Фабрично отключване от AT&T
-
Re: Фабрично отключване от AT&T
Здравейте!
Изчетох цялата тема и прерових няколко пъти сайта на AT&T, но нещо не мога да се ориентирам.
Как мога да започна online-chat без да имам регистрация /тъй като нямам нужното ID/ или къде мога да се обадя по скайп?
Телефонът съм го взел от ebay преди година и дума не може да стане да им намеря оригинална разписка, така че ми е нужно да говоря с тях или да им пиша, но нещо не мога да се оправя.
Ще ви бъда много благодарен ако споделите някакви идеи.
Изчетох цялата тема и прерових няколко пъти сайта на AT&T, но нещо не мога да се ориентирам.
Как мога да започна online-chat без да имам регистрация /тъй като нямам нужното ID/ или къде мога да се обадя по скайп?
Телефонът съм го взел от ebay преди година и дума не може да стане да им намеря оригинална разписка, така че ми е нужно да говоря с тях или да им пиша, но нещо не мога да се оправя.
Ще ви бъда много благодарен ако споделите някакви идеи.
-
Без разписка няма смисъл да се свързваш с тях,защото няма да ти помогнат без нея...Ако си твърдо решен да говориш с тях просто им намери номера /customer support/ и го набери през skype..../dial/
Без много зор http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock- ... 337c330831
Без много зор http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock- ... 337c330831
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
Добре някой има ли акаунт в ебай да ми отключи два телефона. Плащам кеш и в долари ако искате. Черпя бира по желание 
Свържете се с мен на лично.
Пловдив
Принципно искам да е от тук да мога да му платя на рака след като плати нещата за два телефона.
Благодаря.
Активен съм след точно една седмица!

Свържете се с мен на лично.
Пловдив
Принципно искам да е от тук да мога да му платя на рака след като плати нещата за два телефона.
Благодаря.
Активен съм след точно една седмица!
Това не е съвсем вярно. Днес отключих два телефона - 4G заключени към Telia Denmark и Sunrise Switzerland. И двата не "поеха" глобулската карта преди рестор.The Shaman написа:След фабрично отключване не е нужно да правиш какъвто и да е рестор!! Слагаш картата и в iTunes. Това е.
- The Shaman
- supporter
Вероятно щото iPhone 4G, няма
но щом казваш, че не е вярно... Не ми се спори
Може и някога да се налага рестор, но само понякога!

Отключване на IPhone 4 заключен към АТ§Т
услугата ми излезе 5,99$ - 10лв. а времето за чакане на отключването е 6 часа.....
Попълва се само имея на телефона и имейла за контакт.
Телефона ми беше заключен към АТ§Т и ми писна да звъня до америка ( по 15лв.на разговор отиваха ). в ибей си намерих този ънлок и от там си го платих. Даде ми да попълня една анкета, където се вкарва само имея ! Чисто, просто и лесно !!!
опаааааа.... рестор през айтюнс и ъпдейт на ИОС 6
продукта в ибей се казва: Factory Unlock Service for AT&T USA iPhone 3 3G 3GS 4 4S Express 24/7 Processing
а иначе сайтът е http://xpressunlocks.com/
това е от мене и дано да съм бил полезен !
Попълва се само имея на телефона и имейла за контакт.
Телефона ми беше заключен към АТ§Т и ми писна да звъня до америка ( по 15лв.на разговор отиваха ). в ибей си намерих този ънлок и от там си го платих. Даде ми да попълня една анкета, където се вкарва само имея ! Чисто, просто и лесно !!!
опаааааа.... рестор през айтюнс и ъпдейт на ИОС 6
продукта в ибей се казва: Factory Unlock Service for AT&T USA iPhone 3 3G 3GS 4 4S Express 24/7 Processing
а иначе сайтът е http://xpressunlocks.com/
това е от мене и дано да съм бил полезен !
-
А, защо не звъня през skype,до атт е безплатно...иначе и аз съм доволен отключих моя през ebay само,че за 6,85$ и ме бавиха един ден,иначе доволно...
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
This phone is AT&T USA but already unlocked. ХО ХО ХО:)
Привет на всички,
моя телефон мисля че също е заключен към AT&T сега след рестор не мога да видя никакви данни какво да правя ?
моя телефон мисля че също е заключен към AT&T сега след рестор не мога да видя никакви данни какво да правя ?

За iPhone 4S ли става въпрос!
Няма ли някой сервиз или нещо от София да оправи?
Като си написах IMEI на телефона в този сайт http://www.swiftunlocks.net/iphone_widget/iphone.php и ми изписа This phone is AT&T USA but already unlocked. аз не помня кога да съм го отключвал как да разбера дали наистина е отключен да не сгафя нещо. Iphone 4 използван го с Gevey SIm
Ако си активирал,iPhone със карта на AT&T.
Махни Gevey,пъхни твоята карта и синхронизирай със iTunes.
Ако iPhone е хактивиран.
Redsn0w>jailbreak и даваш отметка само на "Deactivate".
Пъхни твоята карта и синхронизирай със iTunes.
Махни Gevey,пъхни твоята карта и синхронизирай със iTunes.
Ако iPhone е хактивиран.
Redsn0w>jailbreak и даваш отметка само на "Deactivate".
Пъхни твоята карта и синхронизирай със iTunes.
-
Здравейте колеги,
Имам един iPhone 4, чиито договор с който е закупен изтича след месец. Договора е към Swisscom и те могат да отключат телефона след изтичането на договора му. В момента телефона е с Custom FW и работи с Givey.
Като ми отключат телефона от Swisscom, какво ще трябва да направя на телефона, за да проверя дали наистина е отключен?
Ще започне ли автоматично да работи без Givey-а?
Аз така или иначе след това ще го Restor-на, за да се изчисти от натрупаните глупости, но трябва ли Custom-а да е хаквивиран, както до сега или ще мога с моята SIM да активирам телефона?
И ако има някаква допълнителна информация, която трябва да знам по повод това отключване, моля споделете.
Благодаря ))
Имам един iPhone 4, чиито договор с който е закупен изтича след месец. Договора е към Swisscom и те могат да отключат телефона след изтичането на договора му. В момента телефона е с Custom FW и работи с Givey.
Като ми отключат телефона от Swisscom, какво ще трябва да направя на телефона, за да проверя дали наистина е отключен?
Ще започне ли автоматично да работи без Givey-а?
Аз така или иначе след това ще го Restor-на, за да се изчисти от натрупаните глупости, но трябва ли Custom-а да е хаквивиран, както до сега или ще мога с моята SIM да активирам телефона?
И ако има някаква допълнителна информация, която трябва да знам по повод това отключване, моля споделете.
Благодаря ))
След като ти потвърдят, че е отключен - един чист restore и си ти!
Аз от Ebay си отключих моя iPhone 4 ( Заключен към AT&T).Пробвахме и един 3gs но общо взето нищо......... и тои е от АТ&T. Кажете какво може да е станало според вас ? Пробвахме и с redsnow но пак нестава 

Здравейте !
Предлагат ми да закупя 4с заключен към АТ&T.Ползван е там около 2 месеца.FW e 6.0 . Колко ще ми струва да го отключа ?
Предлагат ми да закупя 4с заключен към АТ&T.Ползван е там около 2 месеца.FW e 6.0 . Колко ще ми струва да го отключа ?
- svetoslakis
20..25lv
Може и за 15 лв ако почерпиш 1 бира
Може и за 15 лв ако почерпиш 1 бира

Здрасти, имам Iphone 4 заключен към Vodafone uk попълних формата им за заявка за unlock но ми поискаха активен номер на Vodafone uk.
Има ли смисъл да си търся сим-карта или да се насоча към фирмите за отключване в Ebay.
Sorry знам че темата се отнася за АТ & T ...
Има ли смисъл да си търся сим-карта или да се насоча към фирмите за отключване в Ebay.
Sorry знам че темата се отнася за АТ & T ...
The original message was received at Sat, 24 Nov 2012 06:26:30 -0800
from [209.65.160.90]
----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<unlockintl@amcustomercare.att-mail.com>
(reason: 551 not our customer)
----- Transcript of session follows -----
... while talking to p1kna1c1.edc.cingular.net.:
>>> DATA
<<< 551 not our customer
550 5.1.1 <unlockintl@amcustomercare.att-mail.com>... User unknown
<<< 503 need RCPT command [data]
Получих това като отговор на меил: unlockintl@amcustomercare.att-mail.com
Поисках да го отключат,но отговора ми беше това след 30 секунди. Да не съм сгафил нещо о този мйл да не е истински.Мейла го намерих в тази тема.
В телефона намерих АТ&Т карта.Купих го от ибей.
from [209.65.160.90]
----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<unlockintl@amcustomercare.att-mail.com>
(reason: 551 not our customer)
----- Transcript of session follows -----
... while talking to p1kna1c1.edc.cingular.net.:
>>> DATA
<<< 551 not our customer
550 5.1.1 <unlockintl@amcustomercare.att-mail.com>... User unknown
<<< 503 need RCPT command [data]
Получих това като отговор на меил: unlockintl@amcustomercare.att-mail.com
Поисках да го отключат,но отговора ми беше това след 30 секунди. Да не съм сгафил нещо о този мйл да не е истински.Мейла го намерих в тази тема.

В телефона намерих АТ&Т карта.Купих го от ибей.
Здравейте бях пробвал метода с АТ§Т обаче не стана сега телефона ми е отключен със САМ и си запазих някъде tickets обаче не съм сигурен къде някъде из компютъра са та въпроса ми е може ли някой да ми прати някоя оферта от ebay обаче ако може да е човек който скоро скоро си го е отключил от този човек и да попитам след като платя и ми кажат, че е отключен като си проверя ИМЕИ номера ще ми каже ли, че вече е отключен за да не стане така да ме излъжат и като направя рестор и да се заключи.Мерси предварително.
Проверяваите си SIM статуса тук:
http://www.s-url.ro/
http://www.s-url.ro/
В американския ебай има толкова много хора който откл. от АТТ, за не повече от 4-5$. Правите си рег. в ПейПал и рег. в Ебай и готово. Единствено което хората искат е телефона да не е blacklist или нещо подобно. Говоря от личен опит откл. една 4ка и една 4Sка за по 4$!
Успех

Успех
THE iPhone, 3G, 3GS, 4, 4S,5,5C,5S,6 и чакамe 6S 

а ако е в blacklist или репортнат свиркайте,аз мога да ги отключвам