Tethered jailbreak Redsn0w от 6.0 до 6.1.6 iPhone4/3GS/iPod
Re: Tethered jailbreak Redsn0w IOS 6.0/6.0.1 iPhone4/3GS/iPod
Това го правя на джейла и на justboot ли трябва?
iPhone 3G 8gb, iPhone 4S
Да винаги посочваш 6.0 а телефона има ли запазени SHSHs за по ниска версия можеш да провериш със TinyUmbrella !
След като го е ъпдейтнал ВВ е станал 05.16.07 и ако е ФЗ ще се наложи да сложиш ВВ 06.15.00 след което да го понижиш до 05.13.04 !
След като го е ъпдейтнал ВВ е станал 05.16.07 и ако е ФЗ ще се наложи да сложиш ВВ 06.15.00 след което да го понижиш до 05.13.04 !
Най-накрая го джейлнах, но сега имам проблем със Cydia и приложенията които инсталирах от нея. След като инсталирах Installous , когато се опитвам да го пусна се отваря и веднага затваря , не тръгва въобще , Cydia по същия начин отваря и затваря. Maps даже не зарежда картата и след 10 сек. се затваря сам, календара по същият начин.
Някои да има идея какъв е проблема и какво може да се направи ?
Това с повишаването до 06.15 и понижаването го направих и сега е 05.13.04. За жалост все не ми оставаше време да го закача телефона и да му запазя SHSHs. В сидия най-отгоре пише SHSH: iOS 4.1,4.2 и така до 6.0.1-това означава ли че в сървъра на сидия има запазени?gogi71 написа:Да винаги посочваш 6.0 а телефона има ли запазени SHSHs за по ниска версия можеш да провериш със TinyUmbrella !
П.С. отговорих си сам проверих с редсноу има ги в сидия.
Благодаря за бързите отговори.
iPhone 3G 8gb, iPhone 4S
Да точно това означава че телефона има запазени от SHSH: iOS от 4.1 до 6.0.1!
Направи си един къстъм за 5.1.1 със Redsn0w и вгради SHSH във къстъма,след което ресторни със къстъма в който си вградил SHSH!
Downgrade iPhone4/3GS/ 5.0.1/5.1.1/6.0 чрез SHSHs от Cydia!
За 5.1.1/5.0.1- Untethered Jailbreak
Направи си един къстъм за 5.1.1 със Redsn0w и вгради SHSH във къстъма,след което ресторни със къстъма в който си вградил SHSH!
Downgrade iPhone4/3GS/ 5.0.1/5.1.1/6.0 чрез SHSHs от Cydia!
За 5.1.1/5.0.1- Untethered Jailbreak
До сега пробвах ,какво ли не, направих пак Redsn0w (Extras>just boot) и Cydia тръгва , но след като инсталирам някое приложение от нея и се рестартира телефона след инсталацията , нито приложението , нито Cydiata може да се отвори.sashovo написа:Най-накрая го джейлнах, но сега имам проблем със Cydia и приложенията които инсталирах от нея. След като инсталирах Installous , когато се опитвам да го пусна се отваря и веднага затваря , не тръгва въобще , Cydia по същия начин отваря и затваря. Maps даже не зарежда картата и след 10 сек. се затваря сам, календара по същият начин.
Някои може ли да ми съдейства с решение на проблема ?
Tethered jailbreak
Redsn0w>Extras>just boot се прави след всеки рестарт на устройството!
Redsn0w>Extras>just boot се прави след всеки рестарт на устройството!
това значи ли ,че след всяка инсталация на програма която иска рестарт , трява да го Redsn0w>Extras>just boot?
Така ще ми работят ли всички програми който инсталирам от Installous?
Даже сега разхраш ,че освен Maps и Safari не ми работи , ще се оправи ли като Redsn0w>Extras>just boot?
Мерси , предварително
Така ще ми работят ли всички програми който инсталирам от Installous?
Даже сега разхраш ,че освен Maps и Safari не ми работи , ще се оправи ли като Redsn0w>Extras>just boot?
Мерси , предварително
Да !
Да !
Да !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Не ми излиза Сидията направих Extras-> Just boot и пак я няма ? иначе ми действат старите приложения инсталирани от instal0sa
пичове откъде да го сваля fw 6.0 за да мога да го посоча ръчно............???
аз съм с 4ка ios 6.0.1 ъпдейт наскоро от itunes..
аз съм с 4ка ios 6.0.1 ъпдейт наскоро от itunes..
Постоянно ми крашва Redsn0w-а при опит за буут, първите няколко пъти стана, но сега ми дава ерор репорт всеки път, някакви идеи ? 

-
Здравейте! Преди да направя някоя глупост с телефона си искам да се допитам с вас. Имам iPhone 3GS, modem firmware 06.15.00, version 4.3.2 (8H7). Възможно ли е да ъпдейтна до IOS 6.0/6.0.1. Ако е възможно, моля посочете ми линкове, от които мога да получа информация как да направя това. Рових се из най различни теми, но се притеснявам.....тъй като все остават неясни неща относно цялата процедура. Благодаря ви предварително за отговора!
iPhone 3Gs new-bootrom Tethered jailbreak
Untethered jailbreak e за 3GS old-bootrom
Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.0.1 с помощта на Sn0wBreeze
Телефона има ли SHSHs за 5.1.1 !
Untethered jailbreak e за 3GS old-bootrom
Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.0.1 с помощта на Sn0wBreeze
Телефона има ли SHSHs за 5.1.1 !
Добре правя всичко както е описано.......с иос 6.0.1 съм задавам му .ipsw 6.0 и стига до дфу мод...правя го както трябва но ми казва,че него правя така.Пробвах 15 пъти и нестава......какво да направя да стане този jailbreak
Здравейте, колеги! Значи говорим за джейлбрейк на iPhone4 със iOS 6.0.1 след стъпка №3 от 1 стр. ми дава следната грешка:

Джейла го правя с последния redsn0w 0.9.15b3, някой има ли идея къде бъркам?Благодаря!

Джейла го правя с последния redsn0w 0.9.15b3, някой има ли идея къде бъркам?Благодаря!
now iPhone 6 64 GB Gold
ex iPhone 4 16 GB Black
ex iPhone 4 16 GB Black
Extras>Select IPSW и ръчно посочвате FW 6.0 !
NoService Gevey x-sim 4s 5.1.1 / 2.0.12
Здравейте !
Както тръгнах да набирам един фр , докато даваше сигнал свободно изведнъж телефонът стана NoService.... и поиска активация.Рестартирах го , изчаках малко въведох си пина дадох му активиране , той се активира тргна , н стои на searching и no service...
Телефона е 4с 5.1.1 / 2.0.12 Gevey x-sim
Както тръгнах да набирам един фр , докато даваше сигнал свободно изведнъж телефонът стана NoService.... и поиска активация.Рестартирах го , изчаках малко въведох си пина дадох му активиране , той се активира тргна , н стои на searching и no service...
Телефона е 4с 5.1.1 / 2.0.12 Gevey x-sim
Re: NoService Gevey x-sim 4s 5.1.1 / 2.0.12
Включи и изключи Airplane Mode !
Re: NoService Gevey x-sim 4s 5.1.1 / 2.0.12
С помоща на колегата gogi71 успях да се справя с проблема. Мерси !
-
И аз имам абсолютно същия проблем. Пробвах с Extras>Select IPSW и ръчно посочвате FW 6.0 и след това Extras-Just Boot пak и пак ми дава същата грешка. Нямам Cydia и Safari също не работи. Моля дайте ми съвет какво да правя...не мога да си използвам телефона......
-
Пробвах и този вариант, но пак нищо - няма cydia i safari не е активен отново. Някакви други варианти...
И дори нещата са още по-зле. След като опитах boot с горепосочената програма сега компютърът не разпознава iphone. Опитах и на друг комп...нищо. Дава сигнала, който е тъпичен при включване на телефона в ел. мрежа, но не се разпознава като устройство от компютъра. Някой знае ли как може да се оправи това......супер отчаяна съм. Толкова ме е яд че не направих рестор, а се мъчих... досега никога не съм имала такива проблеми при upgrade на iOS.
И дори нещата са още по-зле. След като опитах boot с горепосочената програма сега компютърът не разпознава iphone. Опитах и на друг комп...нищо. Дава сигнала, който е тъпичен при включване на телефона в ел. мрежа, но не се разпознава като устройство от компютъра. Някой знае ли как може да се оправи това......супер отчаяна съм. Толкова ме е яд че не направих рестор, а се мъчих... досега никога не съм имала такива проблеми при upgrade на iOS.

Здравейте
С 3gs съм и направих всичко и всичко си е супер, но каквото и да правя нямам и нямам Cydia
Какво да правя ?

iPhone 2G ФЗ OS Version 3.1.3
iPhone 3GS ФЗ OS Version 5.1.1
iPhone 5 ФЗ OS Version 8.0
iPhone 6S ФЗ OS Version 9.2.1
Macbook Air A1237
Macbook Air A1466
iPhone 3GS ФЗ OS Version 5.1.1
iPhone 5 ФЗ OS Version 8.0
iPhone 6S ФЗ OS Version 9.2.1
Macbook Air A1237
Macbook Air A1466