Официален метод за отключване на 2.0 с WinPwn2.0 (Windows)
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Re: Официален метод за отключване на 2.0 с WinPwn2.0 (Windows)
Нормално да е толкова .. от 2.0 насам фирмуерите са доста големи
и изисква повече време за ресторе

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
съжалявам за , може би, глупавият въпрос, но не мога да намеря от къде да сваля оригнлната версия на 2.0.1, намерих няколко къстъм версии , но не и оригиналнта.
моля за помощ.
моля за помощ.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Хиляди благодарности !
UltraDev написа:Привет... Сега си качвам версия 2.0.1 /така ли се водеше?/. Та така.
Всичко мина без никакъв проблем. В интерес на истината даже в момента си ресторвам старите неща, но очевидно става доста бавно. Както и да е. Ще дам коментара си след малко за разликите, бързината и тн.
Вече казах че инсталирането мина много гладко, направих си Къстъм ресторе, телефона се ъпдейтна. Сега възстановявам туй дето бях бекъпнал. Отнема повече време май от инсталирането на новия фирмуеар - можеби е нормално ако сте накачурили 6-7 приложения като менНай-интересното е че цялата тази операция се случва в Варна в кафе наречено Ginger coffee, вероятно се сещате. И тъй, приятно кафенце, правят страхотно лате и- имат безплатен интернет. Изтеглих новия фирмуеър и го сложих. В момента с телефона може да не успеете да хванете интернет, но с лаптоп-а стана. Та тъй. Само да се възстановят нещата и ще продължа с коментарите си. /минава 17 минута на restore, блях... добре че имам търпение/
... тече 32 минута.много съм сърдит...
Ta така... 40 минути. Ок. В първата минутка ми каза - No service и малко се смутих, но всичко е наред. Моментен нещо си. Пуснах телефона. Доста чевръст за сега. Сидията се ъпдейтва. Трябва да видя как се държат приложения и тн. Ще пиша по късно коментари. До тогава се пазете
Да разбирам ли, че ретора ти отне 40 минути - питам за успокоение, щото при мен тече 7 минута и аз почнах леко да се изнервям.
EDIT: Всичко мина ок. - специални благодарности на Adamov
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
При мен ъпдейта до 2.0 или 2.0.1 обикновенно отнема между 15 и 20мин.
При мен 2.0.1 за iPhone мина успешно, но когато се опитах да направя същото и с Ipod Touch 16гб стига до бял екран и после error 6. Някакви идеи защо става така?
Ipod Touch 16 gb 2.2 > HTC Touch > Iphone 16gb 2.2
смени роот партитиона на 550 мб , и наново направи фирмуеар
Адамов мерси много за хубавия туториал и за помоща по скайп и че се раздаваш така да помагаш на хората
Адамов мерси много за хубавия туториал и за помоща по скайп и че се раздаваш така да помагаш на хората

След като си прецаках тела с restore през itunes,дойде и моя ред да изкажа хилаяди благодарности към Адамов
Този човек е велик
И не само:търпелив,услужлив,внимателен....и още и още
Мерси много Адамов!!!

Този човек е велик

И не само:търпелив,услужлив,внимателен....и още и още

Мерси много Адамов!!!
Пак проблем направъх си къстъма и с 2-та инсталера добре но пък ся itunes-a ми връща все ерор 1601 при опит за рестор а иначе съм с itunes 7.7.1.11 i winpwn 4.0.0.4 като ресетна тел-а след тва сичко си е наред ама не моа да сложа 2.0.1

