Фабрично отключване от AT&T
Re: Фабрично отключване от AT&T
Бележка от амазон няма да му свърши работа,важи само бележката от apple store
Здравейте, вече 2-пъте попълвам формуляра за отклучване на атт, но ми искат касова бележка, а аз нямам, пробвах и онлайн, но нямам акаунт.Та някой може ли да ми прати касова бележка и акаунт към атт на лично, че взе да ми писва от тях, ще му бъда благодарен.
- aliencheto
Защо не ползваш ebay.com и за $9 да си решиш проблема?
Да днес ще пробвам с ebay-я 

Адски много се изнервих, не мога да го откюча, защото преди година си го купих от ebay и нямам касова бележка , която ми изискват от att за да го отключат. Има ли друг вариант и мога ли да предоставя чужда такава ?
-
Да можеш ,намери някой в ebay да ти го отключи щом е към at&t , става за няколко часа и е евтино.
Ето ти един http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock- ... 2a23649ea5
Ето ти един http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock- ... 2a23649ea5
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Благодаря много.
Вчера следобяд човека от Америка ми е пратил имйл, в който казва че вече мога да ресторна и трябва телефона да е отключен. Но ми изникват веднага няколко въпроса, той че първо трябва да ъбдейтна айтюнса и телефона до последната налична версия. Та за да ресторна и да не ми дава някаква грешка трябва ли да оправям нещо по хост файла, да добавям "#" или да трия редове понеже имам джийл, като правя рестора телефона трябва ли да е в рековъри режим, да правя рестор или директно да дам обнови до последната версия-6,0? Айфон 4, фирм-4,2,1.
сложи една сим карта в телефона(не АТТ) вържи го към itunes,изчакай 1 мин. ако не се появи меню за активация синхронизирай и рестартирай телефона
а найдобре ако ти е джейлнат деактивирай със SAM (може и с redsnow) и го вържи към itunes
няма смисъл от рестор
а найдобре ако ти е джейлнат деактивирай със SAM (може и с redsnow) и го вържи към itunes
няма смисъл от рестор
Телефона джалбрейкнат, но някак си ме гложди и искам да ъбдейтна до 6.0, а се притеснявам ако директно синхронизирам да не даде някаква грешка. Да правя ли промени по хост файла?
Странна работа, айтюнс не ми засича телефона, така ли трябва да е?
-
Не ти трябва никаква карта на AT&T! Просто рестор на телефона нищо друго. Джейла ти ще изчезне, но после можеш да си го направиш наново. Просто го ресторни и ако ти го е отключил всичко ще е ОК. Аз моя като го ресторнах, даже нямах карта вътре и не ми изписа този прозорец "Congratulation............" , но след това си изрязах картата и всичко беше ОК. Пробвах и Глобул и Мтел и Виваком ,всичките тръгаха без проблем !
-
Ако ъпдейтнеш за момента няма да имаш Джейлбрейк.
Ок, сега го засече и ще пробвам, благодаря за бързите отговори!
Това, че няма да имам джейл като чели не ме притеснява, въпроса е да не даде грешка при обновяването.
-
Заради джейла няма никаква грешка да даде, просто ще го премахне. И аз имах джейл и като ресторнях нямах проблеми направо се отключи телефона. Въпроса е този който ти го е отключил да не те е излъгал. Понеже ще трябва да активираш телефона и да си губиш време. И ще си остане заключен.... Но да се надяваме не те е излъгал 

Направих рестора и вс е ок, обнови се до 6.0, телефона вече е тключен, намери си обхвата без преблем, услугата струваше 12$. От ето този човек http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock- ... 188324%26. Беше изключително коректен. Благодаря на всички, които се отзоваха. Вдругата тема ще пиша как се държи 6-цата.
Здравейте. Имам един въпрос. Ако поръчам отключване за iPhone 4s, iOS 5.1.1, baseband 2.0.12 в иБей, след това задължително ли трябва да обновя до iOS 6?
Препоръчвам в ибей: http://www.ebay.com/itm/PERMANENT-UNLOC ... 19d544ee0e
Отключи ми 3GS за 25 часа и 10 лева. Мисля,че няма смисъл от разправии с АТТ,та скайпове, бележки и доказателства за покупки и обяснения- брачеда ми го подари... Пробвах с имейл както е описано вече тук и ми върнаха от АТТ обяснения некви как да се регистрирам и подобни изисквания... зарезах ги и а' в ибей... мерси за идеята, mc_venko !
...тоест по-големите благодарности са за идеята на aliencheto!
Отключи ми 3GS за 25 часа и 10 лева. Мисля,че няма смисъл от разправии с АТТ,та скайпове, бележки и доказателства за покупки и обяснения- брачеда ми го подари... Пробвах с имейл както е описано вече тук и ми върнаха от АТТ обяснения некви как да се регистрирам и подобни изисквания... зарезах ги и а' в ибей... мерси за идеята, mc_venko !
...тоест по-големите благодарности са за идеята на aliencheto!
Последно промяна от todordent на 28 Сеп 2012, 16:46, променено общо 1 път.
Еее то и евтино имало! От доста време имам айфон заключен към атт, но чак сега виждам толкова евтино. Това ще го пробвам! Мерси!
-
Когато платя ънлока в еbay,къде трябва да си напиша имея на телефона,за да ми го отключат,трябва ли да чакам мейл за рекуест,или да пратя съобщение на продавача....
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
Пращаш съобщение на продавача.
Честит ми нов заключен телефон! Вчера купих през на чичо ми акаунта ънлок от eBay. Днеска му дойде съобщение че телефонът е отключен и само трябва да се ресторне. Аз го ресторнах на 6.0 и какво да се окаже, телефонът е все още заключен! Сега въобще не мога да го използвам защото досега съм бил с гевей! Писах на продавача, но той все още не е отговорил. Сега дори не знам какво да правя. Знаех си че не трябва да се доверявам така на някакъв тип от eBay!
Да беше проверил тук първо: http://emag.radiom.ru/
- The Shaman
- supporter
След фабрично отключване не е нужно да правиш какъвто и да е рестор!! Слагаш картата и в iTunes. Това е.