозорче за избор на carrier и отново като цъкнах на other carrier не ми изиска никакъв код.
Въпросът ми е - има ли по-специфичен начин на използване на тази карта.
Другото, което забелязах е, че на доста места пише, че трябва да се прекодира с ресетваща бяла карта, която аз нямам в комплекта.
Възнамерявам да ползвам телефона в UK.

Телефонът е 4s, jeilbrake, iOS 6

Моля за помощ.

Благодаря.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Във менюто със операторите вкарай този код 2840179,след което рестартирай телефона !

П.П.

Този Gevey трудно ще проработи със Глобулска карта !
Torev

Мнение от Torev »

До колкото, виждам от опаковката това животно май е направено за ios5, а вие сте с ios6. Другото което има ли бял сим в комплекта?
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
rado89

Мнение от rado89 »

Както съм написал - бялата карта я нямам в комплекта.
Също така не ми дава никъде да въвеждам код.
Човекът, от който го купих това чудо ясно ми обясни, че си работи супер и само с iOS6..
А защо да не може да тръгне с глобулска карта?

Да ходя освен утре да го връщам?
Torev

Мнение от Torev »

Тази карта е направена да отключва само американски оператори, даже май е само за АТТ, такаче отивай и му я връщай, също така на нея пише ios 5, или този който ти я продал не разбира, или нарочно се е опитал да се отърве. Дай му я и му дай глобулската си карта и след като работи му кажи той да ти я подкара.
Контакти:

rado89

Мнение от rado89 »

Свърших работа при Митко с един Х-сим.
Благодаря!
GACHEW

Мнение от GACHEW »

Колеги може ли някой да обясни каква е причината турбо сим-овете като R-SIM и X-SIM да работят само с някой глобулски карти ще бъда благодарен.
И ако някой знае каква точно трябва да е картата с която да работят .Ще бъда доволен от отговор повече е от това че трябва да е от старите.
Става въпрос за един R-SIM и iphone 5.
Поздрави.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Взимаш една 2G-карта на Глобул -ако все още ги предлагат!
thrillseeker

Мнение от thrillseeker »

Някой има ли информация дали iphone 4 с givey карта работи с фирм 6.1.2 и бейзбенда от 4.2.1, ако не бъркам е 03.10.01(телефона в момента не е при мен). В момента телефона си работи с фирм 4.2.1 и въпросния чип, но дали ще продължи да работи и на 6.1.2 със запазения бейзбенд от 4.2.1?
iPad 4 32GB
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

Щом ще му запазят ББ ще си работи без проблем :-t и на 6.1.2
ddiibbyy80

Проблем с р-сим

Мнение от ddiibbyy80 »

Здравейте, купих си р-сим за петица. Проблема е, че не разпознава сим картата от мтел. С карта на виваком работи идеално. Мтелската карта е нано-сим. Ако може някой да даде идея какъв е проблема?
Torev

Мнение от Torev »

r-sim и x-sim - имат хубавият "Навик" да си избират с кои сим карти да тръгнат. Няма съвместимост със някои сим карти, пробвай като слагаш мтелската карта да поразместиш самият р-сим (малко по нагоре в леглото му или малко по - надолу). Ако не стане вариантите са следните:

1) намираш по стара мтелска (микрос сим ) и я режеш и пробваш и се надяваш да тръгне.

2) пробвай с някои x-sim, те по принцип тръгват с повечето мтелски карти.

3) ползваш го на виваком.
Контакти:

taz

Мнение от taz »

А за това някой ще каже ли дали е истина http://www.superiorsim.com/index.php?rt ... duct_id=65
Clio172

Мнение от Clio172 »

gevey ultra s пише iOS 6 на опаковката работи ли с 4S 6.1.2
Публикувай отговор