Здравейте,
Мисля и аз да ъпдейта до 2.0.1, в момента съм със доста счупен 1.1.4, Cydia не се стартира, нямам Wi-fi...
Искам да попитам процедурата по 2.0.1 същата ли е като при 2.0 описана в първия пост, и ще има ли пролбем ако съм с iTunes 7.7.1, защото в момента съм с 7.5, и ще ъпдейтвам, но гледам че най-новата вече е 7.7.1, да си търся чиста 7.7 или няма проблем?
Поздрави!
Мисля и аз да ъпдейта до 2.0.1, в момента съм със доста счупен 1.1.4, Cydia не се стартира, нямам Wi-fi...
Искам да попитам процедурата по 2.0.1 същата ли е като при 2.0 описана в първия пост, и ще има ли пролбем ако съм с iTunes 7.7.1, защото в момента съм с 7.5, и ще ъпдейтвам, но гледам че най-новата вече е 7.7.1, да си търся чиста 7.7 или няма проблем?
Поздрави!
iPhone 2.0.1 | no Wi-fi, още куп проблеми... еваларка на Apple, вече резултатите за проблеми с iPhone минават милион в Google
http://www.nikolov.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nikolov.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Няма проблем, сваляй последната.
Така... Процедурата е същата. Впечатленията са ми положителни. Сега пиша от телефона, утре ще съм по изчерпателен...
Пазете се
Пазете се
iPhone 8GB 1.1.4/2.0.0/2.0.1/2.0.1/2.0.2/2.1.0 Firmware със защитно фолио и много мазни пръсти.
Здрасти,Adamov написа:Firmware 2.0.1
не работи този линк
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Е сега ще видя човека, който ми дава място на неговото фтп, щото сайта не е мой.Jako написа:Здрасти,Adamov написа:Firmware 2.0.1
не работи този линк
Няма ли друго място от което да го дръпна?Adamov написа:Е сега ще видя човека, който ми дава място на неговото фтп, щото сайта не е мой.Jako написа:Здрасти,Adamov написа:Firmware 2.0.1
не работи този линк
От Айтюнс. Като го пуснеш при закачен телефон и ще ти каже, че има нов фърмуер. Избери Download only и после като се свали, потърси файл с разширение .ipsw
Благодаря ти сърдечноanthony написа:От Айтюнс. Като го пуснеш при закачен телефон и ще ти каже, че има нов фърмуер. Избери Download only и после като се свали, потърси файл с разширение .ipsw
Adamov написа:Е сега ще видя човека, който ми дава място на неговото фтп, щото сайта не е мой.Jako написа:Здрасти,Adamov написа:Firmware2.0.1
не работи този линк
Пробвай от тукJako написа:Няма ли друго място от което да го дръпна?
iPhone 2G 8GB firmware 1.1.4 -> 2.0.1 -> 2.2
Не можах да се оправя. Пробвах всичко и стигам само до грешка 16... нам кво си. Сигурен съм че съм в DFU mode, пробвах и на Vista и на XP, но не става и не става.
Отказах се позорно
Отказах се позорно
Имам следния въпрос: след ъпдейт до 2.0.1 през iTunes и следователно заключване на телефона нужно ли е да направя Erase baseband за да си сложа Custom firmware 2.0.1 с cydia и Installer
Ipod Touch 16 gb 2.2 > HTC Touch > Iphone 16gb 2.2
Не. Направо прави процедурата, описана тук.
Благодарности за добрия туториъл, но при мен определено имаше проблем с upgrade до 2.0.1.
Използвах стъпките за създаване и качване на къстъм firmware, но така и не успях да сполуча. За целта използвах iTunes 7.7.1.11 (последния, не съм сигурен дали е точно това версията) и WinPwn 2.0.4. Всичко минава нормално до последната стъпка и при качване на firmware-ра на телефона ми дава Unknown Error 6. Пробвах 2 пъти да си създам firmware и не успях. Изтеглих готов и нямаше проблем.
Видях по-горе някой беше дал съвет да се направи root partition-a на 550MB - ще го изпробвам и ще пиша пак.
ЕДИТ: Всичко е 6+ с преоразмеряването на root дяла, а и четох в Интернет, че праявят RESTORE без да влизат в DFU режим - та и аз направих така и сега съм с моя къстъм firmware. Големина на root дяла - 555MB.
Вече нямам ананас, а ябълка
Използвах стъпките за създаване и качване на къстъм firmware, но така и не успях да сполуча. За целта използвах iTunes 7.7.1.11 (последния, не съм сигурен дали е точно това версията) и WinPwn 2.0.4. Всичко минава нормално до последната стъпка и при качване на firmware-ра на телефона ми дава Unknown Error 6. Пробвах 2 пъти да си създам firmware и не успях. Изтеглих готов и нямаше проблем.
Видях по-горе някой беше дал съвет да се направи root partition-a на 550MB - ще го изпробвам и ще пиша пак.
ЕДИТ: Всичко е 6+ с преоразмеряването на root дяла, а и четох в Интернет, че праявят RESTORE без да влизат в DFU режим - та и аз направих така и сега съм с моя къстъм firmware. Големина на root дяла - 555MB.
Вече нямам ананас, а ябълка

iPhone 2G 8GB firmware 1.1.4 -> 2.0.1 -> 2.2
Искам да попитам дали някой може да ми каже как да си оправя Wi-fi -то и Bluetooth -a,защото след като качих телефона от 1.1.4 на 2.0 и нямам нито интернет нито блутут.От началото всичко си вървеше както трябва,но като дойде момента за бутлодъра и за бейсбанда накрая ми даде някаква грешка и продължи.След инсталацията исках да си кача някои програмки от Сидия,но след като влезнах в настройки срещу Wi-Fi имах No Wi-Fi !!!!!
iPhone 6+ 64GB 10.1
При мен всичко мина супер, обаче направих същата процедура
(със същия custom който си направих сам и при мен мина) на телефона на един приятел
и сега когато се опита да си включи камерата или photos му тръгва и веднага загасва., някакви идеи?
След рестора е дадено “set as new”. Процедурата е направена с iTunes 7.71 от 1.1.4->2.01 с Silent DFU (shift+Restore)
под Windows Vista. iTunes е pwn с winpwn 2.0.0.4.
(със същия custom който си направих сам и при мен мина) на телефона на един приятел
и сега когато се опита да си включи камерата или photos му тръгва и веднага загасва., някакви идеи?
След рестора е дадено “set as new”. Процедурата е направена с iTunes 7.71 от 1.1.4->2.01 с Silent DFU (shift+Restore)
под Windows Vista. iTunes е pwn с winpwn 2.0.0.4.
May The Force be with You!