Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Не е точно за тука, но - имам един 4с (ФО) на 5.1.1., който съм го синхронизирал с бекъпа на моя си телефон (също на 5.1.1), но искам да му изтрия всичката информация и да го синхронизирам с друг айтюнс. Пробвах да го изтрия от менюто в сетинг - забива в тва бялото кръгче, дето уж мисли, и това е. Та сега искам да направя чист рестор до 5.1.1., но понежел епъл не подписва вече 5.1.1. трябва да походя аналогично на тази тема тук или има и по-лесен начин? (Запазвам схсх блобс, правя къстъм, в който ги вкарвам и след това качвам късътма на телефона)
iPhone 4s не можеш да го ресторнеш към 5.1.1 дори да имаш запазени SHSHs,за сега!
Очаква се нова версия на Redsn0w,със който ще може да се прови рестор от 5.1.1 към 5.1.1(от 5.0.1 към 5.0.1) но качиш ли 6.0 няма връщане назад!
Мерси много.. не съм качвал на 6, нямам и намерение да го правя. Искам от 5.1.1. да си ресторна на 5.1.1. .. А кога се очаква тази нова версия на редсноу?
пичове помощ? ебаха ми мамката на телефона. Iphone 4 16gb. бях на 5.1.1 фз към Мтел наложи се да ходи на сервиз (спря ми тока при рестор) и какво получих като отидох да си взема телефона ...................ios 6 и новия бейс отгоре на всичко и shsh файловете се оказва че май не са читави (в папката където съм го запазил с новата умбрела ги има като файлове но itunes не ги намира) ИСКАМ СИ ПАК 5.1.1 ИМА ЛИ РЕШЕНИЕ ?????/
нали после трябва през itunes да направя рестор бе човек, то redsnow си ги намира или поне един дето го правих като това което си показал с вграждане в къстъма. Дай ми малко по подробно инфо че до такива филми не съм стигал и не съм много вещ. мисля че ми даваше грешката с host - овете като го правя по твоя начин а там опитах всички варианти които намерих в youtube да ги трия да ги преправям полудял съм вече
Стига ми до restoring iphone firmware и дава грешка http://store.picbg.net/pubpic/9A/C4/f55 ... 7c9ac4.jpg
С iphone 4 съм . Направил съм си къстъм с помоща на redsnow.
Пускам ireb вкарвам в dfu mode. Пускам itunes задавам му да ресторне къстъм-а и накрая на рестор-а изписва тази грешка.
Какво да правя???
най накрая стана но не с версията която искам. На 5.1.1 (9B208) не иска и това си е а ми беше с нея телефона. Правя си всичко ОК и като стигна до рестор с Itunes и до там а с (9B206) стана защо така? И ако може да ми кажете откъде може да се сваля не ориг. софт за да пробвам защото тоя (9B206) си спомням че ми изпадна преди време и беше custom някакъв си и без bb то затова и стана. А след последното ми пипане в хостовете имам тези 2 адреса ако може gogi71 да каже тях ли да оставя или кои?
Здравейте и моля за помощ.С 3GS ФЗ и Tethered fw 4.2.1 и свален ВВ 05.13.04 от 06.15.00.Искам да му направя ъпдейт към 5.0.1 или 5.1.1 ,но каквото и да правя (правя Custom със Redsn0w и със Sn0wbreeze ) след това DFU и iTunes Shift+restore и се започват едни грешки 1601,1600...3194.Влизам в sistem32 и Host файловете оправям и какво ли не не опитвах и не става и не става.Моля за съвети