Jailbreak custom firmware iOS4.1/4.2.1 - Sn0wbreeze[Win]
-
Re: Jailbreak custom firmware iOS4.1/4.2.1 - Sn0wbreeze[Win]
Мога ли преди или след Sn0wbreeze да използвам iFaith за да подпиша firmware-а?
Друг по-тъп въпрос няма ли да се сетиш? Какво общо имат iFaith със Snowbreeze? Каза ти се вече, че не можеш да минеш на 4.3.3, ти продължаваш. Чупи си телефона, като искаш, но не е нужно да цапаш по темите, ползват се и от други хора!
Когато стигна до точка 7, ми изписва еррор 28 . Какво мога да направя ?
Error 28
Hardware error. Return your device to Apple if possible. The problem is a bad dock connector on the iPhone. Must change the connector.
If you have tried almost everything, reset the logic board (leave uncharged for five days or remove battery for half an hour), then pwn and restore. If this doesn't work, the flash memory/hard drive of your device is damaged.
viewtopic.php?f=19&t=25671&start=0
Hardware error. Return your device to Apple if possible. The problem is a bad dock connector on the iPhone. Must change the connector.
If you have tried almost everything, reset the logic board (leave uncharged for five days or remove battery for half an hour), then pwn and restore. If this doesn't work, the flash memory/hard drive of your device is damaged.
viewtopic.php?f=19&t=25671&start=0
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Отваряш телефона, махаш батерията за половин час. След това вкарваш в pwned DFU mode и опитваш рестор отново. Ако я покаже пак, сервиз. 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Колеги, помогнете ми ,като ми подскажете от какво може да ми крашват постоянно приложенията и тела влиза в сейф мод,с 3G съм 4.2.1 - 05.13.04 това започна да ми го прави от както качих 4.2.1?Благодаря.
iPhone3G
Сам си си отговорил на въпроса. Търси whited00r във форума.
Искаш да кажеш да се върна на 3.1.3 с Whitedoor?Не,благодаря.Пробвах го и него и не съм изобщо доволен.Ако има някаква друга хитрина ,казвай
iPhone3G
Здравейте имам въпрос . Намира ми се един Iphone 3g , ФЗ , firmware : 4.2.1 , baseband 05.15.04 . Кажете ми моля Ви каква точно ще бъде цялата процедура по отключването. Трябва ли да вдигам baseband -a и да правя custom или мога и така просто да си го jailbreak-на с redsn0w 0.9.6.b5 ? Извинявам се за въпросите , н ударих на камък и... 
Благодаря !

Благодаря !
Четеш абзаца в синьо и следваш инструкциите: viewtopic.php?f=19&t=24977&start=0
Мерси много за бързият отговор 

Извинявам се ,че продължавам с въпросите , но нещо не се получава . Пробвах да следвам инструкциите ,но baseband- a си остава същият .Телефона в момента не е jailbreak-нат , как тогава да му вдигна baseband-a..... custom под Mac?
Здравейте,някой има ли проблем със сигналите на WI-FI(на 3м от рутера седи на първата чертичка и често изчезва и се включва 3G) и силата на мрежата и тя стои повечето на 2-3чертички,много рядко ги пълни?Тези проблеми пак ми се появиха след инсталирането на 4.2.1
iPhone3G