Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.1.3 с помощта на Sn0wBreeze
Re: Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.0.1 с помощта на Sn0wBreeze
Тъй като в момента съм през телефона довечера отново ще опитам. Благодаря за помощта и само да попитам - първо линка и след това вчерашната процедура или първо това от темата и след това линка?
Тежък случай си ти !
Първо линка (за да ти приготви телефона за рестор с къстам и да избегнеш грешки 16хх, обяснявам ти като на блонд) и после рестор с къстама по темата в която пишеш !
Първо линка (за да ти приготви телефона за рестор с къстам и да избегнеш грешки 16хх, обяснявам ти като на блонд) и после рестор с къстама по темата в която пишеш !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Добре. И за да се проява като истинска блондинка ще задам още един рус въпрос - цялата процедура ли да повтарям или само рестор с ай тюнса? Съжалявам за малоумните въпроси, но всеки тръгва от някъде и никой не се е родил научен. 

Само рестор с iTunes нали вече си направила къстама и го имаш готов ? Само го посочваш на iTunes да го ресторва.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Направих всичко и мина по вода. Благодаря ти. И само да попитам - как да инсталирам Installos (сигурна съм, че не се пишеше така), с което мога да тегля платените приложения?
Добре, само, че вчера не избрах да съм разработчик, а юзер, как мога да поправя избора си?
Благодаря много на всички за помощта 

След рестор с къстъм 6.0.1 направен със sn0wbreeze 2.9.7 този метод ми иска активация на сим-а. iBooty не помага. Телефона си зарежда направо направо началния екран с настройки.....и стига до активация. ББ е 04.10.01 и го ползвах с Gevey на 5.1.1. Какво мога да направя?
Помощ: White screen of Death ?
Здравейте колеги!
Имам 3гс 8гб 5.13.04 9б206 ФЗ към AT&T old boot купих си го с 5.1.1 и реших да го ресторна , направих си къстъм с sn0wbreeze и после с редсноу го вкарах в Pwned DFU и флашнах през Итунса. Всичко ок,тръгна после си го отключих с ултрасноу , обаче като го изключа и не можех да го пуста само през редсноу пак през Just Boot и реших да флашна пак на ново понеже мислех,че съм объркал нещо... флашна се,тръгна после се е изключил сам явно в джоба ми (30мин) след това. реших да го пусна пак с Just Boot но екрана е само бял,пробвах пак да флашна - не става....
Четох доста ... задържах хоум бутона + слееп бутона + Волиме ъп и пак не стана ...
Чичо гугъл ми каза,че някой ги оправял като му дам от айтунса рестор + ъпдейт до 6.0.1 нооо нищо... тръгва да зарежда айтунса , екрана е отново бял и така 30-40 мин. на тунса пише Waiting for iphone или нещо такова.
Помогнете ми колеги,не съм спал цяла вечер да чета.
Благодаря предварително.
Имам 3гс 8гб 5.13.04 9б206 ФЗ към AT&T old boot купих си го с 5.1.1 и реших да го ресторна , направих си къстъм с sn0wbreeze и после с редсноу го вкарах в Pwned DFU и флашнах през Итунса. Всичко ок,тръгна после си го отключих с ултрасноу , обаче като го изключа и не можех да го пуста само през редсноу пак през Just Boot и реших да флашна пак на ново понеже мислех,че съм объркал нещо... флашна се,тръгна после се е изключил сам явно в джоба ми (30мин) след това. реших да го пусна пак с Just Boot но екрана е само бял,пробвах пак да флашна - не става....
Четох доста ... задържах хоум бутона + слееп бутона + Волиме ъп и пак не стана ...
Чичо гугъл ми каза,че някой ги оправял като му дам от айтунса рестор + ъпдейт до 6.0.1 нооо нищо... тръгва да зарежда айтунса , екрана е отново бял и така 30-40 мин. на тунса пише Waiting for iphone или нещо такова.
Помогнете ми колеги,не съм спал цяла вечер да чета.

Благодаря предварително.
Re: Помощ: White screen of Death ?
Задръж хоум бутона + слийп бутона докато се появи на екрана логото на епъл
п.п Ако не запали,с кастъма който си направил шифт+ресторе(НЕ ъпдейт)

п.п Ако не запали,с кастъма който си направил шифт+ресторе(НЕ ъпдейт)
Re: Помощ: White screen of Death ?
Някои може ли да ми направи къстъм фирм. 5.1.1 за 3гс нов боотром с активация?
-
аз имам друг проблем за който нещо немога да откия информация дали е нормално или е бъг просто.
Става дума за следното:
телефона е Ipjone 3GS 16GB BB:05.13.04.
Качен му е къстъм 6.0.1 от Sn0wBreeze
Активиран, унлокнат и джейлнат с iBooty.
така... всичко по телефона си работи без проблем , разговори /интернет /видео , с две думи пълноценен телефон НО!!!
когато от един сайт си свалих едно приложение и реших да го синхронизирам с ITunes, - програмата ми изписва ,че сим картата в телефона не се поддържа и телефона е е активиран и да сложа сим карта която се поддържа.
и дотам, немога да синхронизирам телефона,нито да качвам приложения нито музика нищо.
та попринцип това бъг ли е или е нещо нормално при джейлбрейк с Sn0wBreeze и iBooty
Става дума за следното:
телефона е Ipjone 3GS 16GB BB:05.13.04.
Качен му е къстъм 6.0.1 от Sn0wBreeze
Активиран, унлокнат и джейлнат с iBooty.
така... всичко по телефона си работи без проблем , разговори /интернет /видео , с две думи пълноценен телефон НО!!!
когато от един сайт си свалих едно приложение и реших да го синхронизирам с ITunes, - програмата ми изписва ,че сим картата в телефона не се поддържа и телефона е е активиран и да сложа сим карта която се поддържа.
и дотам, немога да синхронизирам телефона,нито да качвам приложения нито музика нищо.
та попринцип това бъг ли е или е нещо нормално при джейлбрейк с Sn0wBreeze и iBooty
-
Искам да си сваля 6.1 фирмуер от сноубрийз, каква е разликата между iphone 4 [GSM] и iphone 4 [GSM-r2]?
Между другото честит ви нов ultrasn0w 1.2.8!
Между другото честит ви нов ultrasn0w 1.2.8!
iPad 4 32GB
Re: Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.1 с помощта на Sn0wBreeze
Всичко мина перфектно! Благодаря колеги!
- NightRipper
За да подкарате Sn0wbreeze под Windows 8, трябва да направите това: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh506443.aspx
- NightRipper
Windows XP съм .. Първо ми излизаше някакъв Error, проверих в нета и се наложи да инсталирам NET Framework 3.5 - Получи се, sn0wbreeze стартира .. Но излиза това, което съм постнал на снимката .. Други идеи?
Излезе v2.9.9:
Код за потвърждение: Избери целия код
Fixed issue with device not showing up in iTunes/xcode.
Fixed bug when building iPhone3,2 (iPhone 4 GSM-Rev2) IPSW.
Apple TV 2 bug fixes.
Now adds evasi0n untether directly to Cydia (for future updates).
Имам заключен iPhone 5 iOS 6.0.1 . Ако го ъпдейтна до 6.1 и после джейл , ще мога ли да го активирам отключа с помоща на sn0wBreeze ??
Sn0wBreeze не поддържа iPhone 4S и iPhone 5 !
-
Здравейте колеги ako направа update do 6.1 с Snowbreeze 2.9.8 na i phone 4 -4.10.01 дали ще работи гевея?
Здравейте,след успешното смъкване на BB следва да му кача 5.1.1 iOS ,но имам няколко питания:като следвах стъпките за правене на custom firmware никъде не ме пита за качване на BB 6.15.00, има ли опастност да се качи сам?След като сложа новия ОС ще имам ли Cydia или трябва да я инсталирам сам , и какви други настройки трябват:AppSync ,ultraSnow(и коя версия ) ?Благодаря ви за отделеното време.
Iphone 3Gs 16Gb iOS 6.1.6
Iphone 4s 16Gb iOS 7.1.1
Iphone 5 16Gb iOS 8.1.0
Iphone 5s 16 Gb iOS 10.3.1
Iphone 4s 16Gb iOS 7.1.1
Iphone 5 16Gb iOS 8.1.0
Iphone 5s 16 Gb iOS 10.3.